Bayer Leverkusen – Hertha BSC: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 27.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
  • BayArena
  • November 29. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Hertha BSC
Teljesítmény:
V N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy kis kitérő még Németországba és a mai nap utolsó tippje majd valamikor este érkezik, akkor egy talján meccs kerül fel majd. De még nincs este, szóval maradjunk a germánoknál, a Bayer Leverkusen – Hertha BSC meccs következik. Bruno Labbadia csapatának lendülete kissé megtört. Amikor a mester átvette a csapatot nagyon szenvedtek, de Labbadia szabályosan csodát csinált és a tavalyi év egész jól sikerült, még úgy is, hogy volt egy kisebb hullámvölgyük tavasszal.

De idén eddig nem fut a szekér, az elmúlt években (Dárdai Pál menesztése óta) rengeteg pénzt költöttek el, az eredmények mégsem jönnek, most 2-1-5-tel állnak a 13. helyen, sok gólt kapnak, bár sokat is rúgnak.

A Leverkusen viszont menetel, úgy tűnik, hogy Kai Havertz távozása nem rengette meg az életet a gyógyszergyári városban három döntetlen után zsinórban öt meccse csak nyernek, még nem kaptak ki a szezonban.

Lássuk, mire fogadjunk!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen

Az egyik újonchoz látogattak Alarioék, és bizony meg kellett szenvedniük a három pontért. A Bielefeld jelenleg kiesőhelyen áll, mindössze egyszer tudtak győzni a szezonban, emellett van még egy döntetlenjük és hat vereségük. Ötször vették be az ellenfelek hálóját, tizenhétszer pedig az övéket.

Az első játékrészben az újoncnak nem volt kaput eltaláló lövése, meg úgy egyáltalán, semmilyen lövése. A Leverkusennek viszont igen, először Diaby tette próbára Ortegát, de itt még védett az argentin portás, Leon Bailey lövésénél viszont már nem tudott. A 27. percben jobbról lőtt a nagy tehetség, egyenesen Ortega szeme közé, annyi ideje sem volt a kapusnak, hogy felemelhesse a kezét. Nagy gól volt.

A második félidőben aztán a semmiből sikerült egyenlíteni: Hradeckynek adták haza a labdát, a válogatott kapus ki akarta rúgni a mezőnybe, de pont előtte pattant fel, így olyan szerencsétlenül sikerült a kirúgás, hogy a labda a saját kapujába pattant. Szürreális gól volt, nézzétek meg, nem sok ilyet láthattunk eddig. Én legalábbis nem sokat láttam.

A kapott gól hatására a Leverkusen magasabb sebességre kapcsolt és sorra jöttek a lövések, helyzetek, de nem ment be semmi. Egészen a 88. percig, amikor a csereként beállt Dragovics lövése végül a kapuban kötött ki. Fontos gól volt, amivel a Leverkusen tovább tapad az éllovasokra, lemaradása egy pont az éllovas Bayern Münchennel szemben.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.20.Bundesliga
hertha
2:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2019.12.18.Bundesliga
bayer leverkusen
0:1
hertha
Bundesliga
2019.05.18.Bundesliga
hertha
1:5
bayer leverkusen
Bundesliga
2018.12.22.Bundesliga
bayer leverkusen
3:1
hertha
Bundesliga
2018.02.10.Bundesliga
bayer leverkusen
0:2
hertha
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hertha BSC – Borussia Dortmund

Nagy zakóba szaladtak bele Lukebakioék, pedig a Borussia Dortmund elleni meccs első félideje úgy alakult, ahogy ők szerették volna. A Dortmundot féken tartották, Matheus Cunha pedig bombagólt szerzett, így a félidőre úgy vonulhattak, hogy minden rendben.

Nem tartott ez az érzés sokáig, erről pedig a norvég Golden Boy (szó szerint, hiszen ő nyerte a legjobb fiatalnak járó elismerést), Erling Haaland gondoskodott, a második félidőben begyújtotta a rakétákat és egymaga elintézte a fővárosi alakulatot. Először a 47. percben csapott le, majd két perccel később újra.

Harmadik gólját a 62. percben szerezte, a negyediket pedig a 79.-ben. Két gólja között pedig betalált Rafael Guerreiro is, a Herthánál pedig Cunha duplázott, így alakult ki az 5-2-es végeredmény.

Nagyon durván szétestek a berliniek a második félidőre, a Dortmund igazából akkor jutott el a kapujukig, amikor csak akart.

Nem áll jól továbbra sem a Hertha szénája…

Összefoglalás

Nem áll jól és most sem őket tartják a mérkőzés esélyesének, ami nem is csoda. Rendkívül gyengén szerepelnek, már Labbadia menesztéséről is szóltak pletykák, a Leverkusen pedig nagyon megindult a tabellán fölfelé. Pedig az első három forduló után azt mondtam, itt bizony nyomot hagyott legjobbjuk, Havertz távozása. De úgy tűnik, mégsem. Hozzá kell tenni, hogy Leon Bailey nagyon jó játékot produkál meccsről meccsre, fontos gólokat szerez a bajnokságban és az Európa Ligában is.

A BayArenában egyébként nagyon megy a csapatnak, ikszeltek a Lipcse ellen, valamint sikerült megverni a Borussia Mönchengladbach csapatát egy igazán emlékezetes meccsen. Ja, és az Augsburgot is simán verték.

És hogy szerepel a Hertha idegenben? Hát, nem annyira rosszul, a bajnokságban elért két győzelmük egyike sem hazai pályán, az olimpiai stadionban született.

Ez reményt adhat számukra, de igazából sok esélyt nem látok arra, hogy a Hertha akár csak egy pontra jó lehet majd vasárnap délután.

Jhon Córdoba szereplése továbbra is kérdéses, a támadó még az Augsburg elleni meccsen sérült meg, azonnal le is kellett cserélni.

A Leverkusen csapatában viszont vannak bőven hiányzók: Tapsoba elkapta a koronavírust, Aranguíz és Arias még októberben, Palacios novemberben sérült meg, így rájuk nem számíthat majd Peter Bosz.

Ettől függetlenül simán a Bayer Leverkusen a favorit, a Hapoel Beer Sheva elleni EL meccsükön is meggyőzőek voltak, 4-1-re diadalmaskodtak.

Az odds meglepően magas, ezt illik kihasználni, én így is teszek és a hazai csapat győzelmére fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső