Chelsea – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.05.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 29.
Chelsea
Teljesítmény:
D V V N D
  • Stamford Bridge
  • Május 02. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
V V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy elmaradt angol bajnokit is hoztam mára, a találkozót majd szerdán este, a kupaelődöntővel egyidőben rendezik majd meg. Vagyis majdnem egyidőben, félórát ebből is el tudunk csípni, mielőtt valamelyik EL vagy EKL-meccsre kapcsolnánk.

A Chelsea – Tottenham lehetne egy nagy rangadó is, de nem az. A kékek egész szezonban szenvedtek, küszködtek, Maurizio Pochettino még mindig nem találja a kiutat abból a labirintusból, melybe ez a gárda keveredett egy jó ideje. Nemrég még BL, most meg zsinórban második éve még csak egy EKL-főtáblát sem tudnak elérni.

Todd Boehly türelme bizonyára fogy, de amíg a pénze nem, addig túl nagy gond nincs. Gondolja legalábbis ő.

A túloldalon a Tottenham a BL-re hajt, bár épp a hétvégén távolodott el ettől elég komolyan. Ha akarják azt a negyedik helyet, már nem lehet hibázni.

Chelsea

Lehet, hogy nem nyugtatott meg mindenkit a Chelsea a hétvégén, de az Arsenal elleni 0-5 után legalább a becsületüket visszaszerezték a fővárosiak. Történt ugyanis, hogy a BL-re hajtó Aston Villa ellen játszottak, akiket egyszer, az FA Kupában már kivertek. Most egy hasonló eredménynek örültek volna (3-1), de hamar tett róla ellenfelük, hogy ez ne jöhessen össze.

A hazaiakat irányító Unai Emery egy fokkal jobban készült fel a mérkőzésre, és csapata két góllal el is húzott. Közeledett az újabb Chelsea-vereség, ami bizonyára Pochettino állásába került volna. Lehet, hogy így sem húzza már sokáig az argentin. Mindenesetre csapata megtáltosodott, és végül majdnem nyert is. Előbb betalált Noni Madueke, majd Conor Gallagher, a hosszabbításban pedig Axel Disasi. Utóbbi gólját viszont szabálytalanság miatt nem adták meg, maradt a 2-2-es döntetlen.

A Chelsea ugyanúgy hat pontra van a hatodik helyen álló Manchester Unitedtól, de míg ten Hagéknak csak négy meccsük van, addig Pochettinoéknak öt. Ebből még lehet EL vagy EKL.

A Chelsea otthon négy mérkőzés óta veretlen, de összesített mérlegük annyira azért nem jó, nyolcszor nyertek, négyszer ikszeltek, négyszer kikaptak.

Nincs irigylésre méltó helyzetben Pochettino, hiszen az egész szezonban nem tud a legerősebb csapatával kiállni, folyton tele van sérültekkel. Most is.

Egész pofás kezdőt tudnék összeállítani a hiányzókból, összesen 12 ember nem lehet majd a pályán: Malo Gusto, Ben Chilwell, Carney Chukwuemeka, Levi Colwill, Christopher Nkunku, Robert Sanchez, Raheem Sterling, Reece James, Lesley Ugochukwu, Enzo Fernández, Romeo Lavia, Wesley Fofana.

A várható kezdőcsapat:

Petrovic – Chalobah, Silva, Badiashile, Cucurella – Caicedo, Gallagher – Madueke, Palmer, Mudryk – Jackson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.06.Premier League
tottenham
1:4
chelsea
Premier League
2023.02.26.Premier League
tottenham
2:0
chelsea
Premier League
2022.08.14.Premier League
chelsea
2:2
tottenham
Premier League
2022.01.23.Premier League
chelsea
2:0
tottenham
Premier League
2022.01.12.Angol Ligakupa
tottenham
0:1
chelsea
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tottenham

Újabb vereségével a Tottenham lépéshátrányba került az Aston Villával szemben, hiába nem tudtak nyerni Watkinsék sem. A Spursnek 33 meccsen van 60 pontja, a Villának 35-ön 67. Ami azt jelenti, hogy most már akkor sem tudják megelőzni riválisukat, ha mindkét elmaradt meccsüket megnyerik.

Nem lehet kárhoztatni a Tottenham csapatát, a bajnokesélyes Arsenal ellen léptek pályára, és kaptak ki egy szoros meccsen. Mondjuk arról az ágyúsok tettek, hogy ez szoros legyen, David Raya gólpasszt adott Cristian Romeronak, majd Declan Rice rúgta fel a vendégek egy játékosát, amiért büntetőt kaptak az északiak. Ezt pedig Son Heung-min váltotta gólra.

Közelebb már nem sikerült zárkózni, így a Spurs maradt az ötödik helyen, és egyre kevesebb az esélyük a Bajnokok Ligájára.

Idegenben Ange Postecoglou csapata 6-6-4-es mérleggel rendelkezik, ami annyira nem is rossz, de úgy már problémás, hogy a formájuk nem az igazi, az utolsó öt meccsből egyet nyertek meg.

Nem játszhat Fraser Forster, Manor Solomon, Timo Werner, Oliver Skipp, Ryan Sessegnon és Destiny Udogie.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Porro, Romero, van de Ven, Davies – Bentancur, Bissouma – Kulusevski, Maddison, Johnson – Son

Tippelde

Ősszel kiütötte a Tottenhamet saját pályáján a Chelsea. Ha most ilyen eredmény nem is várható, az izgalmak nem fognak elmaradni. A Chelsea küzd a becsületéért, a nemzetközi kupaszereplésért, míg Postecoglou-ék most kicsit mintha megfeneklettek volna.

Fő tippek:

1.: Chelsea győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

A Dreambettel mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső