FC Barcelona – Valencia: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.04.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 26.
FC Barcelona
Teljesítmény:
V V N N N
  • Anella Olimpica
  • április 29. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Valencia
Teljesítmény:
V N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem annyira ritka, hogy hétfőről hozunk meccset, de azért nem is megszokott. Most mégis így van, napunk utolsó két találkozója átcsúszik a jövő hétre. Az FC Barcelona – Valencia mérkőzés lesz az első, tehát a spanyol élvonalból hozunk egy találkozót, ezt követően pedig az angol másodosztály egy igazán fontos meccse következik.

A Barcánál a hétvégi Clasico nagy port kavart, felkorbácsolta az indulatokat, de van, akit másképp érintett meg. A katalán csapat mestere, Xavi tegnap egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy mégis marad a kispadon, tehát Laportának edzőt már nem kell keresnie. Viszont játékosokat igen. Igazából a bajnoki cím még nem dőlt el, de ez csak idő kérdése, hacsak a Real Madrid nem esik szét. Ez a gránátvörös-kékek egyetlen esélye.

A Valencia kemény dió, hogy a meccsnél maradjunk, Ruben Baraja legényei pedig meglepetésre készülnek…

FC Barcelona

Szóval Xavi marad, aminek a szurkolók többsége azért örül. Ő egyfajta Sir Alex lehet majd a Barcánál, vagy Zidane a Real Madridnál, ezer szállal kötődik a klubhoz, nekik köszönhet mindent, és az elnök is pikk-pakk belement abba, hogy a mester kitöltse a szerződését.

Mindezt úgy, hogy a Barca idén nem fog nyerni semmit ismét. A BL-től búcsúztak, a kupának már vége, a bajnokságban pedig nagyon komoly hátrányt szedtek be a Real Madriddal szemben.

A hétvégi el Clasico hozott néhány minőségi jelenetet, végletekbe menően izgalmas, jó meccs volt, de persze beárnyékolta a találkozót néhány más dolog. Például a játékvezető ténykedése, a gránátvörös-kékek szerint szimpla rablás történt. Én egy más oldalról közelíteném meg Lamine Yamal szituját: Hogy a francba nem vezették be a gólvonal-technológiát a spanyoloknál? Ekkora hülyeséget a világ nem látott még.

Mindenesetre a pörgetésből nem lett gól, Fermin Lopez és Andreas Christensen viszont szabályos gólt szerzett. Csakhogy ez nem volt elég, a Real Madrid ugyanis háromszor talált be. Ismét Jude Bellingham rúgta a győztes gólt úgy, mint az ősszel…

Épül a csapat, de nagy kérdés, jó-e ez az irány. Leharcolt, máshova nem kellő sztárok ingyenes bekebelezésével mennyire dönt jól a klub? Mert az látszik, hogy a La Masia még mindig top, és ontja magából a tehetségeket.

Vissza a bajnokságra, a Barca tehát második, két pont az előnyük a Gironával szemben, a Real Madrid viszont tizenegy pontra tőlük.

A Lluis Companysban kell újra pályára lépniük azután, hogy saját otthonuk felújítás alatt van. Hazai pályán eddig 12-1-3-as mérleget hoztak össze, a Villarreal elleni zakó óta nem kaptak ki a LaLigában.

A Real ellen súlyos sérülést szenvedett Frenkie de Jong, mellette Alejandro Balde és Gavi nem léphetnek még pályára.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Araujo, Cubarsi, J. Cancelo – Gündogan, Pedri, Christensen – Yamal, Lewandowski, Raphinha

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzés eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.16.LaLiga
valencia
1:1
barcelona
LaLiga
2023.03.05.LaLiga
barcelona
1:0
valencia
LaLiga
2022.10.29.LaLiga
valencia
0:1
barcelona
LaLiga
2022.02.20.LaLiga
valencia
1:4
barcelona
LaLiga
2021.10.17.LaLiga
barcelona
3:1
valencia
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Valencia

Nem semmi, amit Ruben Baraja csinált a Valenciánál. Játékosként is sok örömet okozott a szurkolóknak, és most edzőként is ezt teszi. Tavaly megmentette őket a kieséstől, idén pedig olyannyira megerősödtek – holott új játékosokra nem igazán van pénz -, hogy a nemzetközi kapukat döngetik.

Igaz, a hétvégén ettől egy fokkal távolabb kerültek azután, hogy fontos meccset buktak el a Real Betis ellen. Saját otthonukban ritkán kapnak ki, ezúttal viszont 2-1-es vereséget szenvedtek, góljukat tizenegyesből Pepelu szerezte.

A Betis így előzött, a Valencia a nyolcadik, de közel a hetedik és a hatodik hely is. Előbbi EKL-t, utóbbi EL-t ér.

Idegenben nem túl erősek, mérlegük 5-3-8, és általában a Barca ellen sem tudnak győzni. Bajnokin nyolc éve veretlenek otthon a katalánok. De most nem teljesen otthon lesznek…

Sérültek: José Gaya, Roman Yaremchuk és Mouctar Diakhaby.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Correia, Mosquera, Özkacar, Vazquez – Perez, Guerra, Pepelu, Lopez – Almeida, H. Duro

Tippelde

Új erőre kaphatnak a Barcánál azután, hogy Xavi bejelentette a döntését. A Barca általában otthon elbánik a Valenciával, most is ez tűnik észszerű opciónak.

Fő tippek:

1.: FC Barcelona győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső