Olympique Lyon – Monaco: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.04.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 26.
Olympique Lyon
Teljesítmény:
V N N N D
  • Groupama Stadium
  • április 28. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Monaco
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mostanában nem hanyagoljuk el a francia focit sem, de azért a szokásos problémák megvannak ezzel a bajnoksággal. Az első és legfontosabb az, hogy kiszámíthatatlan. De amúgy jó kis csapatok alkotják, szórakoztató pontvadászat, de tipp szempontjából nem a legkönnyebb.

Főleg akkor nem, ha rangadót rendeznek. Márpedig az Olympique Lyon – Monaco mindenképp az. A kupadöntőbe bekerülő együttes a hétvégén komoly pofont kapott a PSG-től – egyébként ez egy jel a fináléra, hogy ennél sokkal több fog kelleni -, a Monaco pedig egy fontos győzelmet aratott az ezüstért folytatott küzdelemben.

Ami viszont nem ér semmit, ha most nem sikerül győzni…

Olympique Lyon

Annak ellenére nagyot megy a Lyon, hogy a hétvégén a PSG ellen négyet kaptak. Ne felejtsük, honnan indultak, voltak kiesőhelyen, és még itthon is cikkeztek arról, mennyire szétesett a gárda, illetve arról, hogy a fejétől bűzlik a hal, és az okokat a vezetőség döntéseiben kell keresnünk. Én most csak a focijukra szeretnék kitérni, mert jelen helyzetben az a fontos.

A Lyon azután, hogy Peter Sage megérkezett alaposan összeszedte magát, és a tabella alsó harmadából a felsőbe került. Ja, és bejutottak a Francia Kupa döntőjébe, ahol majd megint a PSG lesz az ellenfél. Talán a hétvégi mérkőzésből tudtak tanulni.

Mert ott a párizsiak úgy szétszedték a Lyont, mint Foxi a lábtörlőt. Már 5 perc után 2-0-ra vezettek a hazaiak, félóra után 3-0 volt az eredmény, a szünetre pedig a végeredmény is kialakult, 4-1. A vendégek gólját Ernest Nuamah rúgta.

A hatodik helyen álló Lens továbbra is közel, bár azért most messzebb, mint egy hete, öt pont a különbség köztük.

A Lyon hazai környezetben nem világverő gárda, van öt győzelmük, négy döntetlenjük és hat vereségük. Főként az erősebb csapatoktól szenvedtek vereséget, de becsúsztak kínos eredmények is.

Ami jó hír, hogy nincs sérült, és még Nicolas Tagliafico is rendelkezésre áll, akit a Brest elleni mérkőzésen állítottak ki.

A várható kezdőcsapat:

Lopes – Maitland-Niles, Clinton Mata, O’Brien, Tagliafico – Caqueret, Matic, Tolisso – Fofana, Lacazette, Benrahma

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.15.Ligue 1
monaco
0:1
lyon
Ligue 1
2023.05.19.Ligue 1
lyon
3:1
monaco
Ligue 1
2022.09.11.Ligue 1
monaco
2:1
lyon
Ligue 1
2022.02.05.Ligue 1
monaco
2:0
lyon
Ligue 1
2021.10.16.Ligue 1
lyon
2:0
monaco
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Monaco

Az ezüstért folyó küzdelemben nagyot lépett előre a Monaco, de még a mostani ellenfél is segített nekik. Két hete a Lyon verte meg a Brest csapatát, a hétvégén pedig a Monaco. A hercegségbeliek idegenben tudtak nyerni 2-0-ra Denis Zakaria és Minamino Takumi góljaival, majd pár nappal később még egyszer pályára léptek, egy fontos rangadón 1-0-ra győztek a Lille ellen, megerősítve második helyüket. Azon a mérkőzésen Youssouf Fofana szerezte a győztes találatot.

Jelenleg tehát a Monaco komolyan ellépett a Bresttől, de a PSG-vel szemben még mindig tizenegy pont a hátrány. Azt hiszem, Philippe Clement is tudja, itt maximum az ezüst lehet reális.

Ötpontos előnyük van, de a Lille, a Brest, de még a Nice is veszélyes lehet rájuk, nem szabad megállni.

Idegenben kiválóak, az utolsó nyolc bajnokijukon nem kaptak ki, sorozatban öt győzelemnél járnak.

Eltiltás után visszatérhet Eliesse Ben Seghir és Wilfried Singo, sérült Ismail Jakobs és Aleksandr Golovin.

A várható kezdőcsapat:

Majecki – Vanderson, Maripan, Kehrer, Caio Henrique – Akliouche, Zakaria, Fofana, Minamino – Balogun, Ben Yedder

Tippelde

A Lyon lehet, kissé megtorpan a PSG elleni vereségtől, rangadó jön rangadó után, a játékosok fáradnak, nagyon hajtottak eddig. Nem lenne tehát meglepő, ha becsúszna még egy vereség. Közben meg mégis, mert a Lyon hazai pályán évek óta veri Fofanáékat.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy Monaco győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Sportuna jackpotján 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső