Bayer Leverkusen – AS Roma: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.05.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 07.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N D D D
  • BayArena
  • Május 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
AS Roma
Teljesítmény:
D V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

48 mérkőzés. Ennyi ideje nem szenvedett vereséget a Bayer Leverkusen. A Xabi Alonso vezette német bajnok felejthetetlen szezon közben jár, és még hol a vége? Nos, ha kiengednek, akkor itt lesz a vége. De ez azért nem várható.

A német együttes az Európa-liga elődöntőjének odavágóján 2-0-ra intézte el Daniele De Rossi AS Romáját, fél lábbal tehát már a döntőben vannak. Hazai pályán kell kibekkelniük a visszavágót, őket azonban nem úgy ismerjük, hogy a biztonságra játszanának.

Izgalmas meccs lesz a Bayer Leverkusen – AS Roma, de nagy meglepetésre van szükség ahhoz, hogy ne a német gárda kerüljön a fináléba…

Bayer Leverkusen

Aki idén követte a német focit, annak nem kell magyaráznom, mi a helyzet ott mostanában. Átvette az uralmat Xabi Alonso csapata, a Bayer Leverkusen, a spanyol mester irányítása alatt megtört a jég, a világ egyik legszerencsétlenebb csapata története során végre bajnoki címet szerzett. Tették mindezt úgy, hogy tizenegy éve a Bundesligában egyeduralom volt, a Bayern Münchent nem lehetett megfogni. Eddig.

Fordulók óta már bajnok a Leverkusen, de még mindig van miért drukkolni nekik. Egyrészt nem lenne semmi, ha lehoznák a szezont veretlenül, másrészt pedig még a Német Kupát és az Európa-ligát is megnyerhetik. Előbbiben majd a Kaiserslautern lesz az ellenfelük (kisujjgyakorlatnak tűnik), ami pedig az EL-t illeti, ott lényegében a fináléban érezhetik magukat.

A múlt héten ugyanis Rómában nyertek meglehetősen meggyőző játékkal, noha a legvégén Tammy Abraham ajtó-ablak helyzetet rontott közelről. Az egy kicsit izgalmasabbá tette volna a párharcot. Így azonban Florian Wirtz és Robert Andrich góljai döntöttek, a német előny pedig megnyugtató.

Otthon sem kapott még ki idén a Leverkusen, a szurkolók teljesen elszoktak ettől. Sokkal inkább vannak hozzászokva a győzelemhez, a hétvégén is gáláztak, igaz, nem otthon, hanem vendégségben. Az Eintracht Frankfurt elleni találkozó csak gondolatban volt rangadó, Granit Xhaka, Patrik Schick, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong és Victor Boniface találtak a hálóba.

A csapat kerete teljes, felépült Adam Hlozek és Borja Iglesias is.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Tah, Tapsoba, Hincapié – Frimpong, Xhaka, Andrich, Grimaldo – Hofmann, Wirtz – Boniface

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.05.02.Európa-liga
roma
0:2
bayer leverkusen
Európa-liga
2023.05.18.Európa-liga
bayer leverkusen
0:0
roma
Európa-liga
2023.05.11.Európa-liga
roma
1:0
bayer leverkusen
Európa-liga
2015.11.04.Bajnokok Ligája
roma
3:2
bayer leverkusen
Bajnokok Ligája
2015.10.20.Bajnokok Ligája
bayer leverkusen
4:4
roma
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AS Roma

A Roma és Juventus közti összecsapások mostanában nem a gólokról szólnak, mi is úgy gondoltuk, hogy két és fél gól alatt marad az eredmény. Ez be is jött, azonban a római siker elmaradt. A találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget, a hazaiak oldaláról Romelu Lukaku volt eredményes. A bajnokságban nehéz helyzetbe került Daniele De Rossi együttese, bukhatják ugyanis a jövő évi BL-szereplést, ha nem figyelnek oda. Sőt, ha innentől hibátlanok, akkor is bukhatnak, nézzétek csak meg a tabellát, hogy áll most az Atalanta.

Az AS Roma új lendületet kapott azzal, hogy De Rossi átvette az irányítást, ám most meglesz az első igazi kudarc: ki fognak esni az EL-ből.

Az odavágón nem játszottak alárendelt szerepet, többször is gólt szerezhettek volna, de mivel ez nem jött össze, szinte – szinte! – reménytelen a helyzetük.

Idegenben az utóbbi tíz meccsükből csak egyet buktak el, ám itt most nem csak a vereség jelent kiesést, hanem a döntetlen, de még bizonyos esetekben a győzelem is…

A várható kezdőcsapat:

Svilar – Kristiansen, Ndicka, Llorente, Angelino – Cristante, Paredes, Pellegrini – Dybala, El Shaarawy – Lukaku

Tippelde

Nem gondolom, hogy a Roma döntőbe jut. Azt sem gondolom, hogy komoly esélyük lesz erre. A Leverkusen kétgólos előny és maximális önbizalom tudatában hazai közönség előtt lép majd pályára, ez pedig egyet jelent a fináléval.

Fő tippek:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső