Borussia Dortmund – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.04.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 15.
2024. április 16. kedd, 21:00 Signal Iduna Park
Borussia Dortmund
vs
Atletico Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Kedden két csapattal fog bővülni az elődöntősök sora, kiderül, hogy melyik két együttes esik ki, melyik kettőnek fog tovább élni az álma. A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóihoz értünk, a Borussia Dortmund – Atletico Madrid, illetve az FC Barcelona – PSG mérkőzéseket rendezik meg holnap.

Mindkettőről szót fogunk ejteni, sőt még a szerdai találkozókat is ma beszéljük át, szóval akit a BL izgat a leginkább, ne menjen sehova.

Az Atleti szűk, egygólos előnyből várja a visszavágót a német együttes ellen, és ahogy máshol, úgy itt sem dőlt még el a továbbjutás sorsa. Edin Terzicék előtt két út áll: Úgy futballoznak, mint a múlt heti meccs első félidejében, akkor kiesnek, ha viszont úgy, ahogy Sebastien Haller szépítése után, akkor továbbjuthatnak.

Borussia Dortmund

A Borussia Dortmund majdnem egy mérkőzésen eldöntötte a párharc sorsát. Konkrétan azt, hogy kiesnek. Merthogy nagyon megzavarodtak a colchonerok ellen, azonnal letámadták őket, és ez nagyon nem jött be Edin Terzic csapatának.

Égtek, mint a rongy, a félidőben már 2-0-ra vezetett ellenfelük, de Sebastien Haller visszahozta őket. Mostanában az elefántcsontparti hanyagolva van Niclas Füllkrug – valamint egy bokasérülés miatt -, gólja nem is jöhetett volna jobbkor.

A főpróba jól sikerült a hétvégén, a Borussia Mönchengladbach otthonában nyertek 2-1-re Marcel Sabitzer duplájával. Nem volt könnyű győzelem, mivel Karim Adeyemi kiállítása után bő félórán át emberhátrányban játszott a vendégcsapat. De így is nyert.

Nem egy oroszlánbarlang idén a Dortmund otthona, a legutóbbi öt meccsükből kettőt is elbuktak, egyiket a Hoffenheim, a másikat a Stuttgart ellen.

De a legutóbbi BL-meccsükön sikerült kétvállra fektetni a PSV Eindhovent. És most is erre építkezhetnek.

Kissé megszaporodott a sérültek száma: Ismét kiesett Sebastien Haller, valamint Ramy Bensebaini, Jadon Sancho, Jamie Bynoe-Gittens és Samuel Bamba sem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Wolf, Schlotterbeck, Hummels, Maatsen – Can, Sabitzer – Brandt, Reus, Malen – Füllkrug

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.04.10.Bajnokok Ligája
atletico madrid
2:1
dortmund
Bajnokok Ligája
2018.11.06.Bajnokok Ligája
atletico madrid
2:0
dortmund
Bajnokok Ligája
2018.10.24.Bajnokok Ligája
dortmund
4:0
atletico madrid
Bajnokok Ligája
1996.10.30.Bajnokok Ligája
dortmund
1:2
atletico madrid
Bajnokok Ligája
1996.10.16.Bajnokok Ligája
atletico madrid
0:1
dortmund
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atletico Madrid

Nem csak a mérkőzést, magát a párharcot is eldönthette volna az Atletico Madrid, amely alaposan bekezdett a Borussia ellen. Az első húsz percben legalább három gólt szerezhettek volna, de csak egyet sikerült, az első félidőben pedig összesen kettőt. Először Rodrigo de Paul használt ki egy védelmi hibát, majd Samu Lino tette ugyanezt percekkel később. Viszont a madridiak kissé visszavettek, és – ahogy Diego Simeone fogalmazott – majdnem összejött egy döntetlen, a Dortmund ugyanis átvette az irányítást, szépített, meccsben tartotta magát.

A madridiak a hétvégén nem igazán tudtak pihentetni, mivel egy komoly rangadó várt rájuk, amelyről mi is írtunk. Konkrétan a harmadik helyen – vagyis pont előttük – álló Girona csapata érkezett a fővárosba, és távozott üres kézzel. Angel Correa mellett Antoine Griezmann talált még be, ráadásul kétszer is, így meglehetősen simának mondható sikerrel továbbra is a bronzérem felé haladnak a matracosok.

Igen, a saját otthonukban remekelnek, de mi a helyzet az idegenbeli szereplésükkel? Hát nem sok jó. A Villarreal ellen játszottak idegenben utoljára, és ott ugyan nyerni tudtak, azt megelőzően viszont egyre másra jöttek a gyengébb eredmények. Tíz meccsükből ötöt elbuktak, kétszer ikszeltek, csak háromszor tudtak nyerni.

Elvileg már csak három sérült van a keretben, Memphis Depay, Thomas Lemar és Vitolo.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – M. Hermoso, Witsel, Azpilicueta – Molina, Llorente, Koke, de Paul, Lino – Morata, Griezmann

Tippelde

Meg lehet fordítani ezt a mérkőzést, bár Diego Simeone csapata védekezni mindig is nagyon jól tudott. Azonban biztos vagyok benne, hogy ők is tudják, 0-0-val nem fogják kihúzni Dortmundban.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Gól a második félidőben

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső