Atalanta – Monza: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 02.
Atalanta
Teljesítmény:
V N V V N
  • Gewiss Stadium
  • Június 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Monza
Teljesítmény:
V N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Érdemes kihasználni, hogy még van lehetőségünk jó és magasan jegyzett focit nézni, ezekre a meccsekre tippelni. Ez a hét az utolsó, na jó, jövő héten még BL-döntő, de aztán tényleg jön a nyár. Szokásosan a futó bajnokságok felé fordulunk, ahogy ezt már többször is említettem.

Egyelőre azonban maradjunk a top5-nél, vagyis a top3-nál, mert már csak az olasz, a spanyol és a francia bajnokság fut.

Az utolsó forduló következik, a hazaiak pedig még az utolsó pillanatban lemaradhatnak a nemzetközi kupaszereplésről. Ha kikapnak, riválisaik pedig nyernek, akkor ez fog történni.

A Monza az ellenfél, akik hiába szerepelnek újoncként, nagyon erős csapattá értek Raffaele Palladino irányítása alatt.

Szóval nem egyértelmű a mérkőzés, kivéve a sportfogadás szakértőinek.

A bet365 például 1.57-et ad az Atalantára, 4.33 a döntetlen, 5.25 a vendégsiker.

Jöjjön az Atalanta – Monza találkozó!

Atalanta

Az utolsó körben bukhatja el az EL-t Gian Piero Gasperini csapata. Apropó Gasperini! A mestert szóba hozták a Napolival, lehet, hogy ő veszi át a távozó Luciano Spalletti helyét.

Szóval az Atalanta szénája nem áll túl jól, hiszen a csapat idén sem tudta beverekedni magát a legjobb négybe, tehát a BL-ről megint lemaradnak. A bergamói együttes viszont annyival előrébb lépett, hogy jövőre mindenképp ott lesznek egy kupában. Az Európa-ligában vagy az Európa-konferencialigában.

Az együttes nincs túlzottan jó formában, van tehát félnivalójuk az utolsó találkozó előtt. A legutóbbi öt meccsükből hármat is elvesztettek, a hétvégén az Intertől kaptak ki. Három perc játék után már 2-0-ra vezetett a hazai csapat, innen tudott közeledni az Atalanta Mario Pasalic góljával, majd 3-1-nél egy öngóllal szépítettek. De az egyenlítés nem jött össze…

A szezon közepén még idegenben a legjobbak közé tartoztak, mára azonban ott is visszaestek. Hazai pályán pedig egyáltalán nem ment nekik. Mármint egy élcsapathoz képest. 9 győzelmük van, 3 döntetlennel és 6 vereséggel.

Sérültjeik száma magas, nem lesz ott Duván Zapata, Jeremie Boga, Hans Hateboer, Matteo Ruggeri, Brandon Soppy, Lukas Vorlicky és José Luis Palomino sem.

A várható kezdőcsapat:

Sportiello – R. Tolói, Djimsiti, Scalvini – Zappacosta, de Roon, Koopmeiners, Maehle – Lookman, Pasalic – Höjlund

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.05.Serie A
monza
0:2
atalanta
Serie A
2000.03.26.Serie A
atalanta
3:1
monza
Serie A
1999.10.31.Serie B
monza
1:0
atalanta
Serie B
1999.06.13.Serie B
atalanta
2:0
monza
Serie B
1999.01.23.Serie B
monza
1:2
atalanta
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Monza

Szerintem, ha az idény elején valaki azt mondja a Monza drukkereinek, hogy a csapatuk a 10. helyen zár, aláírták volna. De még az ötödik forduló után is. Az újonc az edzőváltás után táltosodott meg, amikor Raffaele Palladino átvette az irányítást. Vele egészen a felsőházig meneteltek, és esélyük van arra, hogy első szezonjukban a nyolcadik pozícióban érjenek át a célvonalon.

Formájuk egészen eddig biztató volt, legutóbb azonban kínos vereségbe futottak bele, otthon kaptak ki a Leccétől. A meccs mindössze két kaput eltaláló lehetőséget hozott, a hazai labdabirtoklási fölény fojtogató volt, de nem tudták bevenni a másik újonc kapuját.

Idegenben 7-5-6-tal állnak most, és hosszú ideje nem szenvedtek vereséget, utolsó öt meccsük három győzelmet és két ikszet hozott.

Palladinonak ezúttal sincs sérültje, így teljes kerettel utazhatnak a Gewiss Stadionba.

A várható kezdőcsapat:

Di Gregorio – Izzo, P. Mari, Caldirola – Ciurria, Pessina, Rovella, Carlos Augusto – Caprari, Petagna – Dany Mota

Tippelde

A bukik meg vannak győződve a hazai győzelemről. Mi nem annyira. Bár a vendégeknek nem kellenek a pontok, ez azért előnyt jelent Höjlundéknak.

Ha nyernek is a hazaiak, maximum egy góllal fogják megtenni.

Mi pedig a két és fél gól alatti eredménynél maradunk ezúttal.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.50 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.51 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső