Crystal Palace – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 03.
Crystal Palace
Teljesítmény:
N V N V D
  • Selhurst Park
  • Január 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
V D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Már csak egy meccsünk van ma az angoloktól, ezt követően áttérünk az olaszokhoz. Azért az sem lesz unalmas, szóval ne menjetek sehová! A Crystal Palace – Tottenham mérkőzés maradt még vissza, amely okozhat még meglepetéseket is, szóval aki azt gondolná, hogy a vendégek gond nélkül fognak nyerni, szerintem gondolja újra.

Egyrészt meg kell nézni a Tottenham elmúlt időszakban játszott meccseit, és megláthatjuk, hogy nincsenek épp csúcsformában, másrészt idegenben amúgy is szoktak lenni problémáik, nem csak az idén ősszel, hanem már korábban is. Ez az, amiben még Antonio Conte sem tudott nagyon segíteni.

Tény és való, hogy a Crystal Palace sincs a legjobb formában, bár, ha a tabellára nézünk, nem mondhatjuk azt sem, hogy döcögnének vagy szenvednének. Egy jó középcsapat a Crystal Palace, szerintem ennél több nincs is bennük, Patrick Vieira a rendelkezésére álló játékoskeretből kihozza a maximumot.

A Tottenham karácsonyi időszakban mutatott játéka után valamit ki kellene találnia a menedzsernek, hiszen távolodnak az éllovasoktól, a Manchester United már megelőzte őket, és tegnap este a Liverpool is megtehette volna ezt, csak Jürgen Kloppék ezzel a lehetőséggel nem éltek, kikaptak a Brentfordtól 3-1-re.

A bukik azt mondják, nehéz mérkőzés vár Harry Kane-ékre. A 22betnél 3.30-at fizetnek a hazaiak győzelmére, 2.20-at a vendégekre, míg a döntetlen 3.40-et ér.

Crystal Palace

Vereséggel zárta a világbajnokság előtt az idényt a Crystal Palace, majd vereséggel is nyitották. Hogy a kettő között mi történt a különböző felkészülési meccseken, az senkit nem érdekel, a szurkolóknak csak az számított, hogy két újonc verte meg őket az elmúlt egy hónapban. Először a Nottingham Forest, majd a Fulham. És ez azért elég kellemetlen Patrick Vieira számára.

Szerencséjükre, a harmadik újonc már nem dugott ágat a Palace biciklijének küllőjébe, és a hétvégén, szombaton Jordan Ayew és Eberechi Eze góljaival győzni tudtak a vendégek.

Ezáltal maradtak a 11. helyen, ám két pontra megközelítették a Brightont és háromra a Chelsea-t. Lehet még innen feljebb lépni, de ennek a csapatnak reális a 10. hely, szerintem annál feljebb nem tudnak lépni ilyen kerettel.

16 kör után a gárda hat győzelemmel, négy döntetlennel és hat vereséggel áll, gólkülönbségük negatív, 17 gólt rúgtak és 21-et kaptak.

A csapat hazai pályán azért messze jobb, mint idegenben, négy mérkőzésüket nyerték meg, egyszer ikszeltek és háromszor kaptak ki. Legutóbbi hazai meccsük ugye nem jól sült el, így mindenképp szükség volna arra, hogy holnap este javítsanak. Ám ez egy élcsapattal szemben nem feltétlenül hozható kategória…

Meglehetősen sok a hiányzó jelenleg, Tyrick Mitchell azért nem lehet majd a pályán, mert a Fulham ellen kiállították, és legközelebb csak 15-én léphet pályára, ugyanígy járt James Tomkins is, de ő csak egymeccses eltiltást kapott, legalább vele lehet majd esetleg számolni. Sam Johnstone, Nathan Ferguson és James McArthur sérülés miatt nem léphet pályára.

Annak ellenére, hogy Tomkins ismét elérhető, kétlem, hogy a kezdőbe is visszakerül, Andersen és Guéhi lesz a védelem közepén, Ward és Clyne a széleken. Nem gondolom, hogy a győztes meccs után Vieira bármit is változtat.

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Clyne, Guehi, Andersen, Ward – Olise, Doucoure, Schlupp – Ayew, Zaha, Eze

Egymás elleni meccsek:

A két csapat teljesítménye alapján joggal gondolhatnánk, hogy a mérkőzések többségét a Tottenham nyeri, és ez így is van, de a mérleg a vártnál azért kiegyenlítettebb. A Palace nyerni csak egyszer tudott az elmúlt időszakban, tavaly, az őszi fordulóban nagyon simán, 3-0-ra múlták felül a fővárosi riválist, akiket akkor még Nuno Espirito Santo irányított. A visszavágón már Conte ült a padon, és akkor a Tottenham szintén 3-0-s eredménnyel küldte haza a CP-t.

Az utolsó öt mérkőzésen kétszer nyert a Spurs, két döntetlen született, valamint egyszer a Palace volt jobb.

A White Hart Lane-en a Palace-nak nincs túl sok esélye, de a Selhurst Parkban győzelmi esélyekkel lép pályára a hazai csapat. Itt ők vannak fölényben, két hazai győzelem mellett két döntetlen, és egy Tottenham-diadal a mérleg. Ami egyébként nem mostanában, lassan öt éve született.

Előző 5 meccs eredménye
2021.12.26.Premier League
tottenham
3:0
crystal palace
Premier League
2021.09.11.Premier League
crystal palace
3:0
tottenham
Premier League
2021.03.07.Premier League
tottenham
4:1
crystal palace
Premier League
2020.12.13.Premier League
crystal palace
1:1
tottenham
Premier League
2020.07.26.Premier League
crystal palace
1:1
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tottenham

Már a VB előtt is látszott, hogy valami nem kerek a Spursnél, a gyenge formában levő Leedset hazai pályán csak 4-3-ra tudták legyőzni, úgy, hogy a mérkőzésen többször is hátrányba kerültek, és csak Rodrigo Bentancur kései két góljának köszönhetően fordítottak. Akkor lehetett arra is fogni, hogy a játékosok egy része már a VB-n van, de a visszatérés sem sült el jól a csapat számára. Először a Brentford ellen játszottak ikszet úgy, hogy kétgólos hátrányból kellett felállniuk, majd következett a vasárnapi, Aston Villa elleni mérkőzés. Amelyen hiába számított esélyesebbnek Antonio Conte csapata, végül két góllal mégis kikaptak.

És ezt szépen ki is használta a Manchester United, amely megelőzte a Spurst, a fővárosiak már csak az ötödik helyen vannak. Egy újabb vereséggel a Liverpool is előzhet, mivel csak két pont a különbség.

Antonio Conte csapata az eddigi 17 mérkőzéséből 9-et nyert meg, 3-szor ikszeltek és 5-ször kaptak ki. Hazai mérlegük messze jobb, mint az idegenbeli, míg a Tottenham Hotspur Stadionban (ez a hivatalos neve a Spurs otthonának) hat győzelmük van és három vereségük, addig vendégségben 8-ból csak 3 meccset nyertek meg, 3-szor ikszeltek és kétszer kikaptak.

A világbajnokságon járt játékosok immáron ott vannak a fedélzeten, Lloris és Romero is játszott legutóbb, a támadók között ott volt Kane és Son, a középpályán pedig Perisic és Höjbjerg is.

Viszont nem láthattuk Rodrigo Bentancurt, aki mégsem épült fel a meccsre, Dejan Kulusevskit, Richarlistont és Lucas Mourát.

Őket most sem fogjuk (kivéve Kulusevskit, akinek felépülésére nagyon jó esély van), sőt, Conte dolga most még nehezebbé vált, az uruguayit helyettesítő Yves Bissouma ugyanis megkapta az ötödik sárga lapját, ami miatt nem játszhat. Oliver Skippnek van a legnagyobb esélye, hogy Pierre-Emile Höjbjerg mellé kerüljön, de ő egyrészt nem igazán tartozik Conte kedvencei közé, így nagyon keveset játszott mostanában, ráadásul még sérült is volt.

A várható kezdőcsapat:

Lloris – Romero, Lenglet, Davies – Emerson Royal, Skipp, Höjbjerg, Perisic – Gil, Kane, Son

Tippelde

Fontos emberek estek ki a vendégektől, és lehet, ennyi sérültet és eltiltottat nem is bír el a csapat. Ugyan Kulusevski visszatérhet, de Richarlison és Bentancur nagyon fognak hiányozni. Nem lenne meglepő, ha a Crystal Palace jó eredményt tudna elérni.

A döntetlen már jónak mondható, és mi meg is célozzuk ezt az eredményt, a Crystal Palace hazai pályán van olyan jó, hogy megnehezítse a Tottenham dolgát.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.44 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.40 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső