Manchester City – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.31.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 28.
Manchester City
Teljesítmény:
N D N N N
  • Etihad Stadium
  • Március 31. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Arsenal
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

El is érkeztünk a nap legjobban várt mérkőzéséhez. Vasárnap fél hatkor csap össze a Premier League táblázatának harmadik és első helyezettje, vagyis jön a Manchester City – Arsenal találkozó.

Sokan várták ezt a meccset, mert bár eldőlni ezután sem fog semmi, azonban a bajnoki cím szempontjából mégis a legfontosabb mérkőzések közé tartozik.

Mindkét csapat remek formában várja az összecsapást, de Pep Guardiola foghatja a fejét. Ugyanis a válogatott szünet alatt szépen megfogyatkozott a bevethető játékosok száma.

Ez egy picit felborítja a dolgokat, ha van egyáltalán ilyen, akkor még inkább háromesélyessé vált a meccs.

Jön az újabb Guardiola – Arteta csata, mester és tanítványa sokadjára esnek egymásnak.

Manchester City

Általában nem a sérültekkel szoktam kezdeni, ezúttal azonban Pep Guardiola kapott néhány kellemetlen hírt a szövetségi kapitányoktól. Összesen hat játékosa szenvedett kisebb vagy nagyobb sérülést a válogatott szünetben, ami nagyban befolyásolhatja nem csak az Arsenal elleni fontos bajnoki mérkőzést, hanem a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőt is.

Bár egyes források azt állítják, ezek nem komoly sérülések, például Bernardo Silva nem is szerepel mindenhol a sérültek listáján. Szóval vannak kétségek. Mindenesetre az a hír járja, hogy John Stones, Manuel Akanji, Matheus Nunes, Erling Haaland, Kyle Walker és Ederson is kiesett. Na meg ott van még Kevin De Bruyne, és mondom, Bernardo Silva. Bő a csapat kerete, de azért egy ilyen mértékű kiesést nem bírnának el.

A City a bajnoki címért küzd, jelen pillanatban csak a harmadik helyen állnak. Ám még simán lehetnek elsők, ugyanis az őket előző Arsenal – Pool kettősnek 64-64 pontja van, a Citynek meg 63.

Az előző hétvégén az FA Kupában léptek pályára, a Newcastle United csapatát Bernardo Silva duplájával verték meg. Nem volt látványos meccs, jónak sem mondható, de a lényeg megvan, vagyis a továbbjutás.

Utoljára az együttes decemberben kapott ki az Aston Villa ellen, azóta több sorozatban játszottak, és a találkozóik többségét megnyerték.

Otthon idén még veretlenek, mérlegük 10-4-0. Azonban most egy döntetlen vereséggel érne fel…

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Walker, Dias, Akanji – Rodri, Kovacic – B. Silva, De Bruyne, Alvarez, Doku – Foden

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.08.Premier League
arsenal
1:0
man city
Premier League
2023.08.06.Angol Szuperkupa
man city
1:2
arsenal
Angol Szuperkupa
2023.04.26.Premier League
man city
4:1
arsenal
Premier League
2023.02.15.Premier League
arsenal
1:3
man city
Premier League
2023.01.27.FA Kupa
man city
1:0
arsenal
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arsenal

Nemrég még Mikel Arteta fejét követelték a drukkerek, most megint szobrot akarnak avatni neki. Nem csoda, a spanyol az élre repítette az Arsenalt. Igaz, ez az előny elég szűk, fent már említettem, de attól még előny.

És ha az ágyúsok mostantól minden meccsüket megnyerik, akkor megnyerik a bajnokságot is. Na jó, ez ennyire azért nem egyszerű.

Bár mostanában úgy tűnik, nekik mégis csak ennyire az. A csapat az utolsó tíz meccséből kilencet tudott megnyerni, egyedül az FC Porto elleni BL-odavágón kaptak ki, de a visszavágón sikerült a továbbjutást – tizenegyesekkel – kiharcolni.

Ami pedig a bajnokságot illeti, ott győzelmi sorozatuk december vége óta tart. Az idei esztendőben nyolc meccsen léptek pályára, mindet meg is nyerték. Nem mindig könnyen, volt, hogy szenvedtek, de tartásukat jól mutatja, hogy végül ott is nyertek, ahol nem játszottak jól.

Idegenben mérlegük 9-2-3, ez egyébként a legjobb eredmény az angol bajnokság összes csapata közül.

Aki biztosan kimarad, az Jurrien Timber, illetve Gabriel Martinelli, Gabriel Magalhaes és Bukayo Saka is kisebb sérülést szedett össze, ők azonban valószínűleg játszhatnak.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Jorginho – Saka, Havertz, Martinelli

Tippelde

Ősszel a City kikapott az Arsenal otthonában. Most viszont Rodriék lesznek otthon, ahol rendre legyőzik az ágyúsokat.

Fő tippek:

1.: Manchester City győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Az aktív 20BET felhasználók 35.000 Ft-os újratöltési bónuszt tehetnek zsebre az iroda promóciójának köszönhetően.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső