Union Berlin – Köln: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 01.
Union Berlin
Teljesítmény:
V N D D N
  • Red Bull Arena
  • Március 04. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Köln
Teljesítmény:
V V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lassan a mai nap végére érünk, de három mérkőzés még van a tarsolyunkban. Két mérkőzés a német első osztályból, egy pedig a spanyolból érkezik, és szerintem mindhárom felkelti majd az érdeklődésetek. Vannak, akik kifejezetten a kisebb meccsekre mennek rá, mikor az online sportfogadás a mindennapjaik részévé válik, és vannak, akik inkább a rangadókat kedvelik. Igyekeztünk mindkét csoportnak a kedvére tenni.

Most az Union Berlin – Köln találkozó következik, papíron sima, aztán majd meglátjuk, hogy az Union Berlin csapata a múltheti sokkoló vereség után mennyire tudja összekapni magát. Merthogy a szezon eddigi legfontosabb meccsét bukták el Schäfer Andrásék (Schäfer András nélkül). Talán még korai arról beszélni, hogy az Unionból bajnok lehet. De nem árt fejben tartani, mit is tudnak valójában Urs Fischerék. Ahhoz pedig elég a táblázatra nézni.

Ellenfelük a hektikusan játszó Köln lesz, akik hol megverik a friss EL-győztest, hol kikapnak a kiesőjelölttől. Szóval érdekes kis találkozókat játszanak. Ez a mostani meccs jó lehetőség lehet arra, hogy a fővárosiak visszaszerezzék az önbecsülésüket, hazai pályán a Köln nem lehet akadály.

Így gondolom én, és így gondolják a bukik is. A hazaiakra a Powbetnél 1.90-et fizetnek, az ikszre 3.40-et, míg a vendégek sikere 4.00.

Union Berlin

Nem erre számítottak az Unionnál, a hétvégén a Bundesliga csúcsrangadóján meglehetősen sima vereséget szenvedtek a Bayern München ellen. Nem feltétlenül volt ez benne a meccsben, mi is szorosabb eredményre számítottunk, de ezúttal a berliniek mélyen a tudásuk alatt játszottak.

Miután a Dortmund nyert, így most három pont a hátrányuk az élen álló két együttessel szemben, és a Lipcse is egy pontra megközelítette őket. Így mindenképp kellene egy siker, egyetlen jó forduló visszaállíthatná az Union jó helyzetét, ehhez nekik nyerni kell, a Dortmund – Lipcse meg nem gond, ha döntetlen lesz. Mármint az ő szempontjukból.

Aissa Laidouni egyértelműen bejátszotta magát a csapat kezdőjébe, jó látni, hogy Magyarországról „indulva” ilyen helyre jutott a tunéziai.

Vissza a csapathoz! Jelenleg tehát a harmadik helyen vannak, és helyezésük a hazai teljesítményük miatt ennyire előkelő. Ugyanis nem sok csapat van, amelyik veretlen otthon, az Union Berlin azonban közéjük tartozik.

A gárda hét mérkőzést nyert meg, háromszor ikszelt.

Schäfer András majd csak március közepén játszhat újra, és most csatlakozott hozzá a télen megszerzett Jerome Roussillon is, a baloldali mindenes sérülése miatt várhatóan nem sokat hagy ki, talán már szombaton is bevethető lesz.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Knoche, Diogo Leite – Trimmel, Laidouni, Khedira, Haberer, Giesselmann – Behrens, Becker

Egymás elleni meccsek:

Hiszitek vagy sem, elég egyértelmű a két csapat közötti mérleg. Sok meccset az élvonalban nem játszottak egymás ellen, de ezekben a találkozókban közös, hogy kölni győzelemmel egyik sem ért véget. A bakkecskéknek még a másodosztályban sikerült utoljára az Union Berlint legyőzni. Mióta mindkettő a Bundesliga tagjának mondhatja magát, a fővárosiak hét meccsből hatot nyertek meg, egyetlen kivétel a 2021-es döntetlenjük.

Az Union Berlin hazai pályán szintén nem ad sok esélyt mostani ellenfelének, ugyanis eddig összesen nyolc meccset játszottak le, ebből hármat nyert a Köln, ötöt az Union Berlin.

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.11.Bundesliga
köln
0:1
union berlin
Bundesliga
2022.04.01.Bundesliga
union berlin
1:0
köln
Bundesliga
2021.11.07.Bundesliga
köln
2:2
union berlin
Bundesliga
2021.03.13.Bundesliga
union berlin
2:1
köln
Bundesliga
2020.11.22.Bundesliga
köln
1:2
union berlin
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Köln

Lehet, hogy valamiféle gödörbe került a Köln? Igen, ez előfordulhat, egymás után második meccsüket veszítették el a kecskék. Előbb a VfB Stuttgarttól kaptak ki 3-0-ra, a hétvégén pedig a Wolfsburgtól. Hiába voltak ők esélyesebbek, egy korai gól felforgatta a Steffen Baumgart által kitaláltakat. Hiába kapaszkodtak, csak egy lesgólra futotta nekik.

Így a Köln most 12., 6-8-8-as mérlegük van. Közelükben az Augsburg, akik akár a fordukló után előzhetnek is, aztán már csak a kiesés elől menekülő együtteseket fogják előzni…

Ne feledjük, a kiesőhelyen álló Bochumnak, az osztályozós Hoffenheimnek és a még bennmaradást érő 15. helyen levő Stuttgartnak is 19-19 pontja van.

Idegenben a Köln 1-5-5-ös mérleggel rendelkezik, nem túl biztató.

Rendkívül hosszú a sérültlistájuk: Luca Kilian, Florian Dietz, Sebastian Andersson, Mark Uth, Kristian Pedersen, Jan Thielmann, Benno Schmitz, Denis Huseinbasic és Florian Kainz is sérült, utóbbi három mondjuk csak megfázott, szóval ők hamarosan ismét pályán lehetnek.

A várható kezdőcsapat:

Schwabe – Schmitz, Hubers, Chabot, Hector – Martel, Skhiri – Ljubicic, Huseinbasic, Kainz – Tigges

Tippelde

Semmi nem mutat abba az irányba, hogy a vendégek akár pontot szerezhetnek. De maximum ebben bízhatnak. Ha az Uniont megfogta a Bayern elleni kudarc, akkor lehet esélyük. Illetve, ha az említett hiányzók némelyike tényleg játszhat.

Ha nem, és az Uniont inkább csak felspannolta a múltheti vereség, akkor akár ennek még csúnya vége is lehet. Hazai győzelmet várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.96 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.96 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső