Borussia Dortmund – Bayern München: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.11.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 02.
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
N D N N N
  • Signal Iduna Park
  • November 04. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayern München
Teljesítmény:
V N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor harmadiknak egy rangadóval búcsúzunk a német bajnokságtól. A két hatalmas rivális csap össze, akik évek óta birkóznak egymással a bajnoki címért. Mondjuk elég egyoldalú birkózás ez, hiszen a Dortmund nagyon hosszú ideje nem tudja megelőzni a célvonalon a Münchent. Erre nagyszerű lehetőségük lett volna tavaly, de az utolsó fordulóban elszúrták a dolgokat.

Én úgy gondolom, idén a Dortmund nem lesz ott a bajnoki címre esélyes csapatok között. Akkor sem, ha egyébként jó formában vannak, és közel járnak az első helyhez.

Edin Terzicék évek óta most a leggyengébbek, ami azzal is magyarázható, hogy előbb Erling Haaland, majd Jude Bellingham igazolt el máshová.

A Bayern München egy kivégzés után folytatja szereplését, a Darmstadt legyőzését követően most keményebb ellenfélbe akadtak.

Ettől függetlenül a legtöbb sportfogadással foglalkozó oldal vendéggyőzelmet vár. Sőt, mindegyik. A Librabet oldalán 1.70 a Bayern München sikere, 4.30 a Dortmundé, 4.20 az iksz.

Következzen a Borussia Dortmund – Bayern München találkozó!

Borussia Dortmund

A kupában menetel a Dortmund, a bajnokságban viszont megakadtak. Ugyan még veretlenek, de megint pontokat veszítettek, ami egy ilyen szoros mezőnyben rendkívül sokat számíthat majd. A Dortmund már három iksznél jár, legutóbb a Frankfurt otthonában nem tudtak győzni. Az előző tippben kifejtettem azt, hogy szerintem az Eintracht sokkal gyengébb, az eredményen azonban ez nem látszott. A meccs 3-3 lett, a vendégektől Marcel Sabitzer, Youssoufa Moukoko és Julian Brandt talált be. A kupában pedig a Hoffenheimmel játszottak, ott Marco Reus góljával sikerült a továbbjutást kivívni.

A bajnoki tabellán a Dortmund most a negyedik helyen, ugyanannyi pontot gyűjtve, mint a Stuttgart. Előttük a Bayern 23-mal, a Leverkusen 25-tel.

A Signal Iduna Parkban többnyire nyerik a meccseiket, de a Heidenheimnek sikerült pontot rabolni tőlük.

Nem csak azért fontos ez a meccs a Dortmund számára, mert győzelem esetén megelőzhetik a Bayern Münchent – és a Stuttgartot is, ha úgy alakul az ő meccsük -, hanem azért is, mert évevk óta képtelenek őket legyőzni. Utoljára a Szuperkupában győztek 2019-ben, bajnoki meccsen meg 2018-ban.

Julien Duranville, Mateu Morey, Emre Can és Marius Wolf sérültek, felépült viszont Thomas Meunier.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini – Sabitzer, Özcan – Malen, Reus, Brandt – Füllkrug

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.01.Bundesliga
bayern münchen
4:2
dortmund
Bundesliga
2022.10.08.Bundesliga
dortmund
2:2
bayern münchen
Bundesliga
2022.04.23.Bundesliga
bayern münchen
3:1
dortmund
Bundesliga
2021.12.04.Bundesliga
dortmund
2:3
bayern münchen
Bundesliga
2021.08.17.Német Szuperkupa
dortmund
1:3
bayern münchen
Német Szuperkupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayern München

Azt hiszem, Marcel Gaus nevét sokáig fogják emlegetni a Bayern München szurkolói. Marcel Gaus a harmadosztályú Saarbrücken játékosa, aki a 96. percben szerzett góljával kiejtette a Bayern Münchent a kupából. Egyébként ez nem meglepő, a müncheniek egyszerűen képtelenek nagyot alkotni a Pokalban, sorra jönnek a meglepőbbnél meglepőbb eredmények.

Miközben a bajnokságot dominálják. Idén is ott vannak az élbolyban, és várható, hogy minimum dobogón végeznek, de sanszosabb, hogy megint megnyerik a pontvadászatot. Hacsak a Leverkusen nem tart ki a végéig…

A legutóbbi fordulóban a Darmstadt lephette volna meg őket, helyette az újonc egy súlyos vereséggel tért haza. Négy perc után Joshua Kimmich kapott piros lapot, az emberelőnyt azonban nem használta ki a Darmstadt, helyette inkább ők is kiszórták gyorsan két védőjüket. A meccs 8-0-val zárult, a bajoroknak minden összejött, Harry Kane például a kezdőkörből szerzett gólt…

A Bayern München szintén veretlen, hét győzelmük mellett kétszer ikszeltek. Idegenben egyelőre 3-1-0 a mérleg.

Manuel Neuer visszatért, de ez nem jelenti, hogy nem maradtak sérültek nélkül. Kingsley Coman, Gabriel Marusic, Tarek Buchmann és Noussair Mazraoui sem játszhat, míg Kimmich eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Sarr, de Ligt, Kim, Davies – Laimer, Goretzka – Gnabry, Musiala, Sané – Kane

Tippelde

Egy ilyen pofon után a Bayern München játékosainak kétszeres erővel kell küzdeniük a Borussia Dortmund ellen. Szerencsére nem ritka, hogy megszórják egymást, most is erre számítunk.

Tippjeink a következők:

1.: Bayern München győzelem

2.: Három és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Versenyezz más 20BET játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 4.000.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső