FC Barcelona – PSG: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.04.16.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 15.
2024. április 16. kedd, 21:00 Olímpic Lluís Companys
Barcelona
vs
PSG

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A múlt hét egyik legjobb meccsét játszották mostani főszereplőink, és a szurkolók bíznak abban, hogy ezúttal sem kell csalódni a csapatokban. A PSG-nek egy fontos célja volt idén is: megnyerni a Bajnokok Ligáját. Ettől kerültek most messzebb, ugyanis a Barca Párizsban tudott nyerni 2-3-ra, hazai pályán – ami idézőjeles, hiszen saját stadionjukat átépítik – kell féken tartani Kylian Mbappét és a többieket. Ez Pau Cubarsínak nagyon ment a múltkor, a szurkolók bizakodnak.

Ha van edző, amely jól ismeri a Barcelonát, az Luis Enrique, akivel BL-t nyertek néhány évvel ezelőtt. Az egykori spanyol szövetségi kapitány most már a franciákat trenírozza, így ad ez egy különös pikantéráiát a mérkőzésnek.

Jöjjön az FC Barcelona – PSG találkozó!

FC Barcelona

Lamine Yamal tippje – miszerint Párizsban a Barca az ő góljával fog 1-0-ra nyerni – nem jött be, és ennek mennyire örülnek a semleges szurkolók. A két nagyágyú egy felettébb szórakoztató mérkőzést játszott, ami nem volt irigy a gólokkal, nem volt irigy a fordulatokkal.

Bár öt gól esett, a legtöbben mégis egy védőt emeltek ki: A 17 esztendős Pau Cubarsí szépen bejátszotta magát a kezdőbe, már most 25 millió eurót ér a Transfermarkt szerint, pedig néhány hónapja a létezéséről sem nagyon tudtunk. A középiskolás srác azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy konkrétan levette a pályáról Kylian Mbappét. A Barca Raphinha góljával került egyébként előnybe, majd a párizsi fordítást követően sem adták fel, a brazil szélső még egyszer betalált, majd Andreas Christensen szerezte a győztes gólt.

A Barca azóta szárnyal, hogy Xavi bejelentette távozását. Ezt pedig szó szerint kell érteni, azóta egyszer sem kaptak ki, tizenhárom találkozón maradtak veretlenek.

A hétvégén a Cadiz otthonában egy tartalékos Barca lépett pályára, amely majdnem otthagyta a fogát, de végül Joao Felix ollózása döntött.

Ezáltal a Barca nem csak a Bajnokok Ligájában van versenyben, hanem a bajnokságban is. A jövő héten jön a spanyolok szuperrangadója, ha azt megnyernék a katalánok, három pontra csökkenne a különbség köztük és a Real Madrid között.

Az alábbi játékosok nem léphetnek pályára sérülés miatt: Alejandro Baldé, Gavi.

A hétvégén eltiltás miatt kimaradt Robert Lewandowski, Joao Cancelo és Inigo Martínez is, de ez nem befolyásolja játékukat holnap.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Cubarsí, Christensen, J. Cancelo – Pedri, Gündogan, F. Lopez – Raphinha, Lewandowski, Yamal

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.04.10.Bajnokok Ligája
psg
2:3
barcelona
Bajnokok Ligája
2021.03.10.Bajnokok Ligája
psg
1:1
barcelona
Bajnokok Ligája
2021.02.16.Bajnokok Ligája
barcelona
1:4
psg
Bajnokok Ligája
2017.03.08.Bajnokok Ligája
barcelona
6:1
psg
Bajnokok Ligája
2017.02.14.Bajnokok Ligája
psg
4:0
barcelona
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

PSG

A francia bajnokság minden bizonnyal már eldőlt, legalábbis a legfontosabb kérdés, hogy ki lesz a bajnok. A PSG jelenleg tízpontos előnnyel vezet, mögöttük a szupercsapat Brest, valamint a hektikusan teljesítő Monaco. Nem hinném, hogy félteni kéne a Ligue 1-ben szerzett helyezésüket Luis Enriqueéknek.

De a PSG számára nem ez a fontos, hanem a Bajnokok Ligája, amit évek óta sikertelenül próbálnak begyűjteni. A francia együttes próbálta már mindenhogy megszerezni a trófeát, visszafogottabb kerettel, sztárok gyülekezetével, fiatal tehetségekkel, de valahogy sehogy sem jött össze.

És most is a kiesés szélén állnak, mert képtelenek voltak otthon megverni a Barcát.

A 2-3-as meccsen Ousmane Dembele és Vitinha szereztek gólokat, tehát a francia szélső gólt szerzett korábbi csapatának, elég azonban ez sem volt. Mbappét levették a pályáról, de nem játszott jól Marco Asensio és lényegében a teljes védelem sem. Luis Enrique átgondolhatta a hétvégén, mit rontott el, nem kellett ugyanis bajnokival törődnie, az most a PSG-nek elmaradt.

Nehéz a helyzet, de nem lehetetlen, habár ezt a Barcát most nagyon nehéz megfogni. Idegenben a PSG erősnek mondható, idén még nem is kaptak ki.

Sérültek: Presnel Kimpembe, Sergio Rico, Layvin Kurzawa, Nordi Mukiele.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Mendes – Zaire-Emery, Vitinha, F. Ruiz – Dembele, Ramos, Mbappé

Tippelde

Nem is értem, mit keresett Asensio a kezdőben a Barca ellen ékként, amikor Goncalo Ramos és Randal Kolo Muani egyértelműen otthonosabban mozog itt. Lee Kang-in kezdetése Warren Zaire-Emery helyett szintén nem volt a legjobb döntés, ezeket most Luis Enrique orvosolni fogja.

A Barca hazai környezetben nyerhet, a nézők pedig akkor, ha ugyanúgy elengedik magukat a csapatok, mint egy héttel ezelőtt.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső