Augsburg – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 01.
Augsburg
Teljesítmény:
V N V N V
  • WWK Arena
  • Március 04. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Werder Bremen
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Minek nevezhetem ezt a következő meccset? Magam sem tudom. Nem rangadó, semmilyen szinten, mégis megragadta azonnal a figyelmem, és úgy gondoltam, lehetetlen, hogy ne vegyem górcső alá az Augsburg és a Werder Bremen meccsét.

Jelenleg mindketten biztonságban vannak, és biztos vagyok abban, hogy a szezon előtt mindössze ennyi célja volt a feleknek. Azonban a Werder megmutatta, hogy újoncként is lehet valaki az élmezőny közelében, bár egyre inkább úgy látszik, hogy ahhoz azért még egy kicsit kevesek.

Az Augsburg közben a kiesés elől menekül, teszi ezt sikerrel, hiszen a hazai meccsein majdhogynem megállíthatatlan mostanában.

Ezért is lesz ez egy érdekes találkozó, és a sportfogadás kedvelői is élvezni fogják, azt hiszem. A szorzók nem teljesen egyértelműek, a bukmékerek is azt gondolják, hogy egy nagyjából háromesélyes mérkőzésről beszélünk. Az Augsburgra az Olympusbetnél 2.30-at, a Brémára 3.10-et, a döntetlenre 3.40-et fizetnek.

Jöjjön az Augsburg – Werder Bremen találkozó!

Augsburg

Csak a szokásos… – mondhatja az egyszeri Augsburg-szurkoló a gárda szombati teljesítményét látva. Most már egyértelmű, ha a csapat idegenbe látogat, akkor kikapnak. Így történt ez most is, a Hertha BSC elleni mérkőzésük 2-0-ra végződött. Az Augsburg otthon bárkire veszélyes tud lenni, míg idegenben még a kiesőjelölttől is simán kikapnak. Amúgy a mi tippünk a mérkőzésre az volt, hogy két és fél gól alatt marad az eredmény. Ez pedig bejött.

Az Augsburg még mindig közel jár a kiesőzónához, egy győzelem segíthetne rajtuk, hogy stabilizálják a helyüket a mezőny biztonságosabb zónájában. 24 pontjuk van, 7-3-12-es mérlegük, ami figyelemre méltó, az a mostanában nyújtott hazai teljesítményük. Egymás után verték meg a Gladbach – Leverkusen – Hoffenheim triót. És akár még a negyedik győzelem egyhuzamban is összejöhet. Összmérlegük otthon amúgy 4-2-5.

Probléma, hogy kezdő védpjük és középpályásuk is kiesett, így André Hahn, Tobias Strobl és Reece Oxford mellett Elvis Rexhbecaj és Felix Uduokhai sem játszhat szombaton.

A várható kezdőcsapat:

Gikiewicz – Gumny, Gouweleeuw, Bauer, Iago – Maier, Engels, Rexhbecaj, Demirovic – Yeboah, Berisha

Egymás elleni meccsek:

Idei első mérkőzésük azon ritka találkozók egyike volt, amikor az Augsburg idegenben nyerni tudott. Nem nagyon jött ez nekik össze idegenben, a Werdert mégis 1-0-ra megverték. Hazai környezetben azért sokkal jobban megy, az utolsó ötből hármat is megnyertek a Bréma ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.09.Bundesliga
bremen
0:1
augsburg
Bundesliga
2021.05.15.Bundesliga
augsburg
2:0
bremen
Bundesliga
2021.01.16.Bundesliga
bremen
2:0
augsburg
Bundesliga
2020.02.01.Bundesliga
augsburg
2:1
bremen
Bundesliga
2019.09.01.Bundesliga
bremen
3:2
augsburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Werder Bremen

Két vereség után sikerült újra győznie Ole Werner csapatának, a hétvégén a kiesőhelyen álló Bochum helyét szilárdították meg a veszélyzónában. A tavalyi év meglepetéscsapatát 3-0-ra verték, góljaikat Niklas Füllkrug, Niklas Schmidt és Marvin Ducksch szerezték.

Az újonc egyre inkább úgy tűnik, hogy nem fog európai kupaszereplést érő helyen végezni, de az is biztos, hogy nem lesznek kiesési gondjaik, és ez sokkal több, mint amire az idény elején számíthattak. Van kurázsi ebben a csapatban, ám néha jó mélyen szunnyad bennük, több olyan meccs volt, amit nem kellett volna megnyerniük, mégis megnyerték, és több olyan, ahol győzelem helyett vereség jutott nekik.

Idegenben 4-2-4-es mérlegük van, az utolsó öt meccsükből négyet is elveszítettek, és csak a Stuttgartot verték meg.

Dikeni Salifou, Mitchell Weiser, Felix Agu és Jean-Manuel Mbom nem fog tudni sérülés miatt pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Pavlenka – Pieper, Veljkovic, Friedl – Bittencourt, Gross, Jung – Schmidt, Gruev – Füllkrug, Ducksch

Tippelde

Hát, ismerve ezt a két csapatot, látva, hogy mire képesek, a meccs kimenetelét nem piszkálnám. Azonban szemet szúrt, hogy idegenben a Bréma milyen kevés gólt rúgott mostanában. Négyet. Míg az Augsburg tizenegy hazai meccséből hét végződött két és fél gól alatt.

Szerintünk most jön a következő ilyen meccs, mi a kevés gólra tippelünk ezúttal.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.10 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső