AC Milan – Rennes: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.02.15.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 14.
AC Milan
Teljesítmény:
N N D N N
  • Giuseppe Meazza
  • Február 15. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Rennes
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még két mérkőzés érkezik a második számú európai kupából, aztán egy magyar vonatkozású találkozóval zárunk. Az AC Milan együttese a Bajnokok Ligájából került át, és ha már itt vannak, szeretnének trófeát szerezni. Úgy hiszem, Stefano Pioliéknak egyáltalán nem derogál az EL-ben szerepelni, ki akarják használni azt, hogy ezt az esélyt – nem könnyen – megszerezték.

Ellenfelük a nagyszerűen játszó, nagyszerű eredményeket hozó Rennes. Akik kicsit fekete lóként vannak számon tartva nem csak itt, de saját bajnokságukban is.

Miután az AC Milannak bőven vannak védőgondjai, a Rennes egyáltalán nem esélytelenül lép pályára a Giuseppe Meazza Stadionban.

Egy biztos, nem fogunk unatkozni az AC Milan – Rennes mérkőzésen.

AC Milan

Meglehetősen sok most a bizonytalanság az AC Milan háza táján. A szurkolók nem feltétlenül elégedettek azzal, hogy csapatuk nincs ott a bajnoki címre esélyes együttesek között. Pedig ebben a mostani Serie A-s szezonban a harmadik hely, amit a gárda őriz egy ideje – nem is olyan rossz.

Emellett zúgolódás van az edző személyét illetően is. Egyesek a távozását várják, mások ragaszkodnak hozzá. Az újságíró meg ilyenkor pletykákat generál – vagy szivárogtat -, és már meg is nevezték Antonio Contét, aki a nyáron váltja majd Stefano Piolit.

A mester ezzel látszólag nem foglalkozik, és azon van, hogy minél jobb eredményeket érjenek el a bajnokságban és az EL-ben. Igen, az EL-ben, ahová kizúgott a Milan. Nem feltétlenül nevezném ezt kizúgásnak, hiszen ezért küzdöttek a BL-ben. A legnehezebb csoportban sokáig az utolsó helyen álltak, ám egy PSG, valamint egy Newcastle elleni győzelemnek köszönhetően végül előztek és a harmadik helyen zártak.

Ami a bajnokságot illeti, ott különösebb problémák nincsenek már egy ideje. Szépen hozzák a meccseiket, nemrég beesett egy váratlannak nevezhető döntetlen, de összességében az eredményekkel elégedett lehet mindenki: az utolsó öt meccsből négyet megnyertek.

Legutóbb a címvédő Napolit verték egy szoros mérkőzésen, a különbséget Theo Hernandez gólja jelentette.

Nem jó hír azonban a rossoneri számára, hogy Davide Calabriát le kellett cserélni. Eddig sem állt fényesen Pioli védők terén, de most még nehezebbé vált a szituáció számára. Merthogy Simon Kjaer játéka sem biztos, egyáltalán nem, a dán védő nincs százszázalékos állapotban. Mellettük sérült még Pierre Kalulu, Fikayo Tomori, Mattia Caldara, Malick Thiaw, Tommaso Pobega, és várhatóan még Samu Chukwueze sem áll majd rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Florenzi, Gabbia, Hernandez, Jimenez – Reijnders, Adli – Pulisic, Loftus-Cheek, Rafael Leao – Giroud

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még soha nem találkozott egymással tétmérkőzésen.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rennes

Alaposan belehúzott a Rennes, amely novemberben a gyengébb szereplés miatt megvált attól a Brunio Génésiotól, akinek rengeteget köszönhettek. Utódja, Julien Stephan egy darabig még döcögött, de mostanra egymás után jönnek a győzelmek. A Rennes a legutóbbi nyolc meccsét megnyerte, veretlenségük kilenc találkozó óta tart.

Ez idő alatt továbbjutottak a kupából (előbb a Guingampot, majd a Marseille-t, végül a Sochaux-t verték), a bajnokságban pedig utoljára Loic Nego együttesét, a Le Havre-ot intézték el 1-0-ra. A győztes gólt Benjamin Bourigeaud szerezte.

Az átigazolási időszak során francia csapathoz képest sokat költöttek, 26 millió eurót, ráadásul ezt két játékosra: érkezett Azor Matusiwa és Alidu Seidu.

Mostanság idegenben is nagyon megy nekik, győzelmi sorozatuk öt meccsből áll jelenleg.

Sérültek: Enzo Le Fee, Fabian Rieder.

A várható kezdőcsapat:

Mandanda – G. Doue, Seidu, Theate, Truffert – Bourigeaud, Matusiwa, Santamaria, D. Doue – Kalimuendo, Terrier

Tippelde

Nem annyira elveszett legénység a Rennes-é, aki arra számít, hogy esélyük sem lesz a San Siroban, szerintem nagyot téved. A tisztes helytálláson felül többet is elérhetnek…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső