Aston Villa – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 10.
Aston Villa
Teljesítmény:
V V N D N
  • Villa Park
  • Május 13. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
N V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ennyi volt a német és a spanyol kiruccanás mostanra. Olasz bajnoki nem is volt – majd lesz -, a napot innentől fogva Angliában folytatjuk, és ma már nem is lesz más, mint Premier League.

Jöjjön egyből a forduló talán legnagyobb rangadója. Mind az Aston Villa, mind a Tottenham nemzetközi vizekre evezne, de a hajójuk mostanság kapott néhány léket, ami lassítja a folyamatot, és ezáltal esélye nyílt másoknak, hogy előzzenek. Egymás elleni meccsükön a győzelem mindkét fél számára kötelező lenne. Lenne, mert azért ez nem ilyen egyszerű.

Nem csak a csapatok dolga nem egyszerű, hanem a sportfogadás kedvelőié sem. Hiába mutatott remek formát mostanában a Villa, az utolsó két meccsüket elbukták. Hiába szenvedett a Spurs, a hétvégén nyertek.

Annyit előzetesen elmondhatok, hogy az LVBet csapata jó kis szorzókkal készül: 2.20 a hazaiak sikere, 3.60 a döntetlen és 2.95 a vendégeké.

Következzen az Aston Villa – Tottenham találkozó!

Aston Villa

Az ősszel, mikor Steven Gerrard irányította a Villát, még inkább arra gondoltunk, hogy a kiesés ellen fog küzdeni a csapat. Aztán Unai Emery érkezése után nem sokkal már látszottak a fejlődés aprócska jelei. Míg végül odáig jutott a gárda, hogy a nemzetközi porond a fő cél idén.

Ettől kerültek most egy kissé messzebb, méghozzá két elkerülhető vereség miatt. A Manchester Unitedtól idegenben kikapni nem szégyen, de legalább egy pontot hozhatott volna a Villa, ha van egy kis szerencséje. A Wolverhampton elleni idegenbeli 1-0 már annál kellemetlenebb.

Nem is érdemelt győzelmet a Villa, a hazaiak elég jól játszottak. És bár Emi Buendía és Tyronne Mings révén komoly gólszerzési lehetőségeik is voltak, azok kimaradtak.

Az újabb vereség hatására nem sok változott. A gárda a nyolcadik, egy pontra a Brighton, háromra a Tottenham. Inkább az utóbbi megelőzését kéne tervbe venni, mert a Brightonnak még van két elmaradt mérkőzése.

Hazai pályán egymás után nyerik a meccseket, a legutóbbi öt alkalommal nem hibáztak.

Sérültjeik jóformán elfogytak, már csak Jed Steer és Matty Cash nem játszhat. Ami azt jelenti, hogy Boubacar Kamara, Leon Bailey és Jhon Duran is felépült.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Young, Konsa, Mings, Moreno – Douglas Luiz, Dendoncker – McGinn, Buendía, Ramsey – Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.01.Premier League
tottenham
0:2
aston villa
Premier League
2022.04.09.Premier League
aston villa
0:4
tottenham
Premier League
2021.10.03.Premier League
tottenham
2:1
aston villa
Premier League
2021.05.19.Premier League
tottenham
1:2
aston villa
Premier League
2021.03.21.Premier League
aston villa
0:2
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tottenham

A Tottenham szezonja nem alakul a legjobban, de még menthető a helyzet. Azután, hogy Stellini távozott – nem önszántából -, látszott, hogy a csapat Ryan Masonnel kikecmereghet a gödörből. A Manchester United elleni 2-2, a Liverpool elleni felállás a padlóról (3-0-ról egyenlítettek, bár a végén 4-3-ra kikaptak), és a most hétvégi meccsük is azt bizonyítja, hogy Mason valóban tehetséges, a játékosok pedig felnéznek rá.

A Palace ellen győzött újra, majdnem egy teljes hónap után a Tottenham, Harry Kane gólja jelentette a különbséget.

Így most a hatodik helyen állnak, de nem biztos, hogy ott is maradnak. A Brighton mögöttük csak két pontra, a Villa háromra.

Idegenben 5-5-7-es mérlegük nem sok jóval kecsegtet. Legutóbbi öt meccsükből hármat elbuktak, kétszer ikszeltek.

Nagyon úgy néz ki, hogy Hugo Lloris az idényben már nem játszik – és ha ez így lesz, akkor a Newcastle elleni 6-1-es vereség volt az utolsó meccse, a hírek szerint távozik a nyáron -, ahogy Rodrigo Bentancur sem. Ryan Sessegnon és Clement Lenglet szintén sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Forster – Emerson Royal, Romero, Lenglet, Davies – Porro, Skipp, Höjbjerg, Son – Kane, Richarlison

Tippelde

Rangadó a javából, ez nem is lehet vitás. Mindig érdekes meccseket játszottak egymással, nem ritka a meglepetés sem.

Mi most úgy hisszük, ez egy olyan mérkőzés lesz, ahol mindkét csapatnak kijön a lépés. Egyetlen tippünk ezért az, hogy legalább két és fél gól születik majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.69 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső