Athletic Bilbao – Celta Vigo: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.11.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 09.
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
N N D V N
  • San Mamés
  • November 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Celta Vigo
Teljesítmény:
D N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jelen pillanatban a spanyol élvonalbeli bajnokság feje tetejére állt. Az első helyen ugyanis nem a Real Madrid vagy az FC Barcelona, és nem is az Atletico Madrid áll, hanem a Girona. Na, most nem róluk lesz szó.

Hanem az ötödik helyen tanyázó Athletic Bilbaoról, valamint a kiesés ellen küzdő Celta Vigoról. Papíron sima meccs, de az elmúlt öt közös mérkőzésük alapján nem annyira biztos a baszk siker.

Bár a bukik szerint igen: Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái egyöntetűen állítják, hogy Inaki Williamsék nyerik a találkozót, a Hotbetnél 1.55 a sikerük szorzója, 6.50 a vendégek győzelme, 4.25 a döntetlen.

Következzen az Athletic Bilbao – Celta Vigo mérkőzés!

Athletic Bilbao

A Bilbao egyelőre nincs ott a sűrűjében, de elég közel vannak az első négyhez. A baszkok célja ebben a szezonban annyi lehet, hogy indulhassanak az európai kupaküzdelmek valamelyikében, nyilván a BL lenne a legjobb, de az EL-lel sem lennének elégedettek.

Ernesto Valverde együttese most 6-3-3-as mérleggel a tabella ötödik helyét foglalja el, a hétvégén közelíteni tudtak az Atletico Madridhoz, és nem mellesleg a Real Sociedadot is megelőzték, mindkét együttes vereséget szenvedett, a Bilbao viszont győzött. Nem is akármekkora győzelmet arattak, a La Ceramicában a Villarrealt verték meg 3-2-re.

Lehetett volna ez simább meccs is, hiszen félóra elteltével már 3-0-ra vezettek a vendégek, Inigo Ruiz de Galarreta gólja után a Williams testvérek, Inaki és Nico is betaláltak.

Zárkózni az utolsó öt percben kezdett a Villarreal, egy perc alatt két gólt rúgtak, a vége így izgalmasra és feszültre sikeredett.

Kellett ez a siker, hiszen két meccs óta nem tudott nyerni a Bilbao, és kezdtek lemaradni a többiektől.

Most hazai pályán fogadják a Vigot, és otthon azért meglehetősen erősek: Három győzelmük van, két döntetlenük és egy vereségük.

Yuri Berchiche és Yeray Alvarez játéka kérdéses, Raúl García és Ander Herrera tuti nem léphetnek pályára.

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – de Marcos – Vivian, Paredes, Lekue – Ruiz de Galarreta, Vesga – I. Williams, Sancet, N. Williams – Guruzeta

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.20.LaLiga
athletic bilbao
2:1
celta vigo
LaLiga
2023.01.29.LaLiga
celta vigo
1:0
athletic bilbao
LaLiga
2022.04.17.LaLiga
athletic bilbao
0:2
celta vigo
LaLiga
2021.08.28.LaLiga
celta vigo
0:1
athletic bilbao
LaLiga
2021.03.14.LaLiga
celta vigo
0:0
athletic bilbao
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Celta Vigo

A nyáron kinevezett Rafa Benítez egyelőre nem tudott sikereket elérni, olyannyira nem, hogy a Celtának összesen egy győzelme van a bajnokságban jelen pillanatban, és kiesőhelyen állnak. A 18. pozíciót foglalják el, az egy siker mellett még négy döntetlent tudtak összehozni, hétszer kaptak ki.

A tabella 15. helyétől lefelé csak borzalmas formában levő csapatokat találhatunk, a Celta jelenleg a harmadik leggyengébb e tekintetben, hiszen az utolsó öt meccsükből kettőn szereztek pontot, hármat elveszítettek.

Ami probléma, hogy a hasonló erősségű csapatokat sem tudják megverni, nem csak az élmezőny tagjait. A hétvégén mondjuk a szintén gyengélkedő Sevilla ellen pontot szereztek, de ez semmire nem volt elég. Maximum annyira, hogy közelíteni tudtak a Mallorcához meg a Cadizhoz, akik szintén kikaptak. A piros-fehérek ellen egyébként Carl Starfelt góljával ők szereztek vezetést, de Renato Tapia kiállítása után a vendégek egyenlítettek.

Időközben a kupából továbbjutottak, a Turegano csapatát 4-0-ra verték meg.

Tapia mellett Mihailo Ristic és Joseph Aidoo nem játszhat, utóbbi kettő sérült.

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Mingueza, Starfelt, Nunez, Sánchez – Pérez, Dotor, Sotelo, Bamba – Aspas, Larsen

Tippelde

Hozni kell a kötelezőt a Bilbaonak, hazai pályán egy Celta nem lehet ellenfél. Amennyiben a vigóiak megint kikapnak, úgy lassan Rafa Beníteznek is mennie kell, így nem csak saját becsületükért kell hajtaniuk a vendégeknek, hanem a mesterükért is.

Tippjeink a következők:

1.: Athletic Bilbao győzelem

2.: Mindkét fél szerez gólt: Nem

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső