Alaves – Girona: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.05.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 07.
Alaves
Teljesítmény:
N N N V V
  • Mendizorroza
  • Május 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Girona
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy a nemzetközi meccseket átbeszéltük, jöjjön egy spanyol bajnoki péntek estéről. A két főszereplő az Alaves és a Girona, két kiscsapat, akik fittyet hányva az előzetes esélyekre jobban teljesítenek. Mindketten megugrották a lécet, de igazán a Girona lehet büszke a teljesítményére. Michel együttese hétvégi győzelmével ismét a második helyre került. Egyre közelebb az ezüstérem, a Bajnokok Ligája indulás pedig már zsebben. Vagy mégsem? A múltheti hírek alapján némi szabálytalanságot véltek felfedezni a kis katalán csapatnál, ami miatt nem csak a BL-t, de még a LaLigát is bukhatják egyes hírek szerint. Mondjuk hiszem, ha látom, manapság számtalan pénzügyi szabálytalanság kerül napvilágra, viszont még senkit nem sikerült emiatt kizárni egy sorozatból.

Az Alaves közben a felsőház küszöbén, ami nekik felér egy dobogós helyezéssel…

Jöjjön az Alaves – Girona mérkőzés!

Alaves

Ahhoz képest, hogy épp csak sikerült feljutni az első osztályba az Alaves csapatának, az újoncok közül ők teljesítenek a legjobban. A bajnok Granada a kiesés határán, a Las Palmas pedig amilyen jól kezdett, annyira visszaesett.

Most az Alaves áll a legelőkelőbb helyen, egészen pontosan a 11. helyen. Félniük már nincs mitől, a maradék négy fordulóban élvezhetik munkájuk gyümölcsét. Most mondhatják páran, hogy de még van esélyük odaérni a hetedik helyre, én azért nem erőltetném ezt annyira. Messze is vannak, nem is igazán reális, hogy a maradék időben mindenki, aki előttük van bukni kezd.

Az Alaves kifejezetten jó formát mutat, utóbbi három meccsüket megnyerték, legutóbb hétvégén a Valencia otthonában nyertek 1-0-ra, a találkozót Javi Lopez gólja döntötte el.

A hátralévő négy fordulóban nagy események már nem várnak rájuk, de nehéz meccsek még igen. A Girona a következő nagy ellenfél, az Alaves azonban egész jó otthon, ami egy picit elbizonytalaníthatja az embereket az eredményt illetően: Nyolc győzelmük van, három döntetlenjük és hat vereségük.

Egyedüli sérültjük Ruben Duarte.

A várható kezdőcsapat:

Sivera – Gorosabel, Abqar, Tenaglia, Lopez – Benavidez, Blanco – Vicente, Guridi, Simeone – García

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.18.LaLiga
girona
3:0
alaves
LaLiga
2019.05.18.LaLiga
alaves
2:1
girona
LaLiga
2019.01.12.LaLiga
girona
1:1
alaves
LaLiga
2018.12.05.Spanyol Kupa
girona
2:1
alaves
Spanyol Kupa
2018.10.31.Spanyol Kupa
alaves
2:2
girona
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Girona

Győzelmével bajnoki címhez segítette a Girona a Real Madridot, Michel együttese a hétvégén 4-2-re verte meg az FC Barcelonát. Ez nem csak a habfehérmezeseknek kedvezett, hanem saját maguknak is, hiszen így sikerült megelőzni katalán riválisaikat. Üröm az örömben, hogy van egy kis gond Gironában. Veszélyezteti őket a kizárás réme. Nem tudni, mennyire kell ezt komolyan venni, mindenesetre annyi már kiderült, hogy a gólkirály-aspiráns, Artem Dovbyk átigazolásával kapcsolatban merültek fel problémák.

Az ukrán támadó immáron húszgólos, betalált a hétvégén is Miguel Gutierrez és Portu mellett, utóbbi kétszer vette be Marc André ter Stegen kapuját.

Ha igaznak bizonyulnak a vádak, a Mundo Deportivo szerint megtörténhet a kizárás, de szerintem ennyire szigorú büntetésre nem kell számítani. Nyilván nem vagyok jogász, csak az elmúlt időszakot figyelve gondolom ezt.

A Girona hazai környezetben az igazi, láthatóan a szurkolók megőrülnek a csapatért és fordítva, de idegenben sem kell a sikerért a szomszédba menni. A harmadik legjobb teljesítmény az övék, 9-3-5-ös a mérlegük jelen pillanatban.

Sérült Borja García és Cristian Stuani, Ricard Artero és Joel Roca.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – E. García, Lopez, Blind, Gutierrez – Herrera, A. García, Martin – Tsygankov, Dovbyk, Savio

Tippelde

A Girona még hajt valamiért, az Alaves már nem annyira. A fő célt elérték a vitóriaiak, ebből is adódóan inkább a vendégek mellett állunk.

Fő tippek:

1.: Girona győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Heti Reload bónusz a QuickWin oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső