LVBet ismertető - BONUS CODE + 20,000Ft

Az LV BET mindössze pár évvel ezelőtt, 2016-ban jelent meg a piacon internetes sportfogadást kínáló bukmékerirodaként. A szolgáltató webes platformján a sportfogadás szekció mellett online kaszinót is működtet, amelynek felhozatalában a többi közt olyan neves cégek legújabb nyerőgépeivel játszhatnak a felhasználók, mint a NetEnt, vagy például a Novomatic.

Mutass többet

Emellett a webhelyen élő kaszinó is elérhető, ahol az élőben zajló játék (rulett, póker, Sic Bo stb.) mellett különböző versenyeken is részt vehetnek a userek. Az oldalon a LVBET sportfogadás és kaszinó részlegéhez is biztosított üdvözlő LVBET bónusz, illetve egyéb promóciók, de emellett még a VIP tagság is elérhető.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
LVBET
3.5

 • Élő közvetítések a hét minden napján
 • Megnövelt, versenyképes odds-ok
 • 24 órás kompetens ügyfélszolgálat
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • skrill
 • neteller
Bónuszok: 4
4
Bónuszok: 4
4
Kifizetések: 2.5
2.5
Befizetések: 2.5
2.5
Pénznemek: 4
4
Szoftver: 3.5
3.5
Felhasználóbarát: 3
3

Hivatalos működési engedély & független ellenőrző testületek & tanúsítványok

A LVBET sportfogadás, kaszinójátékok és egyéb szerencsejáték céljára szolgáló platformja a Fairload Limited vállalat tulajdonában van. A cég az EU egyik tagállamában, Máltán van bejegyezve (C71200 regisztrációs számmal rendelkezik), és a székhelye is itt található (115B, Old Mint Street, Valletta, VLT1515, Málta). Az LV BET két működési engedéllyel rendelkezik. Az egyiket a Máltai Szerencsejáték Hatóság (Malta Gaming Authority / MGA) állította ki, amely hivatalos szervként az LV BET működését is ellenőrzi, illetve szabályozza.

A cég másik, online kaszinó üzemeltetéséhez szükséges működési engedélyét az Egyesült Királyságban található Brit Szerencsejáték Hivatal (UK Gambling Commission) állította ki. Ezen két engedély birtokában az LV BET bármelyik EU-s tagállamban (hazánkat is beleértve) teljesen legálisan nyújthat online szerencsejáték szolgáltatásokat. Ugyanakkor azzal kapcsolatban nincsenek információink, hogy a LV BET-nek a működését független testületek, szervezetek is ellenőriznék. És ennek kapcsán azt is meg kell említenünk, hogy erre utaló tanúsítványokat, logókat sem találtunk a fogadóiroda weboldalán a cikk megírásának időpontjában.

Hasznos tudnivalók az LV BET elérése kapcsán

A LVBET magyar felhasználói esetében előfordulhat, hogy magát az oldalt, illetve annak egyes szekcióit csak egy megfelelő LVBET alternatív link segítségével tudják elérni. Ez olyankor történhet meg, ha a máltai székhelyű szerencsejáték szolgáltató webes platformját a magyar hatóságok bannolják, azaz letiltják, Ilyen esetben azt tanácsoljuk, hogy a körülnézve keress egy úgynevezett alternatív hivatkozást (LVBET alternatív link), aminek a használatával minden szükséges teendőt el tudsz végezni (LVBET regisztráció, személyazonosság igazolása, egyenleg feltöltés stb.), és rendeltetésszerűen tudod használni az oldal összes funkcióját is.

Számlanyitás – LVBET regisztráció

Az LVBET regisztráció lebonyolítása kétféle módon is lehetséges: az LVBET sportfogadás szekciójában, illetve a webszájt online casino oldalán. Mivel valamilyen oknál fogva, az LVBET sportfogadás részlege nincs magyarosítva, ezért inkább az utóbbi opciót ajánljuk. Az alábbi módon nyithatsz számlát / felhasználói fiókot az LVBET magyar nyelvi támogatással rendelkező online kaszinó szekcióját használva:

Ezt követően a korábban megadott e-mailcímre kapni fogsz egy levelet, amely egy speciális hivatkozást is tartalmaz. Erre rákattintva tudod megerősíteni a regisztrációs szándékod. Ahhoz, hogy a későbbiek során rendeltetésszerűn tudd használni az LVBET sportfogadás szekcióját, a kaszinót, és platform különböző funkcióit, a LVBET regisztráció után verifikálnod kell a számlád. Mivel ellenkező esetben még pénzkivételeket sem fogsz tudni lebonyolítani. A verifikációhoz a következőket kell tenned:

Az LV BET platformjának jellemzői - oldaldizájn és funkcionalitás

A bukmékeriroda online platformja a felépítést tekintve jónak mondható, ami különösen igaz az LVBET sportfogadás szekciója esetében. Ugyanis a legfontosabb menüpontok elhelyezése optimális, és a három fő hasábra felosztott oldalon minden szükséges információ szem előtt van. Amellett viszont nem mehetünk el szó nélkül, hogy az LVBET sportfogadás részlege egy roppant módon zavaró reklám bannerrel is el van látva, ami körülbelül fél másodperces időközönként váltótagja a különböző tartalmakat (promóciók, aktuális akciók, bónuszajánlatok stb.).

A webszájton belüli navigáció relatíve gyors, ezért a megtekinteni kívánt tartalmak betöltése csupán igen csekély időt vesz igénybe. Ugyanakkor tény, hogy az LVBET sportfogadás szekcióját egyelőre csak azok tudják problémamentesen használni, akik birtokában vannak angol vagy német nyelvtudásnak. Ez pedig igencsak elveheti a potenciális LVBET magyar ügyfelek egy jelentős hányadának a kedvét attól, hogy számlát nyissanak a szolgáltatónál.

Valószínűleg mindezzel a fogadóiroda ciprusi főhadiszállásán is tisztában vannak, és remélhetőleg mihamarább orvosolni fogják a problémát. Hiszen, ha manapság egy újnak számító szerencsejáték szolgáltató tartósan jelen akar lenni a magyarországi piacon, akkor – a véleményünk szerint – kutyakötelessége hazánk anyanyelvére is lefordíttatni a webhelye egészét, és nem csupán annak bizonyos szekcióit (mint esetünkben az online kaszinót, és az élő kaszinót).

Welcome bónuszok & egyéb promóciók

A következőkben az LVBET bónusz kínálatában található speciális ajánlatokat fogjuk részletekbe menően kielemezni, rávilágítva úgy az előnyeikre, mind a hátrányaikra is. Mindezt annak érdekében tesszük, hogy eldönthesd, megéri-e egyáltalán bármiféle LVBET bónusz „bevetése” révén játszanod az oldalon.

Vegyük szemügyre először a sportfogadáshoz kínálat üdvöző bónuszt

LVBET sportfogadás üdvözlő bónuszt
LVBET sportfogadás bónusz

Ez egy 100%-os, maximálisan 50 €-os értékű bónusz, amit már 10 €-nak megfelelő egyéb valuta révén is igénybe lehet venni. Mielőtt még túlságosan belelovalnád magad, hogy ejha, ez egy elég korrekt összeg, valószínűleg hidegzuhanyként fog érni, hogy nem veheted igénybe, ha a következő opciók egyikét használod az első befizetésedhez: NETELLER, Skrill, vagy Skrill 1-Tap.

A bónusz megforgatási követelményeink teljesítésébe csak azok a kombinált fogadások számítanak bele, amelyek esetében legalább két spotesemény kimenetelét megjátszod 1.8x-os összesített szorzóval. Erre a bónuszra ráadásul 12x-es megforgatási követelmény vonatkozik. Azaz, ha kimaxolod, és 50 €-t fizetsz be, akkor kapsz ugyan 50 €-t bónusz formájában, viszont a bukméker az általad befizetett pénzt is hozzáadja a bónuszegyenlegedhez, ami ebben az esetben 100 € lesz. Amiből következően 100 €-ot kell 12 alkalommal megforgatnod (12x100 = 1200 €), mielőtt hozzáférhetnél a pénzedhez. És ha még ez sem venné ez a kedved ettől a bónusztól, érdemes azt is figyelembe venned, hogy a megforgatási követelmények teljesítésére mindössze 21 nap áll a rendelkezésedre.

Kaszinós LVBET bónusz csomag új tagoknak 300 ezer Ft-os maximális értékben

LVBET kaszinó üdvözlő bónuszt
LVBET kaszinó bónusz

Ez egy úgynevezett 4 lépcsős, befizetésekhez kötött bónusz csomag, amit az új ügyfelek számára biztosít az operátor. Az első befizetéshez 100%-os bónusz szerezhetsz maximálisan 60 ezer Ft értékben; a másodikhoz 50%-osat szintén 60 ezer Ft-os összeghatárig; a harmadik befizetésedhez egy 25%-os bónuszt igényelhetsz, aminek a maximális összege 150 ezer Ft; végül a negyedik befizetésedhez egy 25%-os bónuszt szerezhetsz 30 ezer Ft-os összeghatárig.

Mindez elképesztően jól hangzik, de csak addig, amíg az ember alaposan szemügyre nem veszi az „apró betűs részt”, azaz a kaszinós üdvözlő csomagra vonatkozó felhasználási feltételeket.

Az teljesen világos, hogy csak az első négy befizetés esetében biztosítja a fent említett bónuszokat a fogadóiroda, és ezesetben is búcsút inthetnek a bónuszoknak azok, akik NETELLER, Skrill, vagy Skrill 1-Tap révén töltik fel az egyenlegüket. Az általad befizetett és a bónusz összeget a kifizetés előtt minimum 30 alkalommal meg kell játszanod nyerőgépes játékokon (a 200%-os bónusz esetében 35 alkalommal). Emellett azt sem árt számításba venned, hogy a nyerőgépes játékoknál maximum 5 €-os pörgetésenkénti tétben játszhatsz.

Az LVBET bónusz kínálatában egyéb promóciók is találhatók. Például, ha próbára teszed a szerencséd az élő kaszinóban, és elveszíted a legelső téted (élő BlackJack, Baccarat, Rulett, vagy Póker esetében), akkor azt a szolgáltató maximálisan 6 ezer Ft-ig visszatéríti neked.

A LV BET-nél VIP program is működik (meghívásos alapú), amivel a szolgáltató az oldalhoz leginkább lojális (magyarán szólva legtöbb pénzt költő) felhasználóit jutalmazza különféle módokon (pl. személyes számlamenedzser, személyre szabott speciális promóciók, felgyorsított kifizetések, VIP eseményeken való részvétel lehetősége).

Fogadási piac kínálat

A LVBET sportfogadás piac kínálatában – más bukmékerekhez hasonlóan – a focimeccsekhez biztosított a legtöbb piac (klasszikus piacok, mint például végkimenetel, félidei eredmény, gólok száma, gól szerinti pontos végeredmény, alatta/felette piacok, ázsiai hendikepes piacok, szögletek száma, lapok – sárgalap, piroslap – száma stb.).

Az egyéb népszerű csapatsportok (pl. kosárlabda, jégkorong, amerikai foci) esetében is elég jó a fogadási piac kínálat. Viszont például az olyan sportok esetében, mint a tenisz igencsak kevés opció közül választhatnak a userek, és ez a pre-match (mérkőzés előtti), illetve az élő fogadások tekintetében is így van.

Sportág kínálat

Az LV BET pre-match fogadási ajánlatában napi szinten több, mint 1500 sporteseményből lehet szemezgetni. A sportág kínálat is megfelelőnek mondható, mivel a legnépszerűbb sportok mellett, például a snooker, az ökölvívás, a futsal, a golf, a krikett, és még a sakk is megtalálható benne számos technikai sport, és egyéb (pl. e-sportok) kíséretében.

Élő fogadás

Az LV BET élő fogadáshoz biztosított felhozatal eléggé spártai. És még a legnépszerűbbnek számító csapatsport, azaz a labdarúgás esetében is csak 40-50 mérkőzés áll a játékosok rendelkezésére ahhoz, hogy élőben köthessenek fogadásokat. Ugyanakkor, ha figyelembe vesszük, hogy a bukmékeriroda csak 2016 óta van jelen az ágazatban, akkor annak is örülhet az ember, hogy egyáltalán elérhető ez a manapság rendkívül népszerűnek számító fogadási mód.

Pénzbefizetéshez és pénzkivételhez biztosított opciók

A LVBET magyar felhasználói a következő fizetési módok révén tölthetik fel a bukmékerirodánál vezetett számlájukat: bank- és hitelkártyák (Visa, Mastercard); NETELLER, Skrill, ecoPayz, paysafecard, MuchBetter, Truslty.

A befizetések esetében az összes fizetési módnál a minimális összeg 2000 Ft-ban van meghatározva; az egy tranzakcióval befizethető maximális összeg 1.6 M Ft. A fogadóiroda nem számít fel plusz költséget a befizetések alkalmával.

Az LV BET sajnos csak egyetlen opciót biztosít a kifizetésekhez (pénzkivételhez), a banki átutalás (Bank Transfer) révén történő pénzkifizetést. Ennek esetében a minimális összeg 6600 Ft, a maximális 1.7 M Ft tranzakciónként. A fogadóiroda nem számít fel plusz költségek a kifizetések esetében.

A pénz be- és kifizetések lebonyolításához természetesen először mindig be kell jelentkezned az oldalra: ráklikkelsz az LVBET belépés gombjára, beírod az azonosítód és a jelszavad (ezeket egyébként a böngésződbe is elmentheted). Ezt követően rá kell kattintanod a „számlám” menüpontra, ahol a „Pénzügyek” menüből tudod kiválasztani, hogy milyen jellegű tranzakciót kívánsz elindítani (befizetés, vagy kifizetés). A már leadott kifizetési kérelmek aktuális állapotát (státuszát) a „Kifizetés kérelmek menüpontra” klikkelve tudod megtekinteni.

Mobil platform & mobil applikáció

Az LV BET mobil készülékekre fejlesztett platformja szépnek ugyan nem mondható, de ezt leszámítva egyaránt megfelelő sportfogadáshoz, illetve az online kaszinó használatához. Emellett az élő kaszinó funkció is tökéletesen működik vele. Viszont a tesztelése során azt tapasztaltuk, hogy nem mindig töltötte be „normálisan” a sportfogadás ajánlatot. Emiatt pedig többször is frissíteni kellett az oldalt ahhoz, hogy a nézelődés mellett fogadni is lehessen rajta. Ugyanakkor meglehet, hogy ez a probléma csak bizonyos típusú mobil készülékek (okostelefonok) használatakor fordul elő.

A cikk megírásakor mindössze egyetlen mobil alkalmazást találtunk a szolgáltató webhelyén. Ez az app az LVBET sportfogadás rendszeréhez készült, és jelenleg csak Android-os verzióban érhető el. Amennyiben a mobilos fogadást preferálod, és „robotos” okostelefonnal rendelkezel, akkor érdemes inkábban az applikációt használod erre a célra, mint a mobil oldalt. Ugyanis sokkal gyorsabban tudsz fele például élő fogadásokat kötni.

Biztonság és adatkezelés

Az ügyfelek által befizetett pénzösszegek minden esetben egy elkülönített bankszámlán kerülnek elhelyezésre. Az LV BET (saját bevallása szerint) a legmodernebb SSL adattitkosítási technikákat alkalmazza, és a bankok által is alkalmazott, nemzetközileg elfogadott titkosítási algoritmusnak megfelelő szabványokat használ. Az ügyfelek adatait a cég bizalmasan kezeli, és csakis a saját munkatársainak egy adott csoportja férhet ezekhez hozzá (pl. olyan esetben, ha valamilyen probléma merül fel, és emiatt ez szükségessé válik).

Ügyfélszolgálat – elérhetőségek

A cég ügyfélszolgálatát a honlapon megadott telefonszámon (reggel 10 óra és este 8 óra (CET) között), e-mailen, és online chat-en is el lehet érni. A chates és az e-mailes opció angol, német és lengyel nyelven: minden nap reggel 8-tól, este 11:00-ig (CET) áll a felhasználók rendelkezésre. Emellett a platformon az üzenetküldő űrlap funkció is biztosított, amit a „Segítség” menüponton keresztül lehet elérni.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
LV BET
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetés limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
115B, Old Mint Street, Valletta, VLT1515, Malta
Titkosítási tanúsítvány
Sectigo SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
+356 77 041 568
Anyavállalat
Fairload Ltd.
Engedély
46794
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
support@lvbet.com
Vezérigazgató
Adrian Sidowsk
Rtp analzís
eCOGRA
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelévetli űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
1.9 millió
Pénzmosás ellen védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GemCare, Gordon Moody, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebk
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A LV BET sportág és fogadási kínálata ahhoz képes kimondottan jónak mondható, hogy csupán három éve van jelen a bukmékeriroda az online szerencsejáték piacon. Az odds-ok – véleményünk szerint – megfelelők, de magasnak azért nem neveznénk őket. Az LVBET sportfogadás szekciója csak angol, német és néhány egyéb idegen nyelven érhető el, ami igencsak megnehezíti a rendszer használatát a magyarországi felhasználók jelentős része esetében.

Az LV BET-et birtokló cég kétféle működési engedéllyel is rendelkezik, viszont az is igaz, hogy a működését független ellenőrző, illetve tesztelő funkciót betöltő szervek nem felügyelik, és eléggé „vegyes” vélemények találhatók fent a netes fórumokban a fogadóiroda korrektségével, valamint az ügyfélszolgálat kompetens mivoltával kapcsolatban. Mindezek fényében azt tanácsoljuk, hogy jó alaposan gondold át, hogy érdemes-e számlát nyitnod náluk.

GYIK

Az LV BET online bukméker iroda platformján többféle fogadási típus közül tudsz választani. Mint ahogyan a klasszikus papíralapú Tippmix esetében, úgy itt is fogadhatsz egyetlen sportesemény egy kimenetelére (pl. egy focimeccsre az 1X2 piacon a hazai gárda győzelmére), valamint köthetsz „kötéses” kombinált fogadásokat is, amelyek esetében több sportesemény kimenetelt megtéve a kimenetelek odds-ai egymással összeszorzásra kerülve képezik az eredő összesített odds-ot. Emellett „System” fogadásokat is köthetsz (Golitah, Heinz stb).

Ha belegondolsz, akkor bármilyen sporteseményről is legyen szó (pl. foci mérkőzésről, kosárlabda rangadóról, vagy hoki meccsről), egy adott mérkőzés időtartama alatt akár percről percre is változhatnak a különböző fogadási piacokat befolyásoló tényezők. Hiszen példának okáért egy kulcsjátékos kiesése alapjaiban rengetheti meg a korábban esélyesebbnek ítélt csapat taktikáját, előnyösebb helyzetbe hozva a gyengébbnek ítélt gárdát. Ezért van, hogy a mérkőzések történéseinek függvényében a szorzók folyamatosan változnak élő fogadásnál.

Az LV BET sportfogadás szolgáltató munkatársai nap mint nap kiválogatják azokat a sporteseményeket, amelyek megítélésük szerint a legizgalmasabbnak, legérdekesebbnek ígérkezek. Ezek lehetnek angol Premier League rangadók, de akár még UFC összecsapások is. Természetesen csakis rajtad áll, hogy kötsz-e fogadásokat az online bukméker iroda által „ajánlottnak” minősített sporteseményekre. Viszont érdemes ezek kapcsán azt is figyelembe venned, hogy az odds-ok igen gyakran kifejezetten magasak ezeknél a sporteseményeknél.

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Euro 2020 Tippek és fogadási esélyek
felső