Celta Vigo – FC Barcelona: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 01.
Celta Vigo
Teljesítmény:
D V D D D
  • Abanca Balaídos
  • Június 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
FC Barcelona
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk jön, ismét a spanyoloktól a sportfogadás szerelmeseinek nagy örömére. A Celta Vigo elképesztő, hogy honnan, hová zuhant. Egy szempillantás alatt, a sarkokban megbújva jutott el a középezőnytől a legrosszabb bennmaradó helyig. És az utolsó körben még ez is változhat.

Az előző cikkben említettem, hogy még hat csapatnak van esélye kiesni az élvonalból, és köztük van a Celta is. Iago Aspasék kapaszkodhatnak, de az utolsó mérkőzésre a bajnok jutott nekik, még jobban nehezítve a dolgukat.

Ha nyernek, nincs gond. De mekkora esély van erre? Ugyebár nemrég a Barca a Valladolidtól kikapott, ebben lehet bízni most is. Hogy nem veszik annyira komolyan, hogy a tartalékok fognak játszani, és hogy a motiváció nem lesz az igazi.

A 22betnél 2.75-öt adnak a hazaiak győzelmére és 3.80-at a döntetlenre, a katalán siker pedig 2.40 most.

Jöjjön a Celta Vigo – FC Barcelona találkozó!

Celta Vigo

Tényleg nehéz szavakba önteni azt, amit a Celta mostanság művel. Hiába volt a szezon elején-közepén edzőváltás, Carlos Carvalhal is azon a szinten van most, mint elődje. A Celta Vigo hiába mondható egy erős középcsapatnak a kerete alapján, ez a tabellán nem látszik.

Az utolsó tíz meccsükön csak öt pontot szereztek, ikszeltek a Sevillával és a Gironával, megverték az Elchét, és ennyi. A többi hét meccsükön kikaptak.

Legutóbb is, amikor a Cadiz ellen játszottak, pedig egy győzelemmel bebiztosíthatták volna a bennmaradást. De nem sikerült idegenben győzni, 1-0-ra kaptak ki.

Hogy miben lehet bízniuk, az jó kérdés, mert a hazai mérlegükben annyira nem. A Celta a harmadik alulról a hazai tabellán, mindössze 24 pontot szereztek meg a megszerezhető 54-ből.

Gólokat alig szereznek, holott olyan támadóik vannak, mint Jörgen Larsen, Iago Aspas vagy Haris Seferovic.

Fran Beltrán és Agustín Marchesin nem tudták legutóbb vállalni a játékot, utóbbi most sem lesz ott, előbbi már igen.

A várható kezdőcsapat:

Villar – H. Mallo, Aidoo, Núnez, Galán – Tapia – Perez, Veiga, Rodriguez – I. Aspas, Paciencia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.09.La Liga
barcelona
1:0
celta vigo
La Liga
2022.05.10.La Liga
barcelona
3:1
celta vigo
La Liga
2021.11.06.La Liga
celta vigo
3:3
barcelona
La Liga
2021.05.16.La Liga
barcelona
1:2
celta vigo
La Liga
2020.10.01.La Liga
celta vigo
0:3
barcelona
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Barcelona

Bizonyos szempontból a Barca számára is jelent valamit ez a meccs. Ekkor fog utoljára pályára lépni a Barcelona mezében Sergio Busquets, a csapatkapitány, aki majdnem két évtizedet töltött a klub szolgálatában. A középpályást legutóbb méltón búcsúztatták el, így ez a találkozó főként nem róla fog szólni.

A Barcának egyáltalán nem kellenek a pontok, Xavi megteheti, hogy az abszolút fakót küldi pályára, hogy azok is élvezhessék a bajnoki címet, akik nem nagyon játszottak az idény során.

Teljes sorcserére azért nem kell számítani, de nagyon fura lenne, ha a legjobbak állnának ki.

A legutóbbi fordulóban a Camp Nou-tól búcsúztak Busquets mellett, mindezt méltón, ugyanis a Mallorcát 3-0-ra verték meg.

A mérkőzés jelentős részében emberelőnyben voltak, így pedig aztán már tényleg nem volt ellenfél a vendégcsapat. Ansu Fati talált be először, majd a fiatal tehetség újra bevette a szigetlakók kapuját. A harmadik gól Gavi nevéhez fűződik.

Ndiaye ámokfutása után Alejandro Baldét le kellett cserélni, mellette Ronald Araujo és Pedri sérültek.

Mielőtt a várható kezdőt megnézzük, vessünk egy pillantást a Barca idegenbeli statisztikájára: 13 győzelmük van, 1 döntetlenük és 4 vereségük.

A várható kezdőcsapat:

Pena – S. Roberto, Christensen, E. García, M. Alonso – Torre, Busquets, Kessié – F. Torres, Lewandowski, Fati

Tippelde

A cikk végére rájöttem, miben bízhat a Celta: A Getaféban. Ha a fővárosiak verik a Valladolidot, teljesen mindegy, mit játszik a Celta.

Nem tudom, mennyire lesz izgalmas meccs, nagyban függ a Barca hozzáállásától. A Valladolid ellen hiányzott belőlük a tűz. Lehet, hogy ezúttal is hiányozni fog.

Gólokban bízom, az eredményre viszont nem merek tippelni. Azt mondom, két és fél gól felett lesz az eredmény.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.73 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső