Bayer Leverkusen – Qarabag: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.10.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 25.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
  • BayArena
  • Október 26. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Qarabag
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadik meccsünk sem az a kimondott rangadó, sportfogadás szempontjából biztosan nem. A Bayer Leverkusen hazai pályán fogadja az azeri Qarabag együttesét. Nyilvánvaló, hogy a bukmékerek nem fognak őrült nagy szorzókat adni erre a meccsre, viszont úgy gondoljuk, lehet ebben jó és értékes tippet, piacot találni.

A Leverkusen Xabi Alonso érkezése óta gyönyörűen ível felfele, egyáltalán nem meglepő, hogy most vezetik a német bajnokságot. És nem győzöm dicsérni magam, amiért már a szezon előtt elmondtam, idén ők lehetnek a Bayern München legnagyobb kihívói. És nem vitás, az EL-ben is van esélyük a végső győzelemre.

A Qarabag hazája bajnokságában a többiek fölé nőtt, már évek óta nagy a különbség köztük és a többi csapat között.

Itt az EL-ben viszont még eddig nem tudtak kiemelkedőt alakítani. Talán majd most, ugyanis a csoportban még ők sem hibáztak.

Valószínűleg a két továbbjutó meccse lesz a Bayer Leverkusen – Qarabag találkozó, amelyre a Powbetnél is gondoltak. 1.24 a hazai siker, 11.30 a vendég, 7.20 a döntetlen.

Bayer Leverkusen

Megállíthatatlan a Bayer Leverkusen eddig, Xabi Alonso tényleg jól összehozta ezt a csapatot. Nem mondom, hogy végig kitart a lendület, biztosan lesz náluk is néhány nehezebb meccs, de egyelőre nem lehet őket feltartóztatni. Vonatkozik ez a Bundesligára és vonatkozik ez az Európa-ligára. A német együttes számára most jön az igazi próbatétel, hiszen – úgy tűnik – a csoportrivális érkezik hozzájuk. Aki itt nyer, az gyakorlatilag továbbjutott, igaz, ez a minimum egy ilyen erős kerettel.

A Leverkusen idén még nem kapott ki, sőt, döntetlenje is csak egy van, az is a Bayern München ellen. Nem is meglepő, hogy vezetik a bajnokságot, a hétvégén a Wolfsburg otthonában tudtak 2-1-re nyerni.

Jérémie Frimpong volt a találkozó legjobbja, aki előbb gólt lőtt, utána pedig kiosztott egy gólpasszt Alex Grimaldonak.

Ami az EL-t illeti, itt két meccsen két győzelmük van, a két északi együttest, a Moldét és a Häckent verték meg.

Arthur és Ayman Aourir ezúttal sem lesz bevethető, és némi változtatás bizonyára lesz a kezdőcsapatban. Florian Wirtz, Nathan Tella, Odilon Kossounou és Robert Andrich padoztak a hétvégén, őket várhatóan beveti majd Xabi Alonso.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Kossounou, Tah, Tapsoba – Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo – Hofmann, Wirtz – Boniface

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Qarabag

Mióta kiestek a Bajnokok Ligájából, szinte egyáltalán nem beszéltünk a Qarabag együtteséről. De ez érthető, eddig az EL-ben nem kerültek sorra, az azeri bajnokság pedig nem számít fontosnak nálunk.

A bajnokságban 6-2-2-es mérleggel a tabella második helyén állnak, ugyanannyi pontjuk van, mint a Zirának, akik szó mi szó, felülteljesítenek. Úgy vezetik a bajnokságot, hogy a harmadik legkevesebb gólt rúgták a tízcsapatos bajnokságban…

Most át lehetett volna venni a vezetést, mivel a Zira csak döntetlent játszott, de nem tudott győzni a Qarabag sem, a Turannal ikszeltek. Juninho gólja után Leandro Andrade talált be 1-1-nél a 90. percben, de a vendégek elhitték, hogy győztek, és kiengedtek. Pedig volt még idő, ezt pedig a hazaiak ki is használták.

Az EL-ben a két skandináv együttest verték, a Moldét és a Häckent is 1-0-ra győzték le.

Egy hiányzója lehet a csapatnak, a montenegrói Marko Vesovic.

A várható kezdőcsapat:

Lunyov – Silva, Guseynov, Medina, Cafarguliyev – Romao, Jankovic – Andrade, Benzia, Zoubir – Juninho

Tippelde

Az lenne az igazán meglepő, ha a vendégek ezúttal is győzelemmel távoznának, de erre sok esély azért nincs. Én úgy gondolom, a Leverkusen nem teljes erőbedobással fog játszani, de még ez a félgőz is elég lehet arra, hogy szűken, de nyerjenek.

Tippjeink a következők:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: 0,1 vagy 2 gól a mérkőzésen

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső