Villarreal – Athletic Bilbao: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 10.
Villarreal
Teljesítmény:
D N N V V
  • Estadio de la Cartuja
  • Május 13. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
V D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A forduló egyik legnagyobb rangadója következik a spanyol első osztályban. Nem egy Barca – Real, de azért a sportfogadás kedvelőit minden bizonnyal meg fogja mozgatni ez a találkozó.

A Villarreal – Athletic Bilbao ugyanis nem egy szimpla mérkőzés, hanem egy komoly rangadó. Két olyan csapatról beszélünk, amely az élbolyban helyezkedik el, és mindkettőnek célja az, hogy az európai kupákban elindulhasson. A hazaiak ezügyben jól állnak, de a Bilbao helyzete egy fokkal nehezebb.

A Powbet oldalán 2.15 most a hazai siker, 3.20 a vendég és 3.40 a döntetlen.

Villarreal

Volt egy rövidebb időszak, amikor a Setién-ellenes hangok megint hangosabbá válhattak. Nemrégiben a Villarreal kikapott a Valladolidtól, aztán meg a Sevillától, a Villarreal így távolabb került a céljától.

Azt gondolom, hogy egy ilyen szezon után, egy lényegében meggyengült kerettel az ötödik hely teljesen elfogadható, de Setién célba vette a negyediket. Hiszen az BL-t ér, nagyobb reputáció, több pénz, satöbbi…

A legutóbbi három fordulóban megint visszataláltak a helyes útra. Vagy nagyjából visszataláltak. Legyőzték 4-2-re az Espanyolt, aztán 3-1-re a Celta Vigot, idegenben pedig ikszeltek a Valenciával. Ez utóbbi miatt talán mérgelődhetnek, de hiába szerepel gyengén a Valencia, a Mestalla még mindig nem könnyű terep.

Az első félidő főleg a durvaságról szólt, a játékvezető öt sárga lapot is kiosztott. A másodikban jöttek a gólok, Nicolas Jackson találatára hamar jött a hazai válasz, aztán a bíró húsz perccel később azt mondta, rendben, ennyi akkor elég volt.

A csapat hazai mérlege ugyebár csalóka egy kicsit, méghozzá azért, mert a stadion felújítása csak a szezon közben készült el, addig a Villarreal a hazai meccseit is idegenben játszotta. De álljon itt ez a mérleg, ami egyébként nagyon jó, tíz győzelemből, két döntetlenből és négy vereségből áll.

A csapatban megint több a hiányzó, Francis Coquelin mellett Kiko Femenía, Yéremi Pino, Giovani Lo Celso és José Luis Morales nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Reina – Foyth, R. Albiol, P. Torres, Pedraza – Terrats, Parejo, Baena – Chukwueze, G. Moreno, Jackson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.30.La Liga
athletic bilbao
1:0
villarreal
La Liga
2022.04.09.La Liga
villarreal
1:1
athletic bilbao
La Liga
2021.10.23.La Liga
athletic bilbao
2:1
villarreal
La Liga
2021.02.21.La Liga
athletic bilbao
1:1
villarreal
La Liga
2020.12.22.La Liga
villarreal
1:1
athletic bilbao
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Athletic Bilbao

Nem sokkal a Villarreal mögött helyezkedik el az Athletic Bilbao, amely jelenleg – mint a Girona – öt pontra van az ellenfelétől. Ernesto Valverde csacpata az utóbbi időben messze az elvárások alatt teljesít, a legutóbbi három meccsükön egy pontra voltak jók, azt is a Mallorca ellen szerezték, méghozzá úgy, hogy a hosszabbításban rúghattak egy tizenegyest.

A Real Betis elleni rangadó – ami a hétvégén volt – nagy esélyt tartogatott nekik, hogy közelebb lépjenek a sevillaiakhoz. Helyette távolabb vannak, hiszen a San Mamésben megrendezett találkozót 1-0-ra elbukták.

Drámai meccs volt, egy védelmi hiba után a Betis gólt rúgott, majd az első félidőben még lőhettek volna legalább kettőt.

A fordulást követően aztán magához tért a Bilbao, és jöttek a veszélyesebbnél veszélyesebb fejesek és lövések. De a Betis kitartott, a kapufa is velük volt, plusz a végén még emberelőnybe is kerültek, Dani Vivian utolsó emberként szabálytalankodott, ami miatt leküldték.

Idegenben 6-5-5-ös a mérlegük, bajnoki meccset február óta nem vesztettek el vendégségben. Mérlegük három győzelem és két döntetlen.

Vivian eltiltott, így nem játszhat, mellette Yeray Álvarez, Inigo Martinez, Iker Muniain és Jon Murcillo sérült. Tehát a védelem három meghatározó embere sem lesz bevethető.

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – de Marcos, Paredes, Capa, Berchiche – Vesga, D. García – N. Williams, Sancet, I. Williams – Guruzeta

Tippelde

Jó formában otthon a Villarreal, emellett nem lehet elmenni szó nélkül. A Bilbao gyengélkedik mostanában, ráadásul egy teljesen felforgatott védelemmel kell majd pályára lépniük.

Minekünk ennyi elég ahhoz, hogy azt mondjuk, hazai siker születik majd a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.15 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.25 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.20 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső