West Ham United – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 29.
West Ham United
Teljesítmény:
V V D N V
  • London Stadium
  • Május 01. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hetet Londonban zárjuk, ahol a West Ham United és az Arsenal fog egymással szembe kerülni. Két élcsapat, akik szinte szörföznek a Premier League idei idényében. Az Arsenalra ez mindenképpen kijelenthető, ők hol remekül játszanak, hol borzalmasan. És nincs átmenet. A kalapácsosoknál már megjelenik egy harmadik árnyalat, viszont ők mostanában mintha elfáradtak volna. Nem meglepő, hiszen két fronton kéne helyt állni. Egyelőre ez kevés sikerrel megy nekik. A tét nem kicsi. A hazaiak még harcban az Európa-liga indulásért, de közben arra is figyelniük kell, hogy a mostani hetedik pozíciójuk ne kerüljön veszélybe. A másik oldalon pedig Mikel Artetáék azért küzdenek, hogy hosszú évek után ismét a Bajnokok Ligájában szerepeljenek. Nehéz ezt elképzelni úgy, hogy az ágyúsok kerete idén sokat gyengült. Úgy meg pláne, hogy milyen szörnyen kezdtek neki ennek az idénynek. És mindez nem számított, valahogy fel tudtak érni az élen állókhoz.

Ha jól kijön a lépés nekik, még akár a bronzérmet is megcélozhatják, de ez egyelőre eléggé irreálisnak tűnik. De az is annak tűnt, hogy az Everton kiessen. Meg az is, hogy a Leeds összeszedje magát. És az is, hogy a Manchester United nemhogy a bajnoki címet, de a BL-t sem éri el. Szóval voltak itt már meglepetések idén.

Következzen a West Ham United – Arsenal mérkőzés!

West Ham United

Tegnap este a West Ham nagyot lépett az Európa-liga döntője felé. Csak nem előre, hanem hátra. Ugyanis saját pályáján szenvedett 2-1-es vereséget, a fináléhoz nyerniük kell Frankfurtban, ami nem ígérkezik egyszerű feladatnak, láthatóan a németek nagyon komolyan veszik az EL-t és mindent annak rendelnek alá.

Nem csak ott, a Premier League-ben is vannak problémái David Moyes együttesének, rossz szériában vannak. Legutóbbi három meccsüket nem tudták megnyerni, két vereség mellett egy döntetlen sikerült csak a Burnley ellen, ami azért nem mondható jó eredménynek, meg kell nézni a tabellát, és máris tudjuk, miért.

A hétvégén a Chelsea otthonába látogattak, és a kékek egy góllal jobbnak bizonyultak. Pedig akár a pontszerzés is meglehetett volna, Jorginho büntetőjét Lukasz Fabianski megfogta (borzasztó tizenegyes volt…), de két perccel később – a rendes játékidő végén – jött Christian Pulisic, és ott már a lengyel kapus is tehetetlen volt.

Hazai pályán jobban megy a kalapácsosoknak, 9 meccset nyertek, négyszer ikszeltek és négyszer kaptak ki, veretlenségük a bajnokságban január óta tart.

Mivel Craig Dawsont a Chelsea ellen kiállították, így Moyesnak megint gondjai vannak a védelmével, ha valamit biztosra vehetünk, akkor az az, hogy a skót nyáron védőt fog venni. Vagy védőket.

Mivel Issa Diop és Angelo Ogbonna is sérült, Kurt Zouma meg most épült fel, így esélyes, hogy háromvédős játékra áll át a mester. Mivel az EL-finálé fontosabb, lehetnek személyi változások előrébb, könnyen lehet, hogy Declan Rice, Jarrod Bowen és Michail Antonio is csak a kispadon kezd.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Johnson, Zouma, Cresswell – Coufal, Soucek, Noble, Masuaku – Yarmolenko, Benrahma, Fornals

Egymás elleni meccsek:

Azért az látszik, hogy az Arsenal – mondjuk a tavalyi eredményeit figyelmen kívül hagyva – messze jobb csapat, mint a West Ham. Legalábbis egymás ellen mindenképp. Tíz mérkőzésüket figyeltük meg, ebből a WHU csak egyet tudott megnyerni, többségében az ágyúsok örülhettek. Még tavaly is jobbak voltak az ágyúsok, pedig akkor a kalapácsosok előrébb végeztek a tabellán.

A győzelmek többségét az Emiratesben szerezte az Arsenal, a West Ham otthonában az elmúlt években kétszer sikerült győzniük, 2019-ben és 2016-ban. Egyszer a The Hammers nyert, míg két mérkőzés döntetlenre végződött.

Az őszi meccsük az ágyúsok otthonában jól sikerült, annak ellenére tudtak 2-0-ra nyerni, hogy Alexandre Lacazette büntetőt hibázott. Gabriel Martinelli és Emile Smith Rowe talált a hálóba, a másik oldalon Vlad Coufalt kiállították.

Előző 5 meccs eredménye
2021.12.15.Premier League
arsenal
2:0
west ham
Premier League
2021.03.21.Premier League
west ham
3:3
arsenal
Premier League
2020.09.19.Premier League
arsenal
2:1
west ham
Premier League
2020.03.07.Premier League
arsenal
1:0
west ham
Premier League
2019.12.09.Premier League
west ham
1:3
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Mikel Arteta megint a semmiből húzott elő két győzelmet, ezzel az Arsenal ismét odaért a negyedik helyre. Már csak az a kérdésünk van, hogy sikerül is-e megtartani? Erre most még nem tudunk választ adni, főleg azért nem, mert az ágyúsok tényleg képesek bárhol nyerni, és képesek bárki ellen vereséget szenvedni.

Miután volt egy rossz sorozatuk a bajnokságban, a szurkolók egy része lemondott a BL-ről. Könnyű vereségeket szenvedtek, először a Crystal Palace-tól, majd a Brighton és a Southampton is megverte őket.

A kicsik ellen nem ment, a nagyok ellen igen. Előbb a Chelsea-t verték a Stamford Bridge-en, majd a Manchester Unitedot hazai pályán, kettejüknek összesen hét gólt szerezve. Mivel a Tottenham kétszer is botlott, megint sikerült előzni. Ilyen az igazán jó hullámvasutazás…

Idegenben mondhatni, hazardíroznak, vagy nyernek, vagy veszítenek. Nyolc győzelmük van és hét vereségük, döntetlenből eddig csak egy volt.

Thomas Partey és Kieran Tierney még mindig nem épültek fel, Bukayo Saka pedig kapott egy rúgást, emiatt maximum – szerintünk – a kispadon kezd majd, a helyére pedig Gabriel Martinelli kerülhet.

Felépült Takehiro Tomiyasu is, aki a MU ellen már beszállt csereként, most akár a kezdőben is kiköthet. Szintén egészséges Alexandre Lacazette, ám Eddie Nketiah megmaradhat ékként.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – Tomiyasu, White, Gabriel Magalhaes, Tavares – Elneny, Xhaka – Martinelli, Ödegaard, Smith Rowe – Nketiah

Tippelde

Hónapok óta nem kapott ki otthon – a Premier League-ben – a West Ham United, ám most esélyes, hogy meg fog történni. Nem igazán megy nekik az itteni pontvadászatban, szűk a védelmük, lehet, hogy formációt kell váltani, és a hírek szerint a kulcsembereiket is pihentetik. Tipikusan melyik kezébe harapjon az ember, hiszen azért a PL-t sem lehetne elengedni.

Az Arsenal kétarcú csapat, de ha jók, akkor nehéz őket megállítani. Márpedig most két nagy győzelem után lehet azt mondani rájuk, hogy jók, formába lendültek. Megint.

Mi azt mondjuk, hogy az ágyúsok három ponttal távoznak, és hasonlóan gondolkoznak a fogadóirodák is. Kicsit azért ők is félnek a meccstől, ez látszik az oddsaikon. Pedig szerintünk felesleges.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső