Atalanta – Empoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 16.
Atalanta
Teljesítmény:
V D V V N
  • Gewiss Stadium
  • Március 17. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Empoli
Teljesítmény:
V V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lesznek majd összefoglalók a tegnapi, illetve tegnapelőtti meccsekről, de úgy gondoltuk, hogy az energiát inkább a hétvégi tippekbe fektetjük, ráérünk. Hiszen míg a héten még számtalan jó meccs lesz, az elkövetkezendő másfél hétben a nemzetközi meccseké lesz a főszerep, jönnek az Európa-bajnoki selejtezők, néhány barátságos meccs. És ez azért mindig lutri, meg nem is lesz annyi, hogy az egész hétre a szokásos kínálattal/mennyiséggel várjunk titeket.

Szóval, hogy legyen miről olvasni a jövő héten is, a BL-meccsekről írt írásaink akkor jelennek majd meg.

Olasz futballal kezdünk, az Atalanta – Empoli találkozóval. Gian Piero Gasperini együttesének kötelező lenne győzni, ám a kék-feketék formája finoman szólva nem az igazi, akár még az Empoli is megállíthatja őket. Főleg a Gewissben, ahol jellemzően az Atalanta gyengébben muzsikál, mint idegenben.

A sportfogadás szakértői mindentől függetlenül hazai győzelmet várnak, a Powbetnél 1.45 az Atalanta győzelme, 4.70 a döntetlen és 6.50 a vendégsiker.

Atalanta

Nehéz helyzetben van a bergamói csapat, egyre jobban maradnak le az EL- és BL-helyekről, miközben az üldözők is egyre közelebb érnek hozzájuk. Gian Piero Gasperini, a Serie A legidősebb trénere, vakarhatja a fejét, hogyan másznak ki ebből a kulimászból.

Az utolsó négy meccsüket egyaránt nem tudták megnyerni, a Lecce, a Milan és a Napoli is megverte őket, míg az Udinesével csak egy gól nélküli döntetlenre futotta.

42 pontjukkal még európai kupaszereplést érő helyen állnak, ám a Juventus már csak négy, a Torino öt pontra van.

Hazai pályán egész idényben gyengélkednek, nem úgy játszanak, mint ahogy azt egy élcsapattól elvárhatnák a szurkolók. Öt meccset nyertek, hármon ikszeltek, négyszer kikaptak.

Gasperini az egész szezonban szenvedett a sérülések miatt, amik főleg a védelmet sújtották. Most is van egy friss sérült, Berat Djimsitit a Napoli ellen le kellett cserélni, de legalább Giorgio Scalvini felépült.

Szintén sérült Hans Hateboer, valamint a csapat vezérévé előlépett Teun Koopmeiners, aki egyébként a házi góllövőlistán középpályás létére a második helyen áll.

A várható kezdőcsapat:

Musso – Tolói, Demiral, Scalvini – Maehle, De Roon, Ederson, Ruggeri – Pasalic – Höjlund, Lookman

Egymás elleni meccsek:

Az Atalanta idegenben az egyik legjobb olasz csapat, és ezt az Empoli ellen is bebizonyították idén. Simán nyert a Gasperini-együttes októberben, a meccs 2-0 lett.

Az Empoli is el tudja kapni az általában veszélyesebb ellenfelet, a legutóbbi öt meccsből kettőt is megnyertek.

A Gewissben a döntetlenekről szól minden, mostanság háromszor is meg kellett, hogy a pontokon osztozzanak.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.30.Serie A
empoli
0:2
atalanta
Serie A
2022.05.21.Serie A
atalanta
0:1
empoli
Serie A
2021.10.17.Serie A
empoli
1:4
atalanta
Serie A
2019.04.15.Serie A
atalanta
0:0
empoli
Serie A
2018.11.25.Serie A
empoli
3:2
atalanta
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Empoli

Szintén borzalmas formában az Empoli, még Andreazzoli edzősködése idején is volt egy ilyen időszakuk tavaly, de abból aztán ki tudtak lábalni. Most viszont már Paolo Zanettinek kell megtalálni a helyes utat, ami kivezeti őket ebből a gödörből. Az Empoli az utolsó hét bajnokiján nem nyert, három döntetlen mellett négy vereségük van, ebből három egymás után. A hétvégén otthon kaptak ki 1-0-ra az Udinesétől, előtte a Monza és a Napoli is megverte őket.

Ők a 14. helyen állnak, 6-10-10 a mérlegük. Én azt mondom, van még annyi idő, hogy akár még a kiesés is szóba kerülhet, hátrányuk a Veronával szemben (akik a legjobb kiesőhelyen állnak, ha ennek van értelme) csak kilenc pont.

Idegenben erősebbek, kétségtelen, 2-6-5-ös mérlegük van.

Nicolo Cambiaghi, Roberto Piccoli biztosan nem léphet pályára, Mattia Destro viszont felépült.

A várható kezdőcsapat:

Perisan – Stojanovic, Ismajli, Luperto, Parisi – Fazzini, Marin, Akkpa Akpro – Baldanzi – Satriano, Caputo

Tippelde

Talán nagy hiba, hogy általában bízom az Atalantában, de a kereteket nézve, illetve a mutatott formát is, én egyértelműen őket tartom esélyesnek. Nehéz meccs lesz, főleg Koopmeiners nélkül, de a hazaiak vannak olyan erősek, hogy – főleg ezt – az Empolit meg tudják verni.

Tehát mi hazai sikerre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.51 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső