AS Roma – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.05.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 29.
AS Roma
Teljesítmény:
D N V N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Május 02. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
D D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most komolyan, ez a csapat ki tud egyáltalán kapni? Úgy tűnik, hogy nem. Mindenesetre az AS Roma meg fogja próbálni azt, ami idén még senkinek sem jött össze. Más céljuk nem is lehet, különösen hazai pályán egy európai kupa elődöntőjében.

Az AS Roma – Bayer Leverkusen a csütörtöki nap slágermérkőzése, nem is vitás ez. A németeket irányító Xabi Alonso már bajnokként érkezik a Stadio Olimpicoba, tehát egy teherrel kevesebb nyomja a játékosok vállát, mint a rómaiakét, ők ugyanis még harcban vannak saját bajnokságukban.

A mérkőzés minden bizonnyal izgalmas lesz, de bárhogy is alakuljon, várhatóan itt még nem fog eldőlni semmi…

AS Roma

Majdnem simán lehozták a címvédő elleni meccset Daniele De Rossiék, ám végül még az egy pontnak is örülniük kellett. A Napoli elleni találkozó igazán a második félidejében pörgött fel, az elsőben csak kóstolgatás folyt ezerrel. A másodikban meg a gólok jöttek. Az első találatot Paulo Dybala jegyezte büntetőből, de nem sokáig örülhettek a vendégek, mert a Napoli két perc múlva egyenlített, majd a hajrában a vezetést is átvették. A becsületet – meg az egy pontot – Tammy Abraham mentette meg, aki csereként jött és lőtt gólt.

A Roma De Rossi irányításával meglehetősen magára talált, és a különböző újításoknak köszönhetően szinte biztos, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhetnek jövőre. Ám ez még nincs kőbe vésve, elbukhatják ezt az Atalantával szemben, de még a Lazio is előzhet.

Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy nem tudják minden idegszálukkal az Európa-ligát figyelni, muszáj fókuszálniuk a bajnokságra is.

Márpedig a Bayer Leverkusen ellen 110% is kevés lehet, látva, hogyan is szerepelnek idén Xabi Alonsoék.

De most még ne róluk beszéljünk. Az EL-ben a Roma eddig jól megy, a csoportkör nem okozott problémát, aztán az egyenes kieséses szakaszban elbántak (nehezen) a Feyenoorddal, és (könnyedén) a Brightonnal meg az AC Milannal.

Hazai pályán jó ideig veretlenek voltak mostanában, de egy hete a Bologna meglepetésre 3-1-re győzni tudott itt.

Sérült Romelu Lukaku, ami nagy veszteség, valamint még Chris Smalling és Zeki Celik is kiesett.

A várható kezdőcsapat:

Svilar – Karsdorp, Mancini, Llorente, Angelino – Pellegrini, Paredes, Cristante – Dybala, Abraham, El Shaarawy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.18.Európa-liga
bayer leverkusen
0:0
roma
Európa-liga
2023.05.11.Európa-liga
roma
1:0
bayer leverkusen
Európa-liga
2015.11.04.Bajnokok Ligája
roma
3:2
bayer leverkusen
Bajnokok Ligája
2015.10.20.Bajnokok Ligája
bayer leverkusen
4:4
roma
Bajnokok Ligája
2004.11.03.Bajnokok Ligája
roma
1:1
bayer leverkusen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayer Leverkusen

Ha lesz időm, meg fogom számolni, hány olyan meccse volt idén a Bayer Leverkusennek, amikor egy köpésre voltak a vereségtől, de az utolsó percekben mégis sikerült döntetlenre vagy akár győzelemre menteni az adott meccsüket. Most, hétvégén, már bajnokként is így jártak, a bronzérmet megszerezni vágyó VfB Stuttgart ellen egészen a 97. percig hátrányban voltak, ekkor érkezett Robert Andrich. Előtte még Amine Adli talált be, így a Leverkusen egy döntetlennel hangolt a római mérkőzésre.

Előbb vagy utóbb a szerencséből ki lehet fogyni, de itt azért nem pusztán szerencséről van szó. Németország legjobbja nem ok nélkül lesz valaki, nem csak azért, mert folyamatosan szerencséje van. A mester pedig alaposan felkészítette ezeket a srácokat, akik még a triplázást is elérhetik. Hamarosan kupadöntő, és akár még az EL-finálé is elérhető, ha jó eredményt tudnak elérni Olaszországban.

Idegenben sem kaptak még ki idén – meg ugye otthon sem -, és szeretnék veretlenül lehozni ezt a szezont. Az utóbbi időben volt azért jó néhány döntetlenjük, a Qarabag elleni meccset megint a szakadék széléről mentették meg, de a West Hammel és a Dortmunddal is ikszeltek vendégségben.

Kisebb sérülés miatt kétséges Jonathan Tah játéka, a védő várhatóan azért a kezdőbe kerül, de a keretbe mindenképp. Aki nem, az két támadó: Adam Hlozek és Borja Iglesias.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Tapsoba, Tah, Hincapie – Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo – Wirtz, Hofmann – Boniface

Tippelde

Jobb csapat lett a Roma, mint a szezon elején, de láthatóan megvannak a gyenge pontjaik. Lukaku nélkül, az egész szezonban sérüléssel küzdő Abrahammel a pályán mi inkább a vendégeket látjuk esélyesnek.

Fő tippek:

1.: Bayer Leverkusen győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Használd a 22bet Bet Boosterét! Köss multifogadásokat, és zsebeld be a megnövelt nyeremény!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső