Real Madrid – Bayern München: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.05.08.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 06.
2024. május 08. szerda, 21:00 Estadio Santiago Bernabeu
Real Madrid
vs
Bayern Munich

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Folytassuk a slágermérkőzéssel, ha fogadnom kéne, szerintem ezt a tippet fogják a legtöbben elolvasni. Nem azért, mert annyira szeretik az emberek, amikor a Real Madridról vagy a Bayern Münchenről írok, hanem azért, mert sokan kíváncsiak a két együttes mérkőzésére.

A Bajnokok Ligája már az elődöntőnél, ahogy írtam az első meccsünknél is, a visszavágók következnek. Ekkorra már tudni fogják a spanyolok és a németek, hogy ki lehet az ellenfelük. A Bayern München eltékozolta a lehetőségét annak, hogy előnnyel várják a meccset, a Madridnak jó esélyei vannak, hogy bekerüljön a döntőbe, és elhódítsa tizenötödik alkalommal is a trófeát.

Következzen a Real Madrid – Bayern München mérkőzés!

Real Madrid

Jó hír a blancók számára, hogy a LaLigával már nem kell foglalkozni. Eddig is úgy tűnt, nyert ügyük van, de a hétvégén pontot tettek a pontvadászat végére. Nem a pályán, ahhoz ők egyedül nem voltak elegek, szükség volt a Girona segítségére is. Szombaton délután hazai pályán fogadták a kiesés ellen menekülő Cadizt, Carlo Ancelotti ezúttal is egy meglehetősen tartalékos összeállításban küldte pályára a legényeit. Kezdő volt Thibaut Courtois, hosszú sérülése óta először állhatott a kapuba. Pályán volt még Fran García, Arda Güler, Luka Modric, Dani Ceballos és Joselu is, míg Jude Bellingham vagy Vinicius Jr. csak a padról nézte társait. Eleinte.

A Real Madrid uralta az első félidőt, de gólt nem tudott szerezni, arra a második félidőig kellett várni. Az első találatot Brahim Díaz szerezte, majd a csereként pályára lépő Jude Bellingham is betalált, végül Joselu volt eredményes. A harmadik góllal kapcsolatban meg kell jegyezni Nacho Fernandez önzetlenségét, a csupaszív védő annak ellenére passzolt 100%-os ziccerben, hogy tudta, nem sok esélye lesz már hazai környezetben gólt szerezni. De így volt a biztos…

A Real győzelme után az őket üldöző FC Barcelona vereséget szenvedett Gironában, így a bajnoki cím megvan. Cíbeles tér viszont még nincs, szerdán ugyanis érkezik a Bayern München. A találkozó 2-2-ről folytatódik, a spanyolok várják jobb feltételekkel az összecsapást.

Az odavágón Vinicius Jr. lőtt két gólt, a Real pedig elégedett lehet a döntetlennel, hiszen alapjáraton a németek jobbak voltak.

Idén senki nem tudta legyőzni a Madridot otthon, voltak kósza kísérletek, de döntetlent is csak páran tudtak elérni.

Miután Eder Militao és Thibaut Courtois is visszatértek, egyedül David Alaba van a sérültek listáján.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Tchouaméni, Mendy – Camavinga, Kroos, Valverde – Bellingham – Vinicius Jr., Rodrygo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.04.30.Bajnokok Ligája
bayern münchen
2:2
real madrid
Bajnokok Ligája
2019.07.21.Barátságos Mérkőzés
bayern münchen
3:1
real madrid
Barátságos Mérkőzés
2018.05.01.Bajnokok Ligája
real madrid
2:2
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2018.04.25.Bajnokok Ligája
bayern münchen
1:2
real madrid
Bajnokok Ligája
2017.04.18.Bajnokok Ligája
real madrid
4:2
bayern münchen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayern München

Benne volt a pakliban egy hétvégi vereség a Bayern München részéről. Thomas Tuchelék egyetlen reménye ebben a szezonban a Bajnokok Ligájában van, még szép, hogy kevesebb energiát fektetnek az amúgy már elúszott Bundesligába. Bár azért az ezüstöt nem kéne elbukni…

Hát, egy fokkal közelebb került hozzájuk a VfB Stuttgart, amely 3-1-re győzte le a kissé tartalékos bőrgatyásokat. Nem volt annyira nagy a rotáció, mint hittem volna, a nem stabil kezdők közül Pavlovic, Choupo-Moting és Tel volt a pályán, a többiek a gálakezdő részeinek számítanak. A csapat egyetlen gólját Harry Kane tizenegyesből szerezte.

Bár biztosan bosszantó a vereség, minden meg lesz bocsátva, ha szerdán este a spanyolok otthonában nyerni tudnak. Vagy legalábbis továbbjutni.

Az odavágón jobban kellett volna teljesíteni, az esély megvolt a győzelemre, ami akár még fölényes is lehetett volna. Ehhez képest csak egy 2-2 sikerült, Leroy Sané mellett Harry Kane lőtt gólt.

Idegenben nem túl magabiztos a Bayern München, igaz, otthon is vannak problémák, nem csoda, hogy a nyártól új edző veszi át az irányítást. Aki nem Ralf Rangnick lesz.

A legutóbbi ötből kettő meccset bukott el az együttes, egyszer ikszeltek, kétszer nyertek.

Sérültek: Raphael Guerreiro (ő a hétvégén sérült meg), Sacha Boey, Gabriel Marusic, Kingsley Coman, Matthijs de Ligt, Bouna Sarr, Tarek Buchmann, illetve kétséges még Jamal Musiala játéka.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Kimmich, Kim, Dier, Davies – Goretzka, Laimer – Sané, Musiala, Gnabry – Kane

Tippelde

Bár a Realt nem tartják idén erősnek, megvan már a bajnoki cím, és a BL-ben is jó esélyük van a fináléra. Nem lehet már leírni őket. Ancelotti nagy zsugás, biztos, hogy erre a találkozóra is kitalál valamit.

Fő tippek:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Ne szalaszd el a lehetőséget, szerezd meg az 10%-os heti reload bónuszt a Casinia oldalán!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső