Olympique Marseille – PSG: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 25.
Olympique Marseille
Teljesítmény:
N N N V N
  • Orange Velodrome
  • Február 26. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
PSG
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A francia futball egyik legnagyobb rangadója következik most az oldalon. Amit a franciák egyszerűen csak Le Classique-nak, vagyis klasszikusnak hívnak. Olyan ez Franciaországban, mint a spanyoloknál az El Clasico, Németországban a Bayern München – Borussia Dortmund, mint az olaszoknál a Juventus – Inter, vagy mint Magyarországon a Fradi – Újpest. Nagy múlttal rendelkezik, a szurkolóknak és a játékosoknak ez több, mint egy sima meccs.

Ennek megfelelően a PSG edzésére harmincezer (!) ember látogatott ki, hogy ott közöljék Messiékkel az elvárásaikat a rangadó előtt.

Amúgy sem sima meccs ez, de ha megnézitek a tabellát, rájöhettek, hogy egyébként is komoly tétje van. Christophe Galtier nem tudott csodát tenni, nem tudta kiemelni a PSG-t Európából, ez pedig csak egy gond a sok közül, ugyanis Franciaországban sem dominál úgy a csapat, mint mondjuk tavaly, amikor még az argentin Mauricio Pochettino ült a kispadon. Akkor gond nélkül lettek bajnokok, idén viszont a nyakukban vannak az üldözők, és az üldözők közé tartozik a Marseille is, sőt, ők vannak leginkább veszéllyel a címvédésre.

Remek hangulat, jó futball, és talán gólok várnak ránk az Olympique Marseille – PSG mérkőzésen, minden olyan jöhet, ami az online sportfogadás kedvelőit érdekelheti.

A bukmékerek úgy gondolják, igazi háromesélyes rangadó ez. Az Unibet 2.80-at fizet a hazaiakra, 2.35-öt a vendégekre, 3.75 az iksz. Szóval látható, hogy inkább a PSG-t favorizálják, de nem akkora a különbség, mint mondjuk az előbbi tippnél, a Bayern München – Union Berlinnél.

Olympique Marseille

Igor Tudornak nem kell már másra fókuszálnia, csak a hazai sorozatokra, az ősszel drámaian pottyant ki csapata a Bajnokok Ligájából. Arra viszont alaposan odafigyelnek, és most úgy tűnik, ők lehetnek azok, akik megnehezíthetik a PSG dolgát. Főleg, ha nyerni tudnak a rangadón.

A horvát mester csapata végig a szezon során kiegyensúlyozottan játszott, apróbb mélyrepülések voltak csupán. Ennek köszönhető, hogy végül meg tudták előzni a Lens csapatát, és felléptek közvetlenül Neymarék mögé. A hátrányuk jelen pillanatban öt pont, amiből most lefaraghatnak hármat.

Jó formában várják a meccset, ugyanis az utolsó öt mérkőzésükből négyet is megnyertek, egyedül a Nice ellen kaptak ki. Mondjuk azt az eredményt máig kevesen értik.

Ne feledjük, hogy ebben az öt meccsben van egy PSG elleni siker is a kupában. Utoljára nem velük, hanem a Toulouse-zal játszottak, az újonc ellen megszenvedtek, de idegenben végül az övék lett a három pont. 3-2-re győztek, góljaikat Chancel Mbemba, Cengiz Ünder és Nuno Tavares szerezték.

Az idáig lejátszott 24 meccsből 16-ot nyertek meg, hazai pályán a mérlegük kapkodó és változatos, többségben vannak a győzelmek, azonban az utóbbi időben buktak is otthon. A teljes mérleg 7-2-3.

Fontos szereplő fog hiányozni a csapatból, Chancel Mbemba a Toulouse ellen megkapta a sárga lapot, ami miatt eltiltott lesz, mellette Amine Haritra biztosan, Samuel Gigot-ra talán nem számíthat Tudor. Így a védelem összeállítása egy kicsit érdekes lesz, minden bizonnyal Bailly és Balerdi mellé ismét Sead Kolasinac lép hátra.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Bailly, Balerdi, Kolasinac – Clauss, Rongier, Veretout, Tavares – Guendouzi, Malinovsky – Sánchez

Egymás elleni meccsek:

Talán azért is gondolnak háromesélyes meccsre a bukik, mert pár nappal ezelőtt a Marseille egyszer már hazai pályán megverte a párizsi ellenfelet. Igaz, az nem bajnoki volt, hanem kupameccs. A Marseille 2-1-re győzött, góljaikat Alexis Sánchez és Ruslan Malinovsky szerezték, a másik oldalon a spanyol válogatottól a héten visszavonuló Sergio Ramos talált be.

Az októberi bajnokijuk szintén szoros volt, azt a PSG 1-0-ra nyerte meg hazai pályán. Egyébként jó ideje ők nyerik a kettejük közti meccseket, ez a februári kupa kilóg a sorból. A Ligue 1-ben a Marseille utoljára 2020-ban győzött, akkor a Parc des Princes-ben 1-0-ra.

Hazai pályán viszont nagyon régen nem sikerült már nyerni, 2011-ben 3-0, azóta kilenc bajnoki meccsen 0 győzelem, három döntetlen, hat vereség…

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.08.Francia Kupa
marseille
2:1
psg
Francia Kupa
2022.10.16.Ligue 1
psg
1:0
marseille
Ligue 1
2022.04.17.Ligue 1
psg
2:1
marseille
Ligue 1
2021.10.24.Ligue 1
marseille
0:0
psg
Ligue 1
2021.02.07.Ligue 1
marseille
0:2
psg
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

PSG

Nem minden fenékig tejfel most a PSG-nél, az elmúlt időszakban több kellemetlen eredmény miatt kellett szemüket lesütni a pályán. Nem elég, hogy tetemes előnyüket elherdálták a bajnokságban, a kiesés szélén állnak a Bajnokok Ligájában is, miután hazai pályán 1-0-ra kikaptak a Bayern Münchentől.

Christophe Galtier nem biztos, hogy sokáig lesz a csapat menedzsere, szóba került már, hogy egy korábbi edzőt hoznak vissza, de még Steven Gerrard neve is felmerült. Egyelőre azonban a Lille-lel bajnoki címet nyerő edző dolgozhat tovább. Ha nem nyernek, akkor viszont akár még a kirúgása is egy teljesen életszerű opcióvá válhat.

A PSG idegenben már három vereséget begyűjtött (Lens, Rennes, Monaco), legutóbb is nagyon megszenvedtek a Lille ellen, Lionel Messi a 96. percben lőtte be a győztes gólt. Előtte Kylian Mbappé duplázott, valamint Neymar talált be.

Utóbbi biztosan nem fog pályára lépni, le is kellett cserélni a Lille ellen, és úgy néz ki, egy időre kidőlt. Rajta kívül sérült még Renato Sánches, Marquinhos, Nordi Mukiele, és kérdéses a két szárnyvédő, Nuno Mendes és Achraf Hakimi játéka is.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Pembélé, Kimpembe, Ramos, Bernat – Soler, Verratti, Ruiz – Messi – Ekitike, Mbappé

Tippelde

Ezer sebből vérzik a PSG, láthatóan nem csak a formájuk, hanem a mentális állapotuk is aggasztó. Az elnök nem elégedett, és ha ezúttal sem tudnak nyerni, hát ezt szóvá is fogja tenni.

Úgy gondoljuk, hogy a Marseille másodszor is legyőzheti a PSG-t idén, de ehhez a legjobb formájukra lesz szükség. Erre, valamint arra tippelünk, hogy mindkét csapat betalál majd a kapuba, ja, és két és fél gólnál több születik majd a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.77 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.80 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.71 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső