Club Brugge – Fiorentina: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.05.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 06.
Club Brugge
Teljesítmény:
N V N N N
  • Jan Breydel Stadium
  • Május 08. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Fiorentina
Teljesítmény:
V N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megszoktuk már, hogy a szerda este a legrangosabb európai sorozaté. Most is, de mellette szerepet kér az Európa-konferencialiga elődöntőjének két csapata, a Club Brugge és a Fiorentina is. Érdekes módon szerdán csap össze a két együttes a szokásos csütörtök helyett. A mérkőzést Belgiumban játsszák, a violák egygólos előnyben várják az összecsapást. Az odavágót látva nincs még lefutva a párharc, főleg, hogy a Fiorentina mostanság nem túl acélos, a belgák pedig két gólt rúgtak az Artemio Franchiban.

Szerintünk mindenképp megéri beszélni erről a mérkőzésről, főleg, hogy a múlt héten kissé sikerült megtréfálniuk bennünket. Most majd igyekszünk jobban odafigyelni…

Következzen a Club Brugge – Fiorentina találkozó!

Club Brugge

Nem tudom elítélni a belga drukkereket, amiért bíznak csapatuk döntőbe jutásában. Miért is ne tennék? Megúszták az olasz kalandot egy egygólos vereséggel, noha egy félórán át emberhátrányban játszottak.

A Fiorentina elleni találkozó első félidejében a violák 2-1-gyel mehettek szünetre, a két hazai gól között Hans Vanaken talált a kapuba. Lehetséges, hogy a győzelem is meg lehetett volna, de a csapat egyik legrutinosabb középpályása, Raphael Onyedika három percen belül kiállíttatta magát. Ennek ellenére Igor Thiago mégis egyenlített. A maradék félórában a vendégek próbálták őrizni a döntetlent, ami majdnem sikerült is, a mindent eldöntő gól a 91. percben született.

Innen jön tehát a folytatás, hazai pályán, nagyon jó esélyekkel.

A Club Brugge a hétvégén sem pihent, hiszen a belga bajnokság a rájátszásnál tart. A gárdának jó esélye van a győzelemre, hat győzelmük és egy döntetlenjük van, mióta a play-off elkezdődött. Kevesebb ponttal érkeztek, mint a Royale Union SG, az Anderlecht, ennek ellenére már ők az elsők.

A hétvégén a belga kupában csütörtökön döntőt játszó (egyébként pedig bajnoki címvédő) Royal Antwerp ellen nyertek idegenben, Toby Alderweireld öngólja után Andreas Skov Olsen örülhetett gólnak.

Otthon nem a vereségekről szólnak a meccsek, legutóbbi hat találkozóját egyaránt megnyerte a Brugge (ezek során csak két gólt kaptak!), és az utolsó tíz meccsen is kiváló mérleget tudnak felmutatni: 8 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség.

Ahogy az odavágón, úgy most is csak Dedryck Boyata sérült, mellette pedig Raphael Onyedika eltiltás miatt nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Mignolet – De Cuyper, Ordonez, Mechele, Meijer – Vetlesen – Zinckernagel, Vanaken, Skov Olsen, Nusa – Igor Thiago

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.05.02.Európa-konferencialiga
fiorentina
3:2
club brugge
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fiorentina

Nem mondom, hogy Vincenzo Italiano mindent egy lapra tesz fel, és az EKL-döntő oltárán feláldozta a bajnokságot, de a Verona ellen azért egy kifejezetten tartalékos csapattal állt ki. És bukott el három pontot. A kiesés elől menekülő kiscsapat 2-1-re győzött, hiába volt több kapura lövési kísérlete a violáknak, a hazai győzelem mégsem érdemtelen. A vendég gólt egyébként Gaetano Castrovilli szerezte.

A Serie A-ban az első nyolc csapat indulhat el valamely európai kupában. Jelenleg a nyolcadik pozíciót foglalja el a Fiorentina, azonban három-négy fordulóval a vége előtt még több csapat megelőzheti őket. Akár még a 12. Genoa is kiköthet itt, de valós veszélyt valójában a Napoli rejt magában, hiszen nekik is 50 pontjuk van, akárcsak a firenzeieknek.

Így hát az az állítás, miszerint Italiano elengedte volna a bajnokságot egyszerűen fals.

A Brugge elleni meccs azonban prioritást élvez, a Fiorentina tavaly is fináléba jutott, ezt szeretnék megismételni most is.

A múltheti mérkőzést véleményem szerint elszúrták, hagyták, hogy a Brugge tíz emberrel kiegyenlítsen, és nem tudták kiütni a belgákat emberelőnyben. Azért a győzelem így is megszületett, az első félidőben Riccardo Sottil és Andrea Belotti találtak be, a másodikban a csereként beküldött M’Bala Nzola. Ő amúgy a hosszabbításban, ezzel mentette meg a violákat.

Idegenben nem megy jól a csapatnak, ötből egy meccset nyertek, egyszer ikszeltek, háromszor kikaptak.

Az egyedüli sérült a Brugge elleni első meccsen kieső Riccardo Sottil.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Dodo, Martínez Quarta, Ranieri, Biraghi – Mandragora, Duncan – Gonzalez, Bonaventura, Kouamé – Belotti

Tippelde

Hát, az odavágó után nehéz mit mondani. A Brugge otthon elképesztően erős, jó formában várják a meccset, szemben a Fiorentinával. Lehet, hogy az olaszok mégsem lesznek ott az előzetes elvárásokhoz képest a fináléban?

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Fináléba jut: Club Brugge

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső