AC Ajaccio – Olympique Marseille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 31.
AC Ajaccio
Teljesítmény:
V V V D V
  • Estadio François-Coty
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Olympique Marseille
Teljesítmény:
V V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk a kis hétvégi kiruccanásunk. Ma is a maradék bajnokságok között fogunk lavírozni, a legjobb ötből még három van folyamatban, mindenhol az utolsó fordulóra készülnek. Szombaton rendezik a Ligue 1 38. fordulóját, és innen választottunk pár meccset. Nem mindegyik lesz körömrágóan izgalmas, de a sportfogadás nem csak arról szól, hogy izgalmas, nagy téttel bíró mérkőzésekre tippelünk.

Az AC Ajaccio – Olympique Marseille meccsnek például lényegében semmi értelme. Az Ajaccio már fixen kiesett, a Marseille már fixen harmadik. Akkor miért játsszák le ezt a meccset? Mert le kell…

A bet365 nem sok esélyt ad a hazai győzelemre, 9.00-t, 5.25 az iksz és 1.33 a vendégsiker.

AC Ajaccio

Ritka az, amikor egy edző mellett akkor is kitartanak, amikor már ég a ház. Vagy már le is égett. Az AC Ajaccio újoncként került fel a legjobbak közé, ám az itt tartózkodásuk a fordulót követően véget is fog érni, ugyanis az együttes már biztosan kiesett. És mégis, a gyenge eredmények ellenére kitartottak Olivier Pantaloni mellett, aki most már kilenc éve irányítja a csapatot. A sikereket is neki köszönhették, és most a kudarcot is együtt vészelik át.

Tény, nem volt megfelelő ez a keret a Ligue 1-ben való maradáshoz, ez látszott már a szezon elején is, és aztán fokozatosan, egyre jobban derült ki mindenki számára.

A csapat most az utolsó előtti helyen, maximum annyit érhetnek el egy győzelemmel, hogy a Troyes-t megelőzik, de annak sok értelme azért nincs.

Mióta kiderült, hogy kiestek, még kevésbé látványosak az eredmények (előtte sem voltak azok nagyon…), az utolsó öt meccsen egy pontot szereztek.

Az Ajaccio rúgta a legkevesebb gólt a ligában, 22-t, és ők kapták a harmadik legtöbbet, 74-et.

Legutóbb a Lens verte őket három első félidős góllal, gyakorlatilag semmi esélyük nem volt a vendégeknek a pontszerzésre.

Hazai mérlegük a leggyengébb a bajnokságban, 3-3-12, ennél még a tökutolsó Angers is picikével jobban teljesített.

Legutóbb több hiányzója is volt a csapatnak. Mickael Alphonse és Thomas Mangani eltiltás miatt nem játszhatott, előbbi elvileg még most sem lehet pályán. Mellettük sérült volt Romain Hamouma, Youcef Belaili, Yanis Cimignani és Fernand Mayembo.

A várható kezdőcsapat:

Sollacaro – González, Vidal, Avinel – Youssouf, Marchetti, Barreto, Coutadeur – Magnani, Touré, Chegra

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.08.Ligue 1
marseille
1:2
ajaccio
Ligue 1
2014.04.04.Ligue 1
marseille
3:1
ajaccio
Ligue 1
2013.11.22.Ligue 1
ajaccio
1:3
marseille
Ligue 1
2013.03.15.Ligue 1
marseille
0:0
ajaccio
Ligue 1
2012.11.04.Ligue 1
ajaccio
0:2
marseille
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olympique Marseille

Félgőzzel is győzni kéne a Marseille otthonában, bár emlékszem, az ősszel az Ajaccio a Velodrome-ban tudott győzni. Azért emlékszem rá ennyire, mert épp egy esküvő közepén álltam, és magamban szitkozódtam, ezen az egy meccsen múlt a buliszelvényem…

Pedig akkor a Marseille-nek még kellettek a pontok, most már nem kellenek. Bármi is lesz, őket a harmadik helyről nem lehet elimporítani. Nyolcpontos hátrányuk van a Lens csapatával szemben, hét pont az előnyük a Lille-lel szemben.

A hétvégén dőlt el, hogy biztosan nem lesznek másodikok, hiszen a Lens győzött, ők meg kikaptak a Bresttől hazai pályán. Tippmixgyilkos eredmény volt, a hazaiakra 1.30-nál többet senki nem adott.

Ennek ellenére részükről csak Chancel Mbemba rúgott gólt.

A Marseille-nek végig jobban ment idegenben, a bajnokság második legjobb csapata az övék ebből a szempontból. Bár az utolsó két meccset elbukták, a teljes mérleg elég szép: 12-3-3.

Legutóbb nem lehetett pályán Samuel Gigot, Amine Harit, Azzedine Ounahi, Dimitri Payet és Pablo Ruiz sem, ha minden igaz, egyedül Payet térhet vissza, aki eltiltott volt.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Mbemba, Bailly, Balerdi – Ünder, Rongier, Veretout, Clauss – Guendouzi, Payet – Sánchez

Tippelde

Egyik csapatnak sem kellenek a pontok, szóval az edzők részéről némi rotáció is belefér, hadd játsszanak azok, akik az évben nem sokat tudtak.

A vendégek még tartalékosan is esélyesebbek, bár az őszi meccs miatt azért vannak kétségeim.

Egyedül a gólokra lehet számítani, a két és fél feletti eredmény amúgy is jobb, mint a vendéggyőzelem a szorzók szempontjából.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.58 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.54 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső