Atletico Madrid – Sevilla: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 01.
Atletico Madrid
Teljesítmény:
D N N D N
  • Wanda Metropolitano
  • Március 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
V V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor a végére érkezik egy igazi, nagybetűs rangadó. Akkor érthetsz velem egyet ebben, ha ismered a spanyol focit, és ismered a mostani két főszereplőnket. És akkor nem érthetsz velem egyet ebben, ha ismered a spanyol focit. Kissé oximoron, igaz? Pedig nem az.

Az Atletico Madrid – Sevilla találkozó egy igazi rangadó, a tavalyi harmadik és negyedik csapat feszül egymásnak, és mégsem rangadó, ugyanis a Sevilla idén meg sem közelíti azt a formát, amit tavaly mutattak.

Diego Simeone szeretné ezt a hosszú időszakot a spanyol fővárosban szépen lezárni, és erre már csak pár meccse maradt. Céljuk minden bizonnyal az, hogy ezúttal is odaérjenek a nagyok mögé. És jó úton haladnak, a forduló végén ez akár meg is lehet nekik.

A Sevilla pedig másra sem vágyik, minthogy ezt az idényt végre lefújják, hadd szusszanjanak egyet, aztán a nulláról elkezdhetik a csapatépítést. Jó, nem a nulláról, de… tudjátok, mire gondolok.

Aki egy kicsit is ismeri, milyen az online sportfogadás, az pontosan tudja, hogy a nevek nem minden esetben jelentenek jó szorzókat is. Hiába rangadó ez, a bukmékerek tisztában vannak azzal, hogy a Sevilla idén árnyéka önmagának. Ezért a szorzók is úgy alakultak, ahogy azt mi vártuk.

A hazaiak az esélyesek, nem csak a Librabetnél, hanem mindenki másnál is. Említett buki 1.75-öt fizet a hazaiakra, 5.80-at a vendégekre és 3.30-at a döntetlenre.

Atletico Madrid

Madridi rangadót játszottak, az utolsót, amikor Simeone a hazaiak vezetőedzője. Egyelőre most úgy tűnik. A jó formában levő Atletico Madrid annak ellenére tudott vezetést szerezni José Maria Giménez találatával a mérkőzés vége felé, hogy előtte Ángel Correát ütés miatt a játékvezető kiállította. A klub elnöke azóta már kikelt magából, és kettős mércéről panaszkodik. Pedig Correa mozdulatát nézve, inkább nem kéne szólnia semmit.

Egyébként a mérkőzést nem nyerték meg, mert a hazaiak Álvaro Rodriguez találatával egyenlítettek.

Az Atleti így nem tudta megelőzni a vereséget szenvedő Sociedadot a harmadik helyen, de egy pontra megközelítették őket. A hétvégén pedig át is vehetik a helyüket.

Ehhez nem kell mást tenni, mint hazai pályán megverni a Sevillát. Nem tűnik lehetetlen küldetésnek, tekintve, hogy Jorge Sampaoli együttese nem a legerősebb csapat Spanyolországban idén. De még az első tízben sincsenek…

A madridi derbyn egy pontot nyertek, viszont hosszú távra elvesztették mozambiki védőjüket, Reinildo Mandavát, aki keresztszalag-szakadást szenvedett. Sérült még Rodrigo De Paul, valamint Sergio Reguilón, valamint Ángel Correa a piros lap miatt fog hiányozni.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Savic, Giménez, M. Hermoso – Molina, Barrios, Koke, Llorente, Carrasco – Griezmann, Morata

Egymás elleni meccsek:

Egy nagy rangadó nagyon sokszor „sül be”, vagyis arra gondolok, hogy mindenki jó futballt és sok gólt vár, addig a csapatok annyira befeszülnek, hogy a nagy akarásból végül aztán nem lesz semmi. Ez általában igaz a Sevillára és az Atletire is. Egymás elleni mérkőzéseik inkább feszültek, mint gólgazdagok, jól látható, hogy az utolsó öt mérkőzésükből négy is két és fél gól alatt végződött. Az utolsó találkozót idén ősszel rendezték meg a Ramón Sánchez Pizjuánban, és az Atletico Madrid simán nyert, az eredmény 2-0 lett.

Az utolsó öt meccsből kettőt nyert az egyik, kettőt a másik, valamint volt egy döntetlen is.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.01.La Liga
sevilla
0:2
atletico madrid
La Liga
2022.05.15.La Liga
atletico madrid
1:1
sevilla
La Liga
2021.12.18.La Liga
sevilla
2:1
atletico madrid
La Liga
2021.04.04.La Liga
sevilla
1:0
atletico madrid
La Liga
2021.01.12.La Liga
atletico madrid
2:0
sevilla
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

Nem képes egyenletesen jó teljesítményre a Sevilla együttese, amely a hétvégén zsinórban második vereségét szenvedte el. Előbb a PSV verte meg 2-0-ra őket az EL-meccs visszavágóján (belefért, az elsőt az andalúzok 3-0-ra nyerték meg), majd a hétvégén az idényben már másodszor kaptak ki az Osasunától. Ezúttal hazai pályán, az eredmény 3-2 lett, a gólokat Sampaoli csapatában Nemanja Gudelj és Youssef En-Nesyri szerezték.

A mérkőzéshez hozzátartozik, hogy az akkor már cserepadon ülő Fernandot kiállították, mondjuk úgy, a meccs vége elég mérges hangulatban telt.

A Sevilla most a 14. helyen áll, és bár azt gondolnánk, ez elég biztonságos, nem az. A 18. Valencia csak két pontra, még nem távolodtak el teljesen a kiesőzónától.

Idegenben nem megy nekik, két meccsüket nyerték, négyszer ikszeltek, ötször kaptak ki. Utolsó győzelmüket idegenben a Mallorca ellen aratták októberben.

Fernando nem lehet pályán, ahogy Papu Gomez, Marcao, Jesus Corona, Karim Rekik és Loic Badé sem. A védelmet összeállítani most nem lesz egy könnyű kör…

A várható kezdőcsapat:

Bono – Nianzou, Salas, Gudelj – Navas, Rakitic, Gueye, Gil – Lamela, En-Nesyri, Torres

Tippelde

Feszült, sok büntetőlapot hozó meccsre számítunk, egyik csapat sem a higgadt focijáról híres.

Ami az eredményt illeti, sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy az Atletico Madrid otthon begyűjti a három pontot, egy ilyen tartalékos védelmet Carrasco, Morata, Depay és a többiek fel fog tudni törni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.72 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső