Montpellier – Nice: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.11.10.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 09.
Montpellier
Teljesítmény:
V N V N D
  • Stade de la Mosson et du Mondial 98
  • November 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Nice
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újra egy kis francia foci, ebben az idényben úgyis el vannak hanyagolva. Mondjuk ennek meg is van az oka, azért a francia liga meg a többi nagy között egyre nagyobb a difi, és ezt természetesen mi is látjuk. De ez a Montpellier – Nice meccs jónak tűnik, és nekünk elsősorban ez számít. Meg gondolom a sportfogadás kedvelőinek is.

A Nice vezeti a bajnokságot, egyelőre a PSG előtt vannak, a fiatal, rutintalan Francesco Farioli olyat művel ezzel a csapattal, amit tapasztalt rókák sem tudtak.

A Montpellier pedig a középmezőny végén, várhatóan ennél többre nem is lesznek képesek, de azok után, hogy az Olympique Lyon jelenleg utolsó, inkább nem mondok semmit…

Ezen a meccsen egyértelműen a vendégek a favoritok, a Vulkanbetnél 2.20 a vendégsiker, 3.40 a hazai, 3.20 a döntetlen.

Montpellier

Épp a múlt héten írtunk a Montpellier együtteséről, egy gól hiányzott a boldogságunkhoz, amit lehetőleg ők szereznek, de csalódnunk kellett. A PSG nagyon simán győzte le őket, az eredmény 3-0 lett.

Az utóbbi öt fordulóban a csapat két vereséget szenvedett, viszont legyőzték a Lorient-t és a Toulouse-t is.

Most a tabella 13. helyét foglalják el, három győzelmük és három döntetlenük van, mellette négy vereséggel.

Hazai környezetben egy győzelmük, egy vereségük és két ikszük van.

Sérültek terén semmi változás, ugyanaz a két játékos nem szerepelhet majd, mint a Paris Saint-Germain ellen, azaz Becir Omeragic és Arnaud Nordin.

A várható kezdőcsapat:

Lecomte – Sacko, Kouyaté, Esteve, Sylla – Chotard, Ferri – Al Tamari, Savanier, Fayad – Adams

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.07.22.Barátságos Mérkőzés
nice
1:0
montpellier
Barátságos Mérkőzés
2023.05.27.Ligue 1
montpellier
2:3
nice
Ligue 1
2023.01.11.Ligue 1
nice
6:1
montpellier
Ligue 1
2022.03.12.Ligue 1
montpellier
0:0
nice
Ligue 1
2021.11.07.Ligue 1
nice
0:1
montpellier
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Nice

Francesco Farioli egyelőre jött, látott és győzött. A Nice ugyan nem emelkedik ki játékával a francia bajnokságból, de eredményességben nincs náluk jobb. Már csak ők mondhatják el magukról, hogy veretlenek, hiszen még a PSG is kikapott – épp tőlük.

Most 25 ponttal az élen tanyázik a Nizza, hét győzelmük mellett van négy iksz is, az egyik legjobb formában levő csapatról beszélünk, akik az utóbbi négy mérkőzésüket egyaránt megnyerték.

Nem semmi meccset játszottak a hétvégén, a mindig erős Rennes-t fogadták. Az első félidőben az egykori olasz légiós, Jérémie Boga talált be a kapuba, majd a második félidőben égni kezdett a ház, ugyanis Youssouf Ndayishimiye piros lapot kapott. Az emberhátrányban játszó Nice küzdött az eredmény megtartásáért, ami sikerült is. A 85. percben a vendégektől is kiállítottak egy játékost, miután utolsó emberként szabálytalankodott, az ebből megítélt szabadrúgást Sofiane Diop lőtte be. Pontosabban Steven Mandanda öngóljának írták, hiszen a labda a felsőlécről a kapus hátára, és onnan a kapuba pattant.

A Nice eredményesebb idegenben, 13 pontot gyűjtöttek 5 meccsen, mérlegük 4-1-0. Figyelmet felkeltő még az a tény is, hogy hét gólt rúgtak, hármat kaptak. Ndayishimiye és Youcef Atal eltiltott, Alexis Claude Maurice és Jordan Lotomba sérült.

A várható kezdőcsapat:

Bulka – Rosario, Todibo, Dante, Bard – Boudaoui, Thuram, Sanson – Laborde, Moffi, Boga

Tippelde

Magas a vendégekre a szorzó, amit nem annyira értek. Mármint ezt a szintet nem, hiszen óriási difi van a két együttes között. A Montpellier otthon csak egy meccset tudott megnyerni, gólkülönbségük negatív, szóval minden adott ahhoz, hogy Farioliék újabb győzelmet arassanak.

Tippjeink a következők:

1.: Nice győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső