AC Milan – Atalanta: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 25.
AC Milan
Teljesítmény:
N N N V V
  • Giuseppe Meazza
  • Február 26. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Atalanta
Teljesítmény:
V N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csak nagy rangadókat hozok mára, szóval jöjjön most egy az olasz bajnokságból is. Rendkívül szoros a Serie A élmezőnye, egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy harminc év után a Napoli újfent bajnok lesz. Hogy kik lesznek a dobogón, ki vehet részt a BL-ben, és kinek jut az EL meg az EKL, az még nem eldöntött…

Mostani mérkőzésünk az AC Milan – Atalanta találkozó lesz, a bajnokság negyedik, illetve hatodik helyezettje feszül egymásnak, akik között mindössze három pont a differencia. Kettejük között a Lazio, aki ennek a fordulónak akár a nyertese is lehet, de, mint mondtam, a mezőny eleje annyira sűrű, hogy a második helyen tartózkodó Inter is csak hat pontra van Gian Piero Gasperini csapatától.

Mostanság mindkét csapatnak kijutott a sikerből és a kudarcból egyaránt, a VB-ig azt hittük, Stefano Pioliék harcban lesznek a címvédésért, ám a január és a február java része ezt lerombolta. Most annak is örülnének, ha a következő szezonban is a BL-ben szerepelhetnének.

Az Atalanta is szeretne a legjobb négyben végezni, az elmúlt években megszokhattuk már, hogy a Bajnokok Ligájában látjuk a bergamói csapatot, hiányoztak is idén.

Szóval egy nagyon izgalmas meccs várható, a sportfogadás egy valóságos csemegéje lesz ez. A hazaiakra az Ivibeten 2.15, a döntetlenre 3.40, a vendégekre megint csak 3.40 a szorzó.

AC Milan

Stefano Pioli nem annyira régen úgy fogalmazott, hogy csapata mentális és taktikai válságban van. Ez látszott is a pályán. Hetek leforgása alatt jutottak a másodikról a hatodik helyre, és ezzel el is dőlt, hogy nehezen, tizenegy év után megszerzett bajnoki címüket az idény végén tovább is fogják adni. Minden bizonnyal Osimhenéknek délre.

A Milan célja most egyértelműen az, hogy maradhassanak a legjobb négyben. Mint azt a bevezetőben elmondtam, ez nem lesz egyszerű, mert a Juventus kiszállása ellenére maradtak elegen ott egy kupacon, hetente változik a helyzet, hogy ki, hogy és hol tartózkodik.

A Milannál hatott a vezetők fejmosása, a Sassuolo elleni súlyos vereség után még kikaptak az Intertől, ami szintén fájhatott, de azóta három meccset megnyertek. Egyiken sem parádéznak, azt meg kell hagynunk, a Torinot, a Tottenhamet és a Monzát is 1-0-ra verték csak meg. Ezért is járnak a pontok, ez is előnyt jelent, szóval a szurkolók nem panaszkodnak, csak örülnek, hogy talán kezdik a csapatuk jó formáját visszakapni.

A Milan most negyedik, 44 pontjuk van, a Roma jobb gólaránnyal, az Inter hárompontos előnnyel van előttük. Mögöttük ott a Lazio és az Atalanta, mindketten egy győzelemmel előzhetnek.

Hazai pályán ritkán kap ki a Milan, tavasszal ez csak egyszer történt meg, a már felhozott Sassuolo elleni 2-5-ről van szó. Összmérlegük egyébként 8-1-2. Nemrég még egy halom sérültjük volt, ez mostanra háromra csökkent: Ismael Bennacer, Davide Calabria és Alessandro Florenzi nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Kalulu, Thiaw, Tomori – Messias, Krunic, Tonali, Hernández – Brahim – R. Leao, Giroud

Egymás elleni meccsek:

Az idei bajnokságban nem tudtak dönteni, hogy melyikük jobb. Az Atalanta hazai pályán fogadta a Milant augusztus közepén, az eredmény pedig 1-1 lett, egy izgalmas meccsen. Hazai oldalról az azóta már Marseille-ben játszó Ruslan Malinovsky szerzett vezetést, ezt a második félidőben Ismael Bennacer egyenlítette ki.

Ami a korábbi mérkőzéseket illeti, a legutóbbi öt mérkőzés alapján a Milan fölényben van, ötből hármat is megnyertek, míg az Atalanta egyszer tudott győzni.

A San Siroban egy fokkal közelebb vannak egymáshoz a felek, két hazai győzelem mellett két döntetlent és egy vendéggyőzelmet találhatunk.

Annak ellenére, hogy a csapatok szeretnek támadni, ez a pályán nem egyértelmű. Az utolsó öt, itt lejátszott meccsből csak kettő végződött két és fél gól felett.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.21.Serie A
atalanta
1:1
milan
Serie A
2022.05.15.Serie A
milan
2:0
atalanta
Serie A
2021.10.03.Serie A
atalanta
2:3
milan
Serie A
2021.05.23.Serie A
atalanta
0:2
milan
Serie A
2021.01.23.Serie A
milan
0:3
atalanta
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atalanta

Nem annyira könnyű visszatérni az olasz pontvadászat élmezőnyébe, ezt most az Atalanta megtapasztalhatja. Gian Piero Gasperini együttese a tavalyi gyengélkedés után valamennyire összekapta magát, a korábbi sikercsapat több főszereplője lelépett, esetleg háttérbe szorult, és a mesterük most új csapatot épít.

Ennek persze megvannak a maguk buktatói, amikbe az Atalanta is általában beleszalad.

Ahogy a többiek az élbolyban, ők is nagyon érdekesen szerepelnek, van, hogy váratlan helyeken vagy ellenfelek ellen buknak. Így volt ez a múlt héten, amikor az újonc Lecce látogatott hozzájuk. Tudjuk, hogy a kiscsapat nem fél a nagyoktól sem, mégis váratlan, hogy 2-1-re győzni tudtak ellenük. Az Atalanta egyetlen gólját Rasmus Höjlund szerezte, aki egyre inkább válik a csapat legfőbb gólszerzőjévé.

Az Atalanta hazai pályán nem olyan erős, már négy vereségük van öt győzelem, illetve két döntetlen mellett, idegenben viszont az övék a második legjobb mutató a Serie A csapatai között. Hétszer nyertek, háromszor ikszeltek, kétszer kaptak ki.

Duván Zapata, Hans Hateboer, Mario Pasalic sérültek, míg Merih Demiral eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Musso – Tolói, Djimsiti, Scalvini – Zappacosta, de Roon, Ederson, Maehle – Koopmeiners – Lookman, Höjlund

Tippelde

Nem szabad lebecsülni a Milant, hiába a szűk győzelmek, mégis csak a címvédőről van szó. És nem szabad lebecsülni az Atalantát sem, hiszen idegenben félelmetes eredményekre képesek.

Szerintünk ezúttal sem a gólokról fog szólni a meccs, ahhoz túl sok forog kockán, hogy egymásnak essenek. Így mi most a két és fél gól alatti eredményre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.93 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.91 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső