Real Madrid – Athletic Bilbao: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.03.31.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 28.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N D D N
  • Santiago Bernabeu
  • Március 31. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
N N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai nap záró találkozója sem lesz gyenge. A mindenkire veszélyes Athletic Bilbao a spanyol fővárosba utazik, a Real Madridhoz. Az élen álló királyi gárda nagy meccseket szokott játszani baszk ellenlábasa ellen, és most is egy izgalmas, feszült, és talán góloktól sem mentes mérkőzés vár azokra, akik majd követik ezt a találkozót.

Nem szabad lazsálnia Viniciuséknak, hiszen a bajnoki cím még messze nincs meg. Egy botlás a mögöttük hat pontra lemaradó FC Barcelonát közelebb hozhatná, és nemsokára El Clasico, szóval a magabiztos előnyt meg kéne tartani.

Csakhogy a Bilbao a BL-re hajt, és nemrég nyert már a fővárosban, igaz, akkor az Atletico Madrid ellen a kupában.

Jöjjön a Real Madrid – Athletic Bilbao találkozó!

Real Madrid

Továbbra is csak egyetlen bajnoki veresége van a Real Madridnak, nem is meglepő így, hogy vezetik a LaLigát. Anno az Atletico Madriddal nem bírtak el, mellette azonban találkozóik döntő többéségét megnyerték, ezzel pedig hatpontos előnyre tettek szert az FC Barcelonával szemben.

Nincs okuk azonban hátra dőlni, amit fent is mondtam, a csapatok még játszani fognak egymással, ha pedig kikapnak, a nyakukra húzzák majd Raphinháékat.

A Real a szünet előtt Jude Bellingham nélkül is simán nyert az Osasuna ellen, Brahim Diaz jó helyettes volt, gólt szerzett, jól mozgatta a csapatot. Mellette Vinicius Jr. kétszer talált be, illetve még Daniel Carvajal szerzett gólt.

Sok kritikát kap a csapat, játékosok és edző egyaránt, az eredmények azonban egyelőre őket igazolják.

A Real nagyon jó a formaidőzítésben, láthattuk már korábban tőlük, és a jó formára most szükség is lesz. Most az Athletic Bilbao, aztán a Manchester City kétszer, jön a Barca és utaznak San Sebastianba is.

Hazai pályán csak ők veretlenek, 12 győzelmük mellett 2 döntetlenjük van. Rúgtak 35 gólt és kaptak 7-et. Ezek szép számok.

Sérültjeik: Thibaut Courtois, Eder Militao, Daniel Ceballos, Eduardo Camavinga.

Lesz egy eltiltott is Vinicius Jr. személyében.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy – Kroos, Tchouaméni – Valverde, Bellingham – Brahim, Rodrygo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.12.LaLiga
athletic bilbao
0:2
real madrid
LaLiga
2023.06.04.LaLiga
real madrid
1:1
athletic bilbao
LaLiga
2023.01.22.LaLiga
athletic bilbao
0:2
real madrid
LaLiga
2022.02.03.Spanyol Kupa
athletic bilbao
1:0
real madrid
Spanyol Kupa
2022.01.16.Spanyol Szuperkupa
real madrid
2:0
athletic bilbao
Spanyol Szuperkupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Athletic Bilbao

Megtáltosodott az Athletic Bilbao is, bár ők nem most, hanem már az egész szezonban magas hőfokon égnek, jól játszanak, eredményesek, és ezáltal Bajnokok Ligáját érő helyen vannak.

Nincs még okuk ünnepelni, mivel csak egy ponttal vannak az Atletico Madrid előtt, de ha így folytatják, akkor jövőre a legjobbak között találkozhatunk velük.

Miközben a bajnokságban is remekelnek, a kupadöntőbe is bekerültek azáltal, hogy 4-0-s összesítéssel kiverték Diego Simeone együttesét.

A szünet előtt pedig a meglepetésekre is képes Alavest intézték el Gorka Guruzeta duplájának köszönhetően.

A Bilbao inkább otthon erős. Idegenben viszont képesek csúnya bukásokra is. Mérlegük öt győzelemből, öt döntetlenből és négy vereségből áll.

Inigo Ruiz de Galarreta, Aitor Paredes, Yuri Berchiche és Ander Herrera sérültek. Előbbi kettő talán keretben lehet, utóbbi kettő nem valószínű.

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – de Marcos, Vivian, Alvarez, Lekue – Prados Diaz, Vesga – I. Williams, Sancet, N. Williams – Guruzeta

Tippelde

A baszk együttes meglehetősen erős és jó formában van. Idegenbeli szereplésük miatt mégis vannak kétségeim a meglepetést illetően. A Bilbao vendégségben régóta nem tudott győzni a Bernabeuban, és lehet, hogy most is üres kézzel távoznak majd.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső