Real Madrid– Almeria: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 27.
Real Madrid
Teljesítmény:
V N N N N
  • Santiago Bernabeu
  • április 29. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Almeria
Teljesítmény:
N V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap végére a spanyolokhoz ugrunk be, hogy a két gigász soron következő mérkőzéséről beszéljünk. Nem sűrűn fordul elő, hogy a Real Madrid és a Barcelona is kikap ugyanabban a fordulóban, vannak olyan játékosok az online sportfogadás világában, akik kifejezetten erre feküdtek rá, figyelik a két nagyot, és amikor úgy érzik, itt az idő, ellenük fogadnak. Ha valaki most így tett, akkor 1000 Ft-os téttel durván 25 ezret nyerhetett. Ez viszont nem is olyan sok, igaz? Ezért sem ajánlom, hogy ilyen shady taktikákat kövessetek, mert a nyeremény nincs arányban a kockázattal és a siker valószínűségével.

A Real Madrid ezúttal hazai pályán játszik és fogadják az Almeria együttesét. Akik a kiesés elől menekülnek. Mivel a Real megint saját magára húzta az Atleticot, nincs lehetőségük arra, hogy félgőzzel játszanak. No meg a szurkolók sem olyan könnyen felejtenek.

A fogadóirodáknál egyértelmű a hazai fölény, ez a számokon is meglátszik. A ZulaBetnél csak 1.14-et fizetnek a Madridra, 8.20-at a döntetlenre és 16.00-t a vendégekre.

Jöjjön a Real Madrid – Almeria mérkőzés!

Real Madrid

Taty Castellanos nevét hosszú időre meg fogják jegyezni a madridi szurkolók, 80 éve nem fordult elő a csapattal, hogy valaki a La Ligában mesternégyest jegyzett volna ellenük.

A Girona meglepte a világot a kedd esti győzelmével, 4-2-re intézték el a kissé tartalékos, és nagyon motiválatlan blancókat. A támadókat szokás ilyenkor hibáztatni Madridban, de a védelem volt az, amely végignézte az argentin játékos „ámokfutását”. Egyébként a Girona tulajdonosai közé tartozik Pep Guardiola is, már el is kezdték a pletykákat, hogy Castellanos majd a Cityben köt ki. De Haaland és Álvarez mellett erre azért ne vegyünk mérget.

Madridi oldalról egyébként Vinicius Jr. és Lucas Vazquez talált a kapuba.

A Real maradt a második helyen, de az Atletico megint megközelítette őket, és egy újabb hiba esetén előzhetnek is Moratáék.

Több játékosára sem számíthat Carlo Ancelotti, a Girona elleni meccs előtt került ki a keretből Thibaut Courtois, Karim Benzema, Eden Hazard, David Alaba és Ferland Mendy pedig el sem utaztak.

Emiatt megint egy kicsit szétszórt kezdőt láthatunk.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Vazquez, Militao, Rüdiger, Nacho – Kroos, D. Ceballos, Modric – Valverde, Rodrygo, Vinicius Jr.

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.14.La Liga
almeria
1:2
real madrid
La Liga
2015.04.29.La Liga
real madrid
3:0
almeria
La Liga
2014.12.12.La Liga
almeria
1:4
real madrid
La Liga
2014.04.12.La Liga
real madrid
4:0
almeria
La Liga
2013.11.23.La Liga
almeria
0:5
real madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Almeria

Létfontosságú győzelmet aratott a kiscsapat a tegnapi napon, idegenbeli nyeretlenségüket szakították meg a Getafe otthonában. Nem gondoltam volna, de a játékvezető közbe szólt, és már az első félidőben kiállította a madridiak egyik védőjét. Igaz, akkor már az Almeria vezetett Luis Suárez góljával. A kolumbiai támadó a második félidőben is villant, végül a csapat 2-1-re nyert.

Jó sokat kellett várni az első idegenbeli sikerre, és várhatóan nem úgy számolnak most a csapatnál, hogy egyből jön a második győzelem. Jelenleg egyébként 1-4-10-zel állnak

A kiesés elleni csatában egy kicsit most fellélegezhetnek, 33 pontjukkal a 15. helyre léptek fel. De a Valencia és az Espanyol is ma játszik, szóval ez még ma este megváltozhat.

Két hiányzója lesz a csapatnak, El Bilal Touré az egyik, Diego Lazaro a másik, de legalább Rodrygo Ely visszatérhet eltiltásából.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Ely, Chumi, Babic, Centelles – de la Hoz, Robertone – Leo Baptistao, Melero, Embarba – Suárez

Tippelde

A szezon ezen szakaszában számítani kell a meglepetésekre is már. A Real lemondott a bajnoki címről, de az ezüstöt azért nem szeretnék elengedni.

Kaptak egy jó nagy fejmosást az edzőjüktől, ami rendbe tette őket, így a motiváció a következő bajnokira már nem jelent problémát.

A hazai győzelemben bízom, de az semmit nem fizet. Mindent nem akarnak kiadni magukból, de muszáj bizonyítani. Szóval a három és fél gól alatti eredményt tippeljük meg.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.82 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.86 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső