Preston – Leicester: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 26.
Preston
Teljesítmény:
V V V N D
  • Deepdale
  • április 29. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Leicester
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha már beígértem, akkor jöjjön a mai nap utolsó meccse az angol második ligából. A Preston – Leicesterről lesz szó, amiről most még egy picit nehéz nyilatkozni. Okosabbak lennénk, ha vasárnap írnék a találkozóról, hiszen akkor a Championship 45. fordulójának zöme már lement, és tudjuk, hogy szerepeltek a riválisok.

Egyelőre azonban erről semmit sem tudunk. Így pedig még egy picit izgalmasabbak is a dolgok. A Leicester a bajnoki címet tűzte ki célul, jelen állás szerint jól is állnak. Egyetlen győzelemre a céltól.

Bajnokok még nem lesznek hétfő estére, de ha az Ipswich és a Leeds kikapna, ők pedig megnyernék a Preston elleni találkozót, már senki nem előzhetné meg őket.

És igazából ez lenne a fair, Enzo Marescáék tettek a legtöbbet a bajnoki címért. Szomorú lesz, hogy a mögöttük levő sok jó csapatból kettő kivételével mindenki csalódni fog, de az angol futball már csak ilyen kemény.

Preston

Nagyjából ugyanaz történik a Prestonnal, mint az elmúlt években. Egy ideig úgy látszik, feljuthatnak, ott vannak a legjobb hat közelében, aztán a bajnokság kétharmadánál fogják magukat és visszaesnek. Ez történt idén is, most épp egy hárommeccses vereségsorozatnál járnak, és a 10. pozícióba estek vissza. Már matematikailag sem jöhet össze a hatodik hely, tehát a Preston biztos, hogy jövőre is a másodosztály tagja lesz.

A gárda utolsó győzelmét a Huddersfield ellen aratta, azóta kikaptak a Norwich – Soton – QPR triótól.

A Rangers nem egy tipikusan erős csapat – idén sem -, mégis 1-0-ra megverték az amúgy jobb erőkből álló Prestont.

A gárda mérlege 18-9-17, gólkülönbségük mínuszos, szóval valójában tényleg nem érdemelnék meg, hogy feljussanak, vannak náluk jobb csapatok.

Hazai pályán egy fokkal jobbak, mint idegenben, itt 11 győzelmet szereztek, 4 döntetlenjük van, 7-szer kikaptak.

Hiányzóik: Brad Potts, Ben Whiteman, Alistair McCann.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Storey, Lindsay, Hughes – Millar, Browne, Ledson, Brady – Frokjaer-Jensen – Riis, Osmajic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.04.Championship
leicester
3:0
preston
Championship
2022.07.23.Barátságos Mérkőzés
preston
1:2
leicester
Barátságos Mérkőzés
2014.08.02.Barátságos Mérkőzés
preston
1:1
leicester
Barátságos Mérkőzés
2011.01.15.Championship
preston
1:1
leicester
Championship
2010.10.30.Championship
leicester
1:0
preston
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leicester

Ideális körülmények között a Leicester hétfőn este bajnok lehet. Ehhez már írtam, mi szükséges, de azt gondolom, a rókák jobban örülnének, ha hazai pályán, sajátjaik előtt dönthetnék el a bajnokságot az utolsó fordulóban. Jelenleg négy ponttal vezetnek a Leeds és öt ponttal az Ipswich előtt, ezen a hétvégén sok minden eldőlhet az angol másodosztályban.

Enzo Maresca csapata szinte rajt-cél győzelmet fog aratni, a kezdetekkor már ott voltak az élen, majd egy kisebb időszakot leszámítva végig ott is maradtak. Megérdemlik a bajnoki címet, hiszen kiegyensúlyozottak voltak egy nagyon erős mezőnyben.

Egy év után tehát vissza fognak kerülni a PL-be, kezdődhet a csapatépítés, mert abban biztosak lehetünk, jó páran távozni fognak, és a helyükre erősebb, jobb játékosok érkeznek majd.

Mondjuk azután, hogy a csapat 5-0-ra verte a Southamptont három nappal ezelőtt, elgondolkozunk, szükség van-e komolyabb erősítésekre? Issahaku Fatawu mesterhármast szerzett azon a mérkőzésen, még mellette Wilfred Ndidi és Jamie Vardy találtak be.

Mérlegük idegenben finoman szólva is problémás mostanában, ugyanis egymás után négy vereséget szenvedtek el, és márciusban győztek utoljára.

Olasz mesterük teljes kerettel vághat neki a mérkőzésnek.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Choudhury, Faes, Vestergaard, Justin – Ndidi, Winks, Dewsbury-Hall – Fatawu, Vardy, Mavididi

Tippelde

Ha most nem is lesz bajnok a csapat, az utolsó fordulóban megkaphatják az aranyérmet. Megérdemelten. Hétfőn pedig nagyot léphetnek a bajnoki cím felé.

Fő tippek:

1.: Leicester győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Cashback a NovaJackpot oldalán! Kapj pénzt a vesztes fogadásaid után, a veszteségeid 10%-át nyerheted vissza!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső