Lazio – Udinese: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 27.
Lazio
Teljesítmény:
N N D D N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • November 29. 12:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Udinese
Teljesítmény:
V N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Máris itt van az olasz tipp, amit az előző cikkben megígértem nektek. A Lazio mostanában gyakran szerepel itt a blogon, hálás téma róluk írni, még akkor is, ha a Crotone ellen kiszúrtak velem. Szerencsére a játékosaik most már felépültek, Milinkovics-Szavics az egyetlen koronavírusos játékos a keretben. Hazai pályán remekül teljesítenek, a Stadio Olimpicoban azonban már háromszor is megégtek, és mindössze egyetlen győzelmük van odahaza. Az Udinese évek óta gyengélkedik, így kíváncsian várom, hogy Simone Inzaghi együttesét meg tudják-e szorongatni?!

Nem tűnik valószínű forgatókönyvnek egy udinei győzelem vagy akár egy pontszerzés, de elég sokszor megtréfáltak már a Serie A csapatai.

Lássuk a Lazio – Udinese meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Crotone – Lazio

Erre a meccsre azt tippeltem, hogy mindkét csapat szerez gólt, de sajnos mellé lőttem, bár hozzáteszem, hogy az időjárási körülmények finoman szólva is borzalmasak voltak. Áh, nem legyünk őszinték. Olyan szinten volt felázva a talaj, hogy ezt a mérkőzést meg sem kellett volna tartani. Egy normális labdaátvétel, egy normális passz nem jöhetett össze, nézzétek meg a meccs összefoglalóját és ti is meglátjátok majd, hogy miért mondtam ezt.

Egyrészt ilyenkor óriási a sérülésveszély, elég egy rossz mozdulat és máris kifordul a boka, egy becsúszás pedig akár végzetes is lehet.

Az első helyzet is amiatt adódhatott, mert ilyen állapotban volt a pálya, Ciro Immobile rontott rá Cordazra, akitől elpattant a labda, a legutóbbi olasz gólkirály egyből kapura lőtt, de a próbálkozás nem talált kaput.

A másik oldalon Simynek volt lehetősége, a kacskán kapura tűzött labdája szó szerint kivánszorgott a kapufa mellett az alapvonalon.

Ez a meccs a nézők számára is élvezhetetlen volt és gondoljunk bele akkor a játékosok helyzetébe. Szerintem a pokol ehhez a pályához képest egy wellness hétvégével ért volna fel.

De mentek előre becsülettel, és a 21. percben Immobile meg is szerezte a vezetést, gyönyörűen csúsztatta a kapuba Parolo beívelését.

Több gól nem esett az első félidőben, pedig erre a Lazionak még kétszer lehetősége volt.

Fordulást követően még egy találat született, Correa szinte nullszögből mattolta Cordazt. Nagyon drukkoltam a Crotone csapatának, hogy legalább a szépítés összejöjjön (igen, gonosz vagyok, de kellett volna a tippemhez), de Pepe Reina átjátszhatatlan volt ezúttal. Sőt, igazából a Lazio növelhette volna az előnyét, de ez sem történt meg.

Nehéz győzelem volt ez, de nem a Crotone ellenállása, hanem a zuhogó eső és a felázott pálya nehezítette meg Paroloék dolgát.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.15.Serie A
udinese
0:0
lazio
Serie A
2019.12.01.Serie A
lazio
3:0
udinese
Serie A
2019.04.17.Serie A
lazio
2:0
udinese
Serie A
2018.09.26.Serie A
udinese
1:2
lazio
Serie A
2018.04.08.Serie A
udinese
1:2
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Udinese – Genoa

Két kifejezetten rosszul szereplő csapat nézett farkasszemet egymással, a Genoa a mérkőzést megelőezően 5 pontot gyűjtött, az Udinese 4-et. Természetesen ezzel a legrosszabb csapatok között vannak, de a hazai gárda győzelmének köszönhetően egy kicsit előrébb lépett, így most nem állnak kiesőhelyen.

A Genoa szenvedését rossz látni, mert a csapat játékosait tekintve egyáltalán nem rossz csapat, de már tavaly sem ment nekik annyira a játék, ez az idény pedig katasztrofális.

Egy-egy kisebb helyzet adódott mindkét csapat előtt, de nagy veszélyt nem tartogattak ezek, majd a 34. percben végül csak sikerült megszerezni a vezetést az Udinesenek. Pereyra passzolt De Paul elé, a középpályás 16 méterről lőtte ki a jobb alsót. Furcsa, hogy nyolc (!) genovai játékos közül egynek sem sikerült odaérnie és szerelni a hazaiak játékosait…

De Paulnak még a második félidőben volt esélye duplázni, a közel 20 méteres szabadrúgása a felsőlécen csattant.

A legnagyobb egyenlítési lehetőség Bani előtt adódott, de közeli lövését nagy bravúrral hárította Musso. Mondjuk ez nem teljesen igaz, hiszen Scamacca a 94. percben egyenlített, de egy lépéssel védője előtt állt, les miatt nem adták meg a gólt. Scamacca nagyon örült a góljának, ami nem meglepő, a 94. percben szerezte. De öröme hamar elillant.

Az utolsó momentum a 97. percben esett, Perin sprintelt egy labdáért, de csak az udinei támadó lábát érte el, villant is a piros.

Inkább volt ez egy ikszes meccs, de az Udinese egy De Paullal jobb volt.

Összefoglalás

Mikor ez a két csapat legutóbb összecsapott, akkor nem esett gól. Abban szinte biztos vagyok, hogy ez nem így lesz, a Genoa is gólt szerezhetett volna, a Lazio pedig azért erősebb csapattal rendelkezik. És persze, ne feledjük el, hogy ott van Ciro Immobile, akinek a pályára lépése felér egy fél góllal.

Elképesztően érzi most is a kaput, igaz, még csak négy bajnoki gólnál jár. De nem hiába lett gólkirály tavaly.

Nagyon sűrű jelenleg elől a mezőny, egy győzelemmel és egy kis szerencsével sokat léphetnek előre a fővárosiak, ez minden bizonnyal szem előtt van nekik is.

Nézzük az örökmérleget, ami elég egyértelmű: A találkozók több mint felén a Lazio nyert, természetesen most is ez az elvárás.

Sérültek: A Lazionál Szergej Milinkovics-Szavics koronavírusos, nem olvastam róla, hogy negatív tesztet produkált volna, mellette továbbra is Proto sérült, valamint Vedat Muriqi.

Az Udinese kénytelen lesz nélkülözni Kevin Lasagnát, ez nem túl jó hír… Illetve a hónap elején Walace is megsérült.

Felesleges is hosszúra nyújtani ezt a verdiktet, Lazio győzelmet várok!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső