Lens – Freiburg: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.02.15.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 14.
Lens
Teljesítmény:
N N N V V
  • Stade Bollaert-Delelis
  • Február 15. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Freiburg
Teljesítmény:
V V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Negyedik meccsünket azért választottuk, mert egyrészt ez tűnt jó választásnak a kínálatból, másrészt pedig azért, mert magyar szereplői is lesznek. És ez már biztos. Christian Streich, a Freiburg mestere két magyar játékost is edz, egyikük Sallai Roland, aki kulcsembernek mondható, a másik Szalai Attila, akinek beilleszkedése nem megy könnyen. Azután, hogy Törökországban a liga legjobb védői között tartották számon, a Bundesligában egyelőre szenved.

Tizennégy millió eurót fizetett érte a Hoffenheim, de bemutatkozásán nagy hibát vétett, és onnantól alig számítottak rá. Emiatt kölcsönadták a Freiburgnak, ahol szintén hibával kezdett. Ennek ellenére Streich azt mondta, a kezdőben számít rá.

A Lens elleni mérkőzés sokak szerint a németek győzelmével fog véget érni, de általában ezek az emberek nem igazán ismerik a franciákat, nem követik őket a bajnokságban és nem látták őket a BL-ben sem. Szerintünk messze nem egyértelmű a Lens – Freiburg meccs kimenetele.

Lens

Az utolsó pillanatig nyitott volt a Lens számára a BL-ből való továbbjutás, amire a kezdéskor nem sokan számítottak. A nemrég még a francia másodosztályban játszó sárga-vörösek most már túl vannak egy francia bajnoki ezüstön, egy BL-csoportkörön, és most az EL-ben mehetnek még ennél is messzebb. Igazi csoda, amit a Lensnál csinálnak, nincs annyira sok pénz, mint mondjuk egy Rennes-nél, Marseille-nél vagy Monaconál, az eredmények viszont magukért beszélnek.

Vagy beszéltek, nem tudom. A csapat azért visszaesett, ami látható a táblázaton is. Igaz, szakavatott szemek meglátják, hogy az ezüstérmes második hely ezúttal csak négy pontra van tőlük, a Lens viszont a hatodik. Szóval ennyire sűrű most az élmezőny a francia élvonalban.

A hétvégén egy nagyon szép sikert arattak, 3-1-re legyőzték a Strasbourgot, a csapat három meghatározó játékosa, Ellyes Wahi, David Pereira da Costa és Florian Sotoca találtak kapuba.

Sikerült most kimászniuk a gödörből, három egymást követő meccsen sem tudtak nyerni (Nice, Monaco, PSG), a három vereséget három győzelem követte.

Hazai mérlegük jónak mondható, ahogy tavaly is pontjaik többségét ott szerezték.

Kiesett Jimmy Cabot és Deiver Machado sérülés, Facundo Medina eltiltás miatt. Nampalys Mendy és Abdukodir Khusanov ugyan már bevethetők, esélyes, hogy csak a padon kezdenek.

Az ANK-ról visszatért Salis Abdul Samed és Morgan Guilavogui.

A várható kezdőcsapat:

Samba – Aguilar, Danso, Gradit – Frankowski, Diouf, Abdul Samed, Jhoanner Chaves – Sotoca, Wahi, Guilavogui

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még soha nem találkozott egymással tétmérkőzésen.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Freiburg

Kifejezetten gyenge formában várja a találkozót Christian Streich meg a legényei. A Freiburg a Bundesligában kapja egymást követően a pofonokat, előbb a Werder, majd a Stuttgart, a hétvégén pedig a Borussia Dortmund rúgott nekik hármat. Ez komoly kritika a védelemnek, de azért Streich nincs a legkönnyebb szituációban, ezt később a sérülteknél ki fogom fejteni.

Ebben az évben eddig összesen öt mérkőzést játszottak, melyből egyet nyertek meg, egyszer ikszeltek, háromszor kikaptak.

Az Európa-ligában végig esélyük volt az első helyre, annak sorsa a hatodik fordulóban dőlt el, amikor a West Ham ellen játszottak idegenben. A kalapácsosok 2-0-ra nyertek, így végül a WHU lett az első, a német csapat pedig a második.

Idegenbeli szereplésük egészen szörnyű, a legutóbbi öt meccsükből négyet elveszítettek, egyet nyertek meg.

Ahogy fent mondtam, Szalai Attila esélyt kap a kezdőben, ezt a mester mondta, de némiképp kényszerből teszi mindezt. Manuel Gulde megsérült a Dortmund ellen, ahogy sérült Philipp Lienhart és Mathias Ginter is. Meg még Junior Adamu, Daniel-Kofi Kyereh, Max Rosenfelder és Kenneth Schmidt.

A várható kezdőcsapat:

Atubolu – Kübler, Sildillia, Szalai, Günter – Eggestein, Höfler – Doan, Sallai, Grifo – Gregoritsch

Tippelde

A Lens magához tért, és hazai pályán újra győzelmet arathat. A Freiburgnál nagy a gond, láthatóan a védelem nem állt még össze, és az egyéni hibák sorozatosan a vesztüket okozzák. Meglepő lenne, ha a Freiburg győzni tudna.

Tippjeink a következők:

1.: Lens győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső