Brighton – Ajax: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.10.26.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 25.
Brighton
Teljesítmény:
V D D V V
  • Amex Stadium
  • Október 26. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ajax
Teljesítmény:
V V D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadónak indult a következő meccsünk, úgy hittük, hogy amikor erről a találkozóról írunk, akkor úgy fogjuk majd ezt beharangozni, hogy a két fő favorit a csoportban. Talán a Brightonról még azt is mondtam volna, hogy az egész sorozat titkos meglepetése lehet.

Valami most történt a sirályoknál, és az irány, amelyen elindultak nem a legjobb. Roberto De Zerbi együttese a Premier League egyik legszebb futballját játszotta, az utóbbi időben azonban nem jönnek az eredmények, olyannyira nem, hogy győzelmük már nem volt több mint egy hónapja.

Az Ajaxnál szintén nagy gondok vannak. A 2023-as évben már három edzőt elfogyasztottak, valahogy Erik ten Hag távozása óta nem találják a megfelelő személyt a csapat élére. Épp a minap mondott le vezetőedzőjük, Maurice Steijn, aki a Sparta Rotterdamtól érkezett a nyáron. Eddig bírta. Az Ajax pedig szégyenszemre kiesőhelyen. Ahogy Rafael van der Vaart, az egykori nagyszerű középpályás mondta, az amszterdamiaknak idén a céljuk nem lehet más, mint a kiesés elkerülése a holland élvonalban.

Nem csoda tehát, hogy az EL most másodlagos. Egyébként itt sem áll egyikük sem továbbjutó helyen, ezen változtathatnak most.

Az online sportfogadás szakértői állítják, a Brighton simán megnyeri a meccset. Az Unibet oldala 1.38-at ad a hazaiakra, 8.00-t a vendégekre, 5.60-at a döntetlenre.

Jöjjön a Brighton – Ajax találkozó!

Brighton

A semmiből jött a Brighton szétesése, amit igazán nem is tudok mivel megmagyarázni. Roberto De Zerbi rendkívül friss, finom, rövidpasszos játékra és biztos labdatartásra, gyors kontrajátékra berendezkedő együttese egyik pillanatról a másikra esett vissza. Egyébként úgy gondolom, óriási baj nincs, de az eredményeiket látva a szurkolók megijedhettek.

Hiszen öt meccs óta a sirályok nem tudnak nyerni, de ez idő alatt egyébként játszottak – és pontot szereztek – a Liverpool ellen, játszottak – és nem szereztek pontot – a Manchester City ellen.

De voltak tényleg gyenge meccseik, mint amilyen az Aston Villa elleni 6-1-es gyalázat volt.

Egyelőre nem megy a játék az Európa-ligában sem, pedig a csapat sokat küzdött azért, hogy itt lehessenek. Az első mérkőzésen az AEK Athéntól kaptak ki hazai pályán, míg másodjára az Olympique Marseille otthonában szereztek egy pontot.

Nagyon hiányzik a csapatból a balbekk, Pervis Estupinan, valamint a fiatal irányító, Julio Enciso, aki úgy kezdte ezt a szezont, hogy ez az ő idénye lesz. Aztán a sérülés ennek gátat szabott.

A csütörtöki meccsre De Zerbinek valamit ki kell találnia, és biztos, hogy a hétvégi csapathoz képest lesznek változások. Visszakerülhet a kezdőbe Evan Ferguson, bekerülhet Ansu Fati és Jan-Paul van Hecke, de esélyt kaphat Bart Verbruggen is.

Aki nem fog, az a fent említett két sérült játékos, illetve Jakub Moder és Tariq Lamptey, valamint a City ellen kieső Danny Welbeck – Solly March kettős. Ez utóbbi szintén hatalmas veszteség az olasz edző számára.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Veltman, Dunk, Webster, Igor – Gilmour, Gross – Adingra, Fati, Mitoma – Ferguson

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ajax

Gyerekkoromban élte egyik fénykorát az Ajax együttese, amikor ők voltak a követendő példa. Rendkívüli játékosokat adtak Európának, akiket a mai fiatalabb korosztály már nem láthatott játszani, az idősebbek viszont ódákat zengenek róluk.

Ez a mostani Ajax semmiben, de tényleg semmiben nem hasonlít arra az együttesre, de még a pár évvel ezelőtti ten Hag-féle csapattól is messze van. Maurice Steijnben látták a megoldást az edzőkérdésre, ahogy viszont azt már fentebb is említettem, a mester a hétfői napon beadta a felmondását, miután az Ajax az Utrechttől is kikapott, és így már kiesőhelyen vannak. Én még bevallom, nem láttam ott őket.

A fiatal izlandi, Kristian Hlynsson két gólt szerzett azon a találkozón, mellette még Steven Bergwijn talált be, de a pontszerzéshez ez sem volt elegendő.

Az Európa-ligában szintén rosszul állnak jelen pillanatban. Két meccs, két pont, döntetlen a Marseille és az AEK ellen is.

Ahmetcan Kaplan, Geronimo Rulli, Sivert Mannsverk sérülés miatt nem állhat rendelkezésre, ott lehet azonban Silvano Vos – aki a hétvégén pihent eltiltás miatt -, Steven Berghuis, aki a hétvégén a padról szállt be egy kisebb sérülés miatt, kezdő lehet Chuba Akpom és Georges Mikautadze is.

A várható kezdőcsapat:

Gorter – Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa – Taylor, Tahirovic, Vos – Forbs, Brobbey, Bergwijn

Tippede

Itt az idő, hogy megszülessen az első Brighton-győzelem a nemzetközi kupák történetében. Mindkét csapat jó elöl, gyenge hátul, nézzétek csak meg az eddigi eredményeiket. Mint mondtam, az Ajax régóta nem volt ennyire gyenge, a hollandok most abban bíznak, hogy az edzőváltás (egyébként Hedwiges Maduro ült le ideiglenesen a kispadra) meghozza a hatását.

Tippjeink a következők:

1.: Brighton győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső