Atalanta – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.11.04.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 02.
Atalanta
Teljesítmény:
N D N V N
  • Gewiss Stadium
  • November 04. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Inter
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Terveztünk mára még egy olasz, valamint egy spanyol bajnokit, előbbivel fogjuk kezdeni. Hiszen ez is egy jó kis rangadó, két észak-olasz, gyakorlatilag két szomszéd küzd majd meg egymással a Serie A 11. fordulójában. Már most mondom a sportfogadás szerelmeseinek, hogy készítsék magukat az over 2,5-re, mind az Atalanta, mind az Inter a támadó futballjáról híres, és nagyon ritka, hogy egymás ellen ne potyognának a gólok.

Az Inter ki tudta használni a városi rivális AC Milan botlását, aminek köszönhetően az élre ugrott, de ott van közel az Atalanta is. Gian Piero Gasperiniék az elmúlt időszakban kissé talán gyengébbek voltak, tavaly például még a nemzetközi kupákban sem indulhattak el.

A szorzók a Hotbetnél így állnak most:

A hazaiakra 3.30, a vendégekre 2.15, a döntetlenre 3.40.

Jöjjön az Atalanta – Inter találkozó!

Atalanta

Tíz kör után az Atalanta a negyedik helyről várja a folytatást, a csapat hat győzelmet aratott idáig, illetve egy döntetlent, szóval így most összesen 19 pontjuk van Gasperiniéknek.

A hétvégén a Serie A egyik leggyengébb formában levő együttesével, az Empolival játszottak, nem meglepő módon simán legyőzték őket.

A meccs embere ezúttal Gianluca Scamacca volt, aki a sikertelen angol kirándulása után tért vissza Olaszországba. A támadó két gólja mellett adott egy asszisztot Teun Koopmeinersnek is.

Az Atalanta mindig a támadásairól volt híres, mostanság azonban a védelem is a helyén van. Mussoék csak nyolc gólt kaptak tíz mérkőzésen, ami a harmadik legalacsonyabb szám a Serie A-ban.

Hazai pályán veretlenek, három mérkőzést nyertek meg, egyszer ikszeltek, és még gólt sem kaptak.

El Bilal Touré továbbra sem bevethető, ahogy José Luis Palomino, Davide Zappacosta és Giorgio Scalvini sem. A hírek arról szólnak, hogy a szélső védőként és középpályásként is bevethető egykori Chelsea-játékos ott lehet a pályán vagy legalább a kispadon.

A várható kezdőcsapat:

Musso – Djimsiti, R. Tolói, Kolasinac – Hateboer, de Roon, Ederson, Ruggeri – Koopmeiners – Lookman, Scamacca

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.27.Serie A
inter
3:2
atalanta
Serie A
2023.01.31.Olasz Kupa
inter
1:0
atalanta
Olasz Kupa
2022.11.13.Serie A
atalanta
2:3
inter
Serie A
2022.01.16.Serie A
atalanta
0:0
inter
Serie A
2021.09.25.Serie A
inter
2:2
atalanta
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter

Tavaly az Inter nem tudott bajnoki cím közelébe kerülni, túlságosan is erős volt a Napoli. Idén azonban más a helyzet, Simone Inzaghi együttese már most az élre tört. Az Inter 8-1-1-es mérleggel áll az első helyen, két ponttal előzik a Juventust, hárommal az AC Milant.

A hétvégén fontos rangadót nyertek, ami több szempontból is különleges mérkőzés volt. Az AS Romát fogadták, amelynek edzője José Mourinho, a csatára pedig Romelu Lukaku, mindketten nagyon szép korszakot töltöttek a csapatnál. A mérkőzést 1-0-ra nyerte az Inter, a gólszerző Marcus Thuram volt.

Nagyon érdekes mérkőzésre van kilátás, hiszen az Inter idegenbeli statisztikája is remek, ők négy meccsükből négyet megnyertek, és ami érdekes, ők sem kaptak még gólt.

A csapatból továbbra is a két öregedő játékos marad ki sérülés miatt, Juan Cuadrado és Marko Arnautovic.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Pavard, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Martínez, Thuram

Tippelde

Adná magát a gólzápor, de tényleg, ám mostanában a két együttes védelme szuperál jobban. Olyan meccs várható, ahol a küzdésé lesz a főszerep, és attól függően, mikor születik meg az első gól, egy feszkós, darálós találkozó is kisülhet belőle.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső