West Ham United – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 26.
West Ham United
Teljesítmény:
V D N V D
  • London Stadium
  • április 28. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

David Moyes együttese a szemünk előtt vált nagycsapattá. Emlékszem, amikor elkezdtem írni a tippeket az oldalra, a legtöbbször azon morfondíroztunk, hogy kiesnek-e a kalapácsosok vagy megússzák? Tudjuk a választ, jött Moyes és megúszták, a következő évben pedig egyre feljebb kerültek, élcsapattá váltak. A lendület kitartott idénre is, és lám, itt vannak a legjobb négy között az Európa-ligában.

Ellenfelük, az Eintracht Frankfurt tavalyhoz képest visszaesett. Akkor az ötödik helyen végeztek a német bajnokságban, erről most csak álmodhatnak. Viszont – többek között – a Barcát kiütve ők is az elődöntőbe jutottak, róluk sem lehet tehát elmondani, hogy érdemtelenül lennének itt.

A bajnokságban mostanság mindketten csak vegetálnak, szenvednek, és egyre kevesebb esély mutatkozik arra, hogy végül jövőre is elindulhatnak az EL-ben. A WHU-nak az EKL-ben még van esélye, de azzal nem hiszem, hogy ki lennének segítve. A szurkolóik már többet akarnak. Ilyen az, amikor hozzászoktatod a jóhoz az embereket. Nincs olyan sok, ami elég lenne.

A fogadóirodák úgy tekintenek erre a mérkőzésre, akár a szakértők. Bár a Frankfurtot nem lehet félvállról venni, de szerintük a West Ham nyeri a találkozót. sokszor gondolták már azt, hogy a Frankfurt számára ez az utolsó kör, aztán mégis sikerült rájuk cáfolni. Kosticék most is erre készülnek.

Jöjjön a West Ham United – Eintracht Frankfurt mérkőzés.

West Ham United

Mint említettem, a bajnokságban valóban nem megy a West Hamnek, de az EL-ben tarolnak Cresswellék. A hazai pályán elért 1-1-es döntetlen után Franciaországban kellett legyőzniük a Lyont, és meg is tették, méghozzá nagyon simán, 3-0-ra nyertek, így kerültek be az elődöntőbe.

A Premier League-ben viszont szenvednek, és csak a szerencsén múlik sok esetben, hogy nem csúsznak le a hetedik, még EKL-t érő helyről. Most hétvégén például a Chelsea együttesétől szenvedtek vereséget, ami azért vállalható, főleg, hogy csak egy góllal volt jobb a másik londoni együttes.

A West Ham szerencséjére a mögöttük levő Wolves sem tudott győzni, így megőrizték hárompontos előnyüket velük szemben.

Viszont a legutóbbi öt meccsük alapján a szurkolók nem tudnak megnyugodni, a gárda csak egyszer, az Olympique ellen nyert.

Menetelésük az EL-ben eddig káprázatos, csoportjukat simán nyerték, és így az első kieséses körben nem is kellett részt venniük. Rögtön kezdésnek megkapták a Sevillát, akiket az idegenbeli egygólos vereséget követően két találattal győztek le otthon, a meccsen egyébiránt hosszabbítás volt, és Andriy Yarmolenko rúgta tovább az angolokat.

Hazai pályán az utóbbi tíz meccsükből csak egyet veszítettek el, erre lehet építkezni. A Leeds United tudott januárban nyerni, azóta lejátszottak nyolc meccset, a mérleg öt győzelem és három döntetlen. Aggodalomra az adhat okot, hogy az utolsó két meccsük egyikét (Lyon, Burnley) nem tudták megnyerni.

Nagy gondban lenne Moyes, ha Aaron Cresswell kétmeccses eltiltást kapott volna a Lyon elleni meccsen történt szabálytalanságáért. Nem így lett, így a balbekk vissza is tér a kezdőbe. Szükség lesz rá, védők tekintetében nem áll jól a WHU. Sérült egy jó ideje Angelo Ogbonna, mellé most Issa Diop és Kurt Zouma is kiesett. Ez azt valószínűsíti, hogy a skót háromvédős rendszerre tér át két szárnyvédővel. Természetesen Rice és Soucek is besegítenek majd a védekezésbe, de nekik lesznek támadóbb feladataik is.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Johnson, Dawson, Cresswell – Coufal, Soucek, Rice, Masuaku – Bowen, Lanzini – Antonio

Egymás elleni meccsek:

Ez lesz az első összecsapás a két együttes között, korábban még soha, egyetlen tétmeccset sem vívtak egymás ellen, de még csak egy barátságos találkozót sem találtam a múltban…

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Eintracht Frankfurt

Jól mondta Oliver Glasner a Barcelona elleni mérkőzés előtt: Nem fognak megijedni a nagynevű ellenfelüktől. Nem is ijedtek, és bár senki nem számított rá, de búcsút intettek a gránátvörös-kékeknek a negyeddöntőben. A hazai mérkőzésen bár nagyon támadtak a vendégek, megint rengeteg volt a pontatlanság. Ansgar Knauff bombagóljára a második félidő közepén jött a válasz, de az 1-1-gyel nem lehettek feltétlenül szomorúak a németek.

A visszavágón mi is sima hazai sikert vártunk, ám a Barca – Xavi irányítása óta először – gödörbe került. Csakhogy ezt akkor még nem tudtuk. A Frankfurt három góllal húzott el a Camp Nou-ban, ahol egyébként 30.000 német szurkoló foglalt helyet, szinte hazai hangulatot varázsoltak az Eintrachtnak.

A Barca kétszer is tudott szépíteni, ez azonban nem volt elegendő.

A bajnokságban már nem megy ennyire Kamadáéknak. Csak a kilencedik helyen állnak, az első hatba bekerülni művészet lenne, gyakorlatilag lehetetlen. Öt mérkőzés óta nem nyertek, legutóbb a Hoffenheim ellen ikszeltek, a mérkőzés 2-2 lett. A hazai gólokat Obite N’Dicka és Daichi Kamada szerezték. A védő gólja előtt saját kapujába is betalált.

Nem lesz könnyű dolga a vendégek mesterének sem a kezdő összeállításakor, hiszen N’Dicka és Kristijan Jakic eltiltottak, Diant Ramaj sérült. Előbbi két játékos mindig a kezdőben kap helyet, ha egészségesek és bevethetők.

Djibril Sow felépült, ám nem biztos, hogy fizikailag a topon van, minden bizonnyal azonban kezdő lesz Sebastian Rode mellett.

A védelemben Tuta és Hinteregger mellé Hasebe kerülhet be.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Hinteregger, Hasebe – Knauff, Sow, Rode, Kostic – Lindström, Kamada – Borre

Tippelde

Forma alapján nem tudnánk dönteni, hiszen az EL-ben villognak mindketten, hazájuk pontvadászatában meg nagyon nem. Hiányzók, értékes hiányzók mindkét oldalon vannak, ráadásul Moyes a formáció változtatására is kényszerül emiatt. Ebből a szempontból talán előnyben van a Frankfurt.

Nem gondolom őket jobb csapatnak a West Hamnél, sőt az angolokat erősebbnek érzem még így is.

Mivel a védelmek nem az igaziak, gólokat várunk a mérkőzéstől. Lehet, hogy a vendégek taktikázni fognak és a stabil védekezést helyezik előtérbe, de ezt gondoltuk a Barca meccs előtt is. Két és fél gólnál több találatot várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.93 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső