Bournemouth – Nottingham Forest: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 02.
Bournemouth
Teljesítmény:
N D D N D
  • Vitality Stadium
  • Május 03. 20:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Nottingham Forest
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múltheti teljesítményünket a vasárnappal egy kicsit fel tudtuk húzni, több nagy fogásunk is volt, amivel a hétközi eredményeket kompenzálni tudtuk. Új hetet kezdünk, és az új hét új meccseket is jelent. Hét közben már nem igazán lesznek bajnoki meccsek, elvétve találtunk csak párat, de azok közül kiemelkedik a Bournemouth – Nottingham Forest mérkőzés. Annak, aki követi és kedveli az angol másodosztályt. Ha esetleg nem követed, erre a mérkőzésre mindenképpen nézz be a Championship küzdelmeibe, mert ez a találkozó a forduló, de talán a bajnokság legfontosabb mérkőzése.

Az ok egyszerű. Ez a két csapat fej-fej mellett halad, a Bournemouth egy kicsit, három pontnyira előzi a Nottinghamet, és ez az a találkozó, ahol eldőlhet a második hely sorsa. Miközben ma este a Fulham bajnok lehet, holnap este a másik automatikus feljutó „személye” derülhet ki.

A Bournemouth magához képest tavaszra visszaesett, ám az egész szezont figyelembe véve megérdemlik a feljutást. Ahogy a Nottingham is, akik meg iszonyatos nagy hajrát mutattak tavasszal. És akkor még ott a Huddersfield, akiknek szintén megvan az esélye a második helyet elérni, bár nem akkora, mint mostani főszereplőinknek.

Elképesztő csatára van kilátás, és egyelőre megjósolhatatlan, milyen eredménnyel zárnak a fiúk. Mi azonban megpróbáljuk kitalálni.

Az angol meccsünk után az európai topligák következnek, ahogy a múlt héten, úgy most is tippelünk a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és az Európa Konferencia-liga elődöntőire.

Bournemouth

Izgalmasan alakul a bajnokság, de erről a Bournemouth maga tehet. Az elmúlt hetekben hagyták közel jönni a riválisaikat, pedig magabiztos előnyük volt, akadtak elmaradt meccseik, amiket viszont nem tudtak győzelemmel befejezni. Így most már csak három pont az előnyük az őket üldöző Nottingham Forest – Huddersfield kettős előtt. Már mondtam korábban, de az angol bajnokságban csak az első kettő jut fel automatikusan, és Scott Parkerék nem akarnak hátrébb csúszni a harmadik helyre. Gólkülönbségük szinte ugyanolyan, mint a Forestnek, ha itt kikapnak, akkor gondban lesznek.

Utolsó meccsüket nyerték, a Blackburn otthonában tudtak 3-0-ra nyerni, Dominic Solanke egyet, Philip Billing két gólt szerzett a szezonra az erejével elkészülő Rovers ellen.

Jó ideje veretlenek már, és egy döntetlen sem tekinthető teljesen rossz eredménynek holnap este, de ha győznek, akkor senki nem tudja őket befogni. Így Lowe-ék célja csak az lehet, hogy mindhárom pontot otthon tartsák.

Hazai mérlegük pár fordulóval ezelőtt sokkal jobb volt, mivel pár iksz is becsúszott, így már csak 11-7-3-mal állnak. Utolsó meccsükön a biztos feljutó Fulhammel ikszeltek.

Jordan Zemura felépült sérüléséből, ő már a Blackburn ellen pályán volt, Junior Stanislas, Leif Davis, David Brooks és Morgan Rogers nem épült még fel. Valamint kérdéses Todd Cantwell játéka is, aki kapott egyet a Rovers ellen.

A várható kezdőcsapat:

Travers – Smith, Phillips, Kelly, Zemura – Lerma, Cook – Christie, Billing, Anthony – Solanke

Egymás elleni meccsek:

Ősszel még nem ment annyira jól a Nottinghamnek, viszont a Bournemouth szárnyalt. Igaz, amikor összefutottak, még csak a második fordulóban jártunk, ekkor még nem igazán lehetett kialakult formákról beszélni. Az biztos, hogy a Bournemouth idegenben is képes volt nyerni, 2-1-re győzték le a Forestet. David Brooks lőtte az első gólt, majd a második félidőben felpörögtek az események. Előbb McKenna egyenlített, majd Billing ismét a vendégeket juttatta előnyhöz. Két perccel később viszont Brooks piros lapot kapott, így a vendégek minden figyelmét a védekezés kötötte le, hogy meg tudják őrizni az előnyüket. Ez végül sikerült.

Hasonlóan izgalmas meccseik voltak a múltban is, de akadtak unalmas találkozóik is. Például a tavaly tavaszi, amin nem született gól.

A Bournemouth otthonában a Nottingham egyszer tudott nyerni az elmúlt öt mérkőzésen, a maradékot a hazaiak nyerték meg, döntetlen jó ideje nem született.

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.14.Championship
nottingham
1:2
bournemouth
Championship
2021.02.13.Championship
nottingham
0:0
bournemouth
Championship
2020.11.24.Championship
bournemouth
2:0
nottingham
Championship
2018.07.28.Barátságos Mérkőzés
nottingham
2:0
bournemouth
Barátságos Mérkőzés
2015.02.25.Championship
nottingham
2:1
bournemouth
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nottingham Forest

Ahogy arra mi is gondoltunk, a Nottingham Forest újabb győzelmet aratott. Méghozzá nagyon könnyűt. A Swansea érkezett hozzájuk szombaton, és a Forest öt góllal bizonyult jobbnak. Vagyis néggyel, 5-1-re nyertek. Ám ez a győzelem vezéráldozattal járt, Philip Zinckernagel sérülten hagyta el a pályát, szereplése a Bournemouth ellen kérdéses.

Ezúttal nem Ben Johnson szállította a sikert, akitől legtöbben a gólokat várják, hanem Sam Surridge. A fiatal támadó mesterhármast ért el a hattyúk ellen, rajta kívül betalált még Christie – aki a vendégeknél játszik -, valamint Alex Mighten.

A győzelemmel ott maradt a harmadik helyen a Forest, amennyiben holnap nyernek, úgy a második helyre lépnek elő. Gólkülönbségük +51, míg a Bournemouthnak +50.

Igazából otthon megy nekik nagyon a játék, de idegenben sem panaszkodhatnak, összességében 10-6-5-ös mérleget értek el, az utolsó öt meccsükön háromszor nyertek, egyszer ikszeltek (Sheffield United), és egyszer kikaptak (Luton).

Zinckernagel talán a pályán lesz, Keinan Davis viszont nem, ahogy Max Lowe és Lewis Grabban sem.

A várható kezdőcsapat:

Samba – Worrall, Cook, McKenna – Spence, Yates, Garner, Colback – Zinckernagel – Johnson, Surridge

Tippelde

A szezon talán legfontosabb mérkőzése a két együttes számára. Biztosak lehetünk abban, hogy a Forest a kezdetektől nekiesik a hazaiaknak, hiszen számukra csak a győzelem elfogadható eredmény. Egy döntetlennel is meglehet még a második hely, azonban akkor már a sorsuk nem a saját kezükben van.

A Bournemouth az utolsó fordulóban otthon fogadja a Millwallt, azért ott is születhetnek meglepetések. Taktikus futballra lehet számítani Scott Parker együttesétől. Jó formában vannak mindketten, így egy dolgot majdnem vehetünk készpénznek: Hogy mindkét együttes a hálóba fog találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.82 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső