PSG – Real Sociedad: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.02.14.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 13.
2024. február 14. szerda, 21:00 Parc des Princes
PSG
vs
Real Sociedad

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Második meccsünk sem tűnik a legjobbnak vagy legizgalmasabbnak az összes párosítás közül, aztán persze majd meglátjuk. Luis Enrique csapata egy spanyol együttes ellen készül bejutni a legjobb nyolc közé. Évek óta vágynak a Bajnokok Ligája serlegre, mindeddig hiába, a legközelebb 2020-ban voltak hozzá, akkor a döntőben kaptak ki a Bayern Münchentől. Azóta – hiába öntik a pénzt az együttesbe úgy, mintha végtelen lenne belőle… oh, wait… – minden próbálkozás kudarcba fulladt, és nem csak a szurkolóknak van ebből elegük, de az elnöknek is. Ha idén sem jön össze a siker, talán a PSG elkezd szétesni. Ellenfelük ittléte meglepetés véleményem szerint, nem gondoltam volna, hogy a csoportkörből tovább tudnak menni. Pedig sikerült, méghozzá első helyen, ami egy Benfica – Salzburg – Inter hármas mellett nem volt egyszerű feladat.

Jöjjön a PSG – Real Sociedad találkozó!

PSG

Látható, hogy ez a PSG már más, mint mondjuk a tavalyi. Idén nem arra mentek rá, hogy minél nagyobb neveket igazoljanak. Hiába volt itt együtt Mbappé, Messi és Neymar, a BL-győzelem úgy is elmaradt. Luis Enrique, a csapat nyáron kinevezett edzője egy teljesen más úton indult el, viszont azt még nem lehet megmondani, hogy ez az út jövedelmezőbb-e.

Annyi bizonyos, hogy az őszi gyengélkedést követően a Ligue 1-ben visszavették a vezetést, és nem valószínű, hogy kiengedik a kezükből. Ám a PSG drukkereinek a francia első osztályú bajnokság megnyerése már nem kunszt, hozzá vannak szokva, és látható volt már tavaly is, nem tud nagy örömöt kiváltani a fanatikusoknál. Nekik a BL kell. A kérdés az, hogy ez mennyire reális.

A csoportkör alapján egyáltalán nem, de tegyük hozzá, nagyon nehéz négyesbe került a PSG. Itt volt a Borussia Dortmund, az AC Milan és a Newcastle United is. Esélyek alapján elsőként kellett volna továbbmenniük, de még a kiesés is porondon volt. Ennek ellenére megúszták, ott vannak a második helyen. Vagyis most már ott vannak a legjobb tizenhat között.

Formájuk kifogástalannak mondható, az idei szezonban egy kivételével minden meccsüket megnyerték. A hétvégén a Lille-t intézték el 3-1-re Goncalo Ramos és Randal Kolo Muani góljaival. Igen, a harmadik gól öngól volt.

Ritkán hibáznak otthon, vereséget szeptemberben szenvedtek, azóta pedig összesen két döntetlenjük volt.

Problémák leginkább hátul vannak, Sergio Rico mellett Nuno Mendes, Layvin Kurzawa, Milan Skriniar és Presnel Kimpembe nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Hakimi, Pereira, Marquinhos, Hernández – Zaier-Emery, Ugarte – Asensio, Dembélé, Mbappé – Kolo Muani

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még soha nem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Real Sociedad

Ahogy mondtam, a Real Sociedad most nincs a legjobb formában. A legutóbbi négy meccsük egyike sem lett győzelem, háromszor egymás után játszottak gól nélküli döntetlent, majd a hétvégén az Osasuna saját otthonukban verte őket 1-0-ra. Utolsó sikerüket a Király Kupában aratták, a Celta Vigot verték 2-1-re.

Példás menetelés zajlott a BL-ben egyébként, hiszen erős csoportban voltak, mégis csoportelsőként jutottak a legjobb tizenhat közé.

A legutóbbi tíz meccsükből, amit idegenben játszottak, egyet veszítettek el, a baszk rangadón a Bilbao verte meg őket. Emellett öt győzelmük, négy döntetlenjük van.

Picit hosszabb a sérültlistájuk, mint a túloldalon az ellenfélé: Aihen Munoz, Mikel Oyarzabal, Carlos Fernández, Álvaro Odriozola, Kieran Tierney és Sheraldo Becker nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Traoré, Zubeldia, Le Normand, Galán – Merino, Zubimendi, Méndez – Kubo, Sadiq, Barrenetxea

Tippelde

Nem gyakori, hogy a Parc des Princes-ben el tudják kapni a PSG-t, és ez a mostani Sociedad nincs is olyan formában. Megmakacsolhatják magukat, de esélyesebb, hogy a hazaiak kapott gól nélkül megnyerik a mérkőzést.

Tippjeink a következők:

1.: PSG győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső