Lazio – Bayern München: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.02.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 13.
2024. február 14. szerda, 21:00 Stadio Olimpico
Lazio
vs
Bayern Munich

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Egy napot ugrunk, de onnan folytatjuk, ahonnan tegnap is kezdtük. Vagyis a Bajnokok Ligájánál. A legjobb tizenhat mezőnye között még vannak olyan együttesek, melyekről előzetesen azt gondoljuk, esélyük sincs a trófea magasba emelésére. Talán ilyen csapat most a Lazio. Maurizio Sarri legénysége a Serie A-ban ezüstérmet szerzett, ezért lehet itt, a csoportkörben pedig végül az Atletico Madrid mögött jutottak be a knockout-roundba, de könnyen lehet, hogy itt lesz számukra a BL vége. Ellenfelük ugyanis a végső győzelemre is esélyes Bayern München.

Könnyen mondok ilyen nagy szavakat, pedig láthatóan Thomas Tuchelék válságban vannak. Elég csak a hétvégi meccsükre gondolni a Bayer Leverkusen ellen…

Még van idejük magukhoz térni, ám egy Lazio ellen elszenvedett vereség könnyedén Tuchelék állásába kerülhet.

Jöjjön a Lazio – Bayern München találkozó!

Lazio

A Lazio tavaly egy kifejezetten kiszámítható együttes volt, ami erre a szezonra elveszett belőlük. Maurizio Sarriéknak arra már esélyük sincs, hogy hasonló idényt produkáljanak, mint tették azt előzőleg, szerintem már annak is örülni fognak, ha valamelyik kupába becsusszannak. Jelen állás szerint a Lazio a Serie A tabellájának nyolcadik helyén áll, ám ez nem annyira vészes, hiszen a mezőny nagyon egyben van. Például a negyedik Atalanta csak öt pontra van tőlük. Viszont az élen álló hármas nagyon leszakadt a többiektől, nem reális az, hogy őket befogják.

A csapat teljesítménye kettős, nagyjából ez okozza ezt a felemás szezont. Le tudnak győzni bárkit, de a kicsikkel is meg tudnak szenvedni. A BL-ből a második helyen jutottak tovább, az Atletico előttük végzett, ám a Feyenoord – Celtic kettőst meg tudták előzni.

Három nyeretlen meccset követően (a Szuperkupában kikaptak az Intertől, ikszeltek a Napolival és szintén kikaptak az Atalantától) végre nyerni tudtak, a Cagliari otthonában 3-1-re győztek. A kapuba talált Ciro Immobile és Felipe Anderson, valamint volt egy öngól is.

Ha minden igaz, mindössze Patric játéka kérdéses, a spanyol védőt Alessio Romagnoli helyettesíti majd Gila mellett.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Gila, Romagnoli, Hysaj – Guendouzi, Cataldi, Luis Alberto – Isaksen, Immobile, F. Anderson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2021.03.17.Bajnokok Ligája
bayern münchen
2:1
lazio
Bajnokok Ligája
2021.02.23.Bajnokok Ligája
lazio
1:4
bayern münchen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayern München

Nagy pofonba futott bele a Bayern München. A hétvégén a német bajnokság csúcsrangadója várt rájuk, a Bayer Leverkusen elleni találkozón azonban esélyük sem volt. Talán – de csak talán – a 3-0-s eredmény túlzó, de az biztos, hogy győzelmet, de még csak pontot sem érdemeltek Müllerék. Ezzel pedig azt érték el, hogy hátrányuk öt pontra nőtt Schickékkel szemben, és lehet, hogy 11 év után letaszítják őket a német élvonal trónjáról.

Nincs mit tenni, menni kell tovább, és legalább a BL-ben javítani. Az legalább olyan fontos a csapatnak, mint a bajnokság, de az is előfordulhat, hogy fontosabb.

Abszolút magabiztosan hozták a csoportkört egy kemény négyesben. Itt volt a Manchester United, a Galatasaray és az FC Copenhagen, mindegyiküket meg tudták előzni.

Az azért elmondható, hogy erősítések ide vagy oda, idén nem a legjobb arcát mutatja ez a csapat. Több sebből véreznek, mondom ezt teljes mértékben külső szemlélőként. Ráadásul Tuchel folyamatos nyomás alatt dolgozik, ebbe pedig beletörik a bicskája.

Most amiatt idegeskedhet, hogy több kulcsjátékosa is sérült. Nem játszhat Konrad Laimer, Serge Gnabry, Alphonso Davies és Kingsley Coman sem, továbbá Bouna Sarr nem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Mazraoui, de Ligt, Kim, Guerreiro – Kimmich, Goretzka – Sané, Müller, Musiala – Kane

Tippelde

A legutóbbi pofont követően a németek motiváltak, hogy javítsanak. Látszik, hogy gondok vannak, ám a BL az ő terepük, és a kétarcúan játszó Laziot le tudják győzni.

Tippjeink a következők:

1.: Bayern München győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső