Manchester United – Newcastle United: Fogadási Tippek és EFL Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 25.
Manchester United
Teljesítmény:
N N D N D
  • Wembley Stadium
  • Február 26. 16:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Newcastle United
Teljesítmény:
V D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A végére hagytuk a talán legizgalmasabb meccset. Mindenképp izgalomban ez fölé nő a többinek, hiszen itt nem csak egy bajnoki meccsről van szó, hanem egy fináléról. Melynek végén a győztes kap egy aranyérmet és egy trófeát, a vesztes pedig… majd szokásosan leveti az ezüstérmét, mert nem bír ránézni sem.

A Ligakupában érkeztünk el a döntőhöz, és két olyan csapat jutott be ide, akikről a szezon előtt még nem gondoltuk volna, hogy trófeáért fognak küzdeni. Tudtuk, hogy Manchesterben nagyok az elvárások, és hogy a szurkolók szeretnék, hogy visszatérjen minden a rendes kerékvágásba. Azt is tudtuk, hogy a Newcastle egy feltörekvő csapat, amely új igazolásaival megcélozza majd a Premier League élbolyát. De itt van a Liverpool, a Chelsea, a Tottenham, a Manchester City, hogy csak az utóbbi évek legjobb csapatait említsük.

És mégis, a Ligakupa döntőjében Manchester United – Newcastle United találkozót fognak rendezni.

A két csapat nem csak itt, de a bajnokságban is előkelő helyen szerepe, egy másodpercig sem mondom, hogy nem lesz jó döntő, sőt, azt várom, hogy a két trófeára kiéhezett együttes essen egymásnak. Vagy mivel túl sok vesztenivalójuk van, így épp óvatosak lesznek? Ez is lehet egy opció.

Az online sportfogadás Magyarországon levő tagjai az angol futballt preferálják leginkább, ez nem titok. Így nagy érdeklődésre számíthatnak a csapatok és a bukik is ezen a meccsen. A Greatwinnél 2.20-at fizetnek most a Manchester Unitedra, 3.30-at a döntetlenre és 3.60-at a Newcastle Unitedra.

Manchester United

A Manchester United a legjobb harminckettő között szállt be a Ligakupába, rögtön egy fölényes, 4-2-es győzelemmel, amit az Aston Villa ellen arattak. Őket követte a Burnley (2-0) a Chalrton, az elődöntőben pedig két meccsen ötöt lőttek a Nottingham Forestnek.

Nem volt annyira nehéz tehát a sorsolás, de nagycsapatok ennél könnyebb sorsolással is kiszálltak.

Erik ten Hag kétségtelenül rendbe tette a Unitedot, és most megszerezhetik első trófeájukat. Nagyon magabiztosan készülhetnek a meccsre, csütörtökön ugyanis kiejtették az FC Barcelonát az Európa-ligából, míg a Camp Nouban 2-2-re végeztek, addig az Old Traffordon 2-1-re győztek. Pedig hátrányban voltak, ám Fred, majd Antony góljaival fordítottak.

A nyolcaddöntőben majd a spanyol Real Betis együttesével találkoznak.

Remek formában a csapat, az utóbbi időben nem nagyon lehetett őket megállítani, utoljára az Arsenaltól kaptak ki bő egy hónapja. Azóta kilenc meccsből hetet megnyertek, kétszer ikszeltek.

Lehet, hogy van ennek a csapatnak gyenge pontja, de a lelkesedésük, valamint a ten Hag által forszírozott fegyelem meghozza a gyümölcsét. Nincsenek allűrök, teszi mindenki a dolgát, és hiába nincs Cristiano Ronaldo, a dolgok működnek.

A Barca előtt a bajnokságban a Leicestert is simán verték meg, szóval tényleg, sem a védekezésükre, sem a támadásaikra nem panaszkodhatnak.

A döntőben négy játékosa nem szerepelhet az új edzőnek. Nem lesz ott Christian Eriksen, Anthony Martial, valamint Donny van de Beek. Ami hatalmas probléma lenne, az Marcus Rashford esetleges kimaradása. A csatár a VB óta csúcsformában van, azonban a bokája nem az igazi, előfordulhat, hogy kimarad, de az is, hogy csak csereként küldik be a pályára. Amennyiben így lesz, a fiatal Garnacho kaphat bizonyítási lehetőséget.

Eriksen helyét biztosan Fred veszi át, miután csütörtökön gólt szerzett.

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Dalot, Varane, Martínez, Shaw – Casemiro, Fred – Sancho, B. Fernándes, Rashford – Weghorst

Egymás elleni meccsek:

Korábban jó kis gólgazdag meccseket játszottak, amelyeken általában a Manchester United győzött. 2020-ban és 2021-ben háromszor verték el a The Magpiest, mindannyiszor magabiztosan, három, illetve négy rúgott góllal.

Aztán a Newcastle-nél megjött az új tulaj, a csapat megerősödött, és azóta felveszik a versenyt Martialékkal. Tavaly már sikerült egy döntetlent elérni, ahogy idén is, októberben rendezett találkozójuk nem hozott gólt.

Mivel a mérkőzést a Wembley-ben, vagyis egy semleges helyszínen rendezik, ezért most hazai és idegenbeli statisztikát felesleges néznünk.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.16.Premier League
man united
0:0
newcastle united
Premier League
2021.12.27.Premier League
newcastle united
1:1
man united
Premier League
2021.09.11.Premier League
man united
4:1
newcastle united
Premier League
2021.02.21.Premier League
man united
3:1
newcastle united
Premier League
2020.10.17.Premier League
newcastle united
1:4
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Newcastle United

Megmondom nektek, egy nagyon kicsit a Newcastle-nek drukkolok. Csak egy picit. El is mondom, hogy miért: Loris Kariusért. A kapus egykor a legendásan jól játszó Liverpool kezdőjében kapott folyamatosan helyet, mígnem a Real Madrid elleni bakija(i) széttörték a karrierjét. Azóta csak teng-leng, és elkönyvelte mindenki, hogy rossz kapus. Most, a Newcastle-nél is csak harmadik számú változás, ám ott lesz a kezdőben, ugyanis Nick Pope eltiltott, Martin Dúbravka pedig nincs nevezve a Ligakupára. Emiatt Karius ott lesz a kezdőben, és bebizonyíthatja, hogy tévedtek vele kapcsolatban.

A Newcastle egyébként egy körrel korábban indult, a legjobb hatvannégy között, a Tranmere után a Crystal Palace, a Bournemouth, a Leicester és a Southampton következett. Ez azért egy fokkal nehezebb sorozat.

Eddie Howe együttese mostanság azért nem játszik jó formában, a bajnokságban le is csúsztak a dobogóról, már csak ötödikek, az utolsó öt meccsükből kettőt nyertek meg, kettőn ikszeltek, egyszer kikaptak.

A kapusproblémák mellett Joelinton és Joe Willock sérülése okoz gondot, valamint nem fog játszani Emil Krafth sem. Annak legalább örülhetnek, hogy Bruno Guimaraes újra a pályán lehet, három mérkőzésen keresztül kellett nélkülözni eltiltása miatt.

A várható kezdőcsapat:

Karius – Trippier, Schär, Botman, Burn – Longstaff, B. Guimaraes, Joelinton – Almirón, Wilson, Saint-Maximin

Tippelde

Azért az esélyekkel én is tisztában vagyok. A Newcastle fejlődött, de véleményem szerint ahhoz nem lesznek elegek, hogy megnyerjék a finálét.

Valószínűbbnek tartom, hogy a Manchester örülhet a végén, de úgy hiszem, nem lesz annyira könnyű dolguk, mint azt sokan gondolják.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.18 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.25 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.20 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső