Brest – Rennes: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 31.
Brest
Teljesítmény:
N N N V N
  • Stade Francis le Ble
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Rennes
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Választottunk még egy meccset a francia bajnokságból, és ennek már több értelme lesz. Vagy legalábbis itt van tét. Aztán majd meglátjuk, hogyan alakul a Brest – Rennes találkozó…

A hazaiak számára ez már egy tét nélküli mérkőzés, érdekes, akkortájt kezdtek el jól focizni, amikor eldőlt a bentmaradásuk. Részben persze ezért sikerült, hiszen jól kezdtek focizni.

A Rennes számára még van tétje a meccsnek, indulhatnak az EL-ben, az EKL-ben, és le is csúszhatnak a nemzetközi porondról.

Az online sportfogadás szakemberei Bruno Génésio csapatának győzelmét várják.

Az Unibetnél 1.61 most a vendégsiker, 5.00 a hazai, 4.30 a döntetlen.

Brest

Nagyszerű formába került a szezon végére Eric Roy együttese, a télen érkező mester annak ellenére tudta simán bent tartani a Brest csapatát, hogy korábban vezetőedzői munkája még nem igazán volt.

A Brest az utolsó öt meccséből négyet is megnyert, és így egy kiesőhely közelében levő együttesből egy masszív középcsapat lett.

Azt azért nem lehet mondani, hogy a játékosok sziporkáznak, mivel ezeket a győzelmeket mindig úgy érték el, hogy maximum egy góllal voltak jobbak.

Legutóbb egy igazán nagy halat fogtak ki a hálójukba, a Velodrome-ban sikerült 2-1-re megverni a Marseille csapatát. A góljaikat Hugo Magnetti és Mahdi Camara szerezték.

A 14. helynél még léphetnek feljebb, legjobb esetben a Toulouse-t előzhetik, a Montpellier megelőzéséhez 11 góllal kéne megverniük a Rennes-t, miközben riválisuk kikap…

Hazai pályán 7-5-5-ös mérlegük van, és az utolsó öt meccsüket egyaránt megnyerték (Toulouse, Nice, Nantes, Auxerre, Clermont). Erre azért a vendégeknek nem kicsit kell odafigyelniük…

Legutóbb sérülés miatt Loic Remy és Noah Fadiga maradt ki a keretből.

A várható kezdőcsapat:

Bizot – Lala, Chardonnet, Brassier, Duverne – Belkebla, Lees-Melou, Magnetti – Pereira Lage, Mounie, Le Douaron

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.22.Barátságos Mérkőzés
rennes
3:1
brest
Barátságos Mérkőzés
2022.08.31.Ligue 1
rennes
3:1
brest
Ligue 1
2022.02.06.Ligue 1
rennes
2:0
brest
Ligue 1
2021.08.15.Ligue 1
brest
1:1
rennes
Ligue 1
2021.01.17.Ligue 1
brest
1:2
rennes
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Rennes

A Rennes együttese hatalmas hajrát mutat be, és nagyon úgy látszik, hogy ennek szüretelhetik is majd a gyümölcsét. Meg lehet szerezni még a negyedik helyet is, de az ötödik a realitás. Egy pontra vannak a Lille-től, akik az utolsó fordulóban a Troyes-hoz látogatnak, akik már kiestek. Valóságos csoda volna, ha nem Paulo Fonseca együttese győzne…

A Rennes az ötödik helynek is örülhet, nemrég még csak a hetedik pozíciót foglalták el, de a kemény menetelésnek köszönhetően most már a Monacot is megelőzték. Épp velük játszottak a hétvégén, 2-0-ra tudtak győzni, és így sikerült a hercegségbeliek elé kerülni.

Góljaikat Lovro Majer és Amine Gouiri szerezték.

Bár idén nem megy akkorát Bruno Genesio csapata, így sem lehetnek teljesen elégedetlenek. Az EKL-indulás sem rossz egy ilyen erős bajnokságban, mint amilyen a Ligue 1.

Arról nem is beszélve, hogy legjobbjukat elvesztették a tél folyamán, Martin Terrier kiesése sok góltól fosztotta meg a Rennes-t.

Nem csak ő fog kimaradni a Brest ellen, hanem Xeka, Adrien Truffert, Djed Spence és Christopher Wooh is.

A várható kezdőcsapat:

Mandanda – Traoré, Omari, Theate, Belocian – Santamaria – Doku, Bourigeaud, Majer, Gouiri – Toko Ekambi

Tippelde

Számomra nem kérdés, a Rennes a jobb csapat. Idegenben ugyan messze nem annyira meggyőzők, mint otthon, de ez nem állíthatja meg őket az ötödik hely megszerzésében.

A Brest szép szezont produkált, főleg a tavaszra gondolok, most viszont már ők is szeretnének egy kicsit pihenni.

Száz szónak is egy a vége: Bár jó csapat a Brest, és keményen fognak még itt is küzdeni, a végén a Rennes örülhet majd a győzelemnek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.62 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső