Bayern München – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 25.
Bayern München
Teljesítmény:
V N N N N
  • Allianz Arena
  • Február 26. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Union Berlin
Teljesítmény:
N D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára még négy mérkőzést ígértem nektek a délutánra, hát itt vannak! Egy német, egy olasz, egy francia és egy angol rangadó következik, melyből az egyiknél a győzelem trófeát is ér egyben.

De nem azzal kezdünk, hanem a leginkább várt német rangadóval. A Bayern München és az Union Berlin találkozik egymással vasárnap, az online sportfogadás szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket, de nem csak ők, azok is, akik szimplán a jó futball miatt vannak itt meg lesznek ott.

Évek óta nem volt ennyire szoros és komoly a Bundesliga, lassan tényleg megszokta mindenki, hogy a Bayern Münchentől lehetetlen elvenni a salátástálat. Idén azonban vannak jelentkezők erre, méghozzá komoly jelentkezők. Ez köszönhető annak is, hogy a többi csapat feljavult, de annak is, hogy a bőrgatyás együttes magához képest nagyon sokat hibázik.

Julian Nagelsmann kerete ugyan még mindig a legerősebb, de talán az a varázs már elmúlt, a csapatok jó része már nem ijed meg a pályára kivonuló ellenfél láttán, ennek okán pedig már több döntetlenjük és vereségük is van.

Beszélhetnék hosszasan az Union Berlinről is, amely az elmúlt néhány évben vált újoncból középcsapattá, onnan pedig a német liga egyik legjobb gárdájává. Örömteli, hogy ennek a csapatnak tagja Schäfer András is, lehet, hogy a szezon végére lesz egy német bajnoka a magyar focinak.

A két csapat azonos pontszámmal áll jelenleg, megmondani is nehéz, hogy mi várható a Bayern München – Union Berlin mérkőzésen.

Azt tudom, hogy a fogadóirodák mit gondolnak: Ők hazai győzelemre számítanak, nagyon sima hazai győzelemre. Felháborítóan sima győzelemre. A bet365-nél 1.32-t fizetnek a Bayern Münchenre, 5.25-öt a döntetlenre és 9.00-t a vendégekre.

Bayern München

Elég érdekes szezonja van a Bayern Münchennek. Az emberek gondolkoztak, mi lesz azok után, hogy Robert Lewandowski távozott, egyesek úgy gondolták, a Bayern nem lesz olyan erős. Voltak, akik viszont úgy gondolták, nem lesz gond, Sadio Mané majd átveszi a lengyelnek a helyét. Ami egy darabig működött is. Julian Nagelsmannak voltak ugyan problémái, volt menesztés-közeli helyzetben, de a Bayern szépen azért az élre állt a Bundesligában, a BL-ben pedig úgy hozták a csoportkört, hogy közben pontot sem veszítettek.

Mané megsérült, és egyébként is akadtak más sérültjei is a csapatnak, és a VB utáni időszakban az együttes többször is botlott.

Mint például a hétvégén: A Bayern München idegenben a mumustól, vagyis a Borussia Mönchengladbachtól kapott ki 3-2-re. Évek óta nem tudják őket legyőzni, ám most talán sikerült volna, ha nincs Dayot Upamecano piros lapja rögtön a mérkőzés elején. Még így is felvették a versenyt Daniel Farke csapatával, és Eric Maxime Choupo-Moting, valamint Mathys Tel találataival egy szoros vereséget sikerült összehozni.

Előnyük elfogyott, ketten is beérték őket, és további csapatok vannak a közelben. Az Union Berlin a harmadik, a Borussia Dortmund a második, mindhármuknak 43 pontja van.

Hazai pályán a Bayernt még senki nem verte meg, de érthetetlen módon otthon már négyszer is ikszeltek.

Upamecano eltiltás miatt nem játszhat, sérült továbbá Lucas Hernández és Manuel Neuer is. Noussair Mazraoui és Sadio Mané már nem sokáig szorul partvonalon kívül. Kapott egy kisebb rúgást Kingsley Coman, ám ő várhatóan tudja majd vállalni a játékot.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – J. Cancelo, de Ligt, Pavard, Davies – Kimmich, Goretzka – Coman, Musiala, Sané – Choupo-Moting

Egymás elleni meccsek:

Azért az nyilvánvaló mindenki számára, hogy közös meccseik alapján inkább lehet tényleg a bajnoki cím védőjének sikerére számítani. Nincs sok közös meccsük, összesen csak hétszer találkoztak úgy, hogy annak tétje is volt, és az Union Berlin még soha nem győzött. Sem hazai pályán, sem pedig vendégként.

A Bayern négyszer nyert, a maradék három meccs pedig döntetlen lett. Szóval azért az a fölény sem annyira egyértelmű.

Az ősszel a fővárosban 1-1-et értek el egymás ellen, Sheraldo Becker gólja után Joshua Kimmich talált be a hálóba.

Bár a bukmékerek nem hiszik, de az Union szerzett már pontot Münchenben is, 2021-ben is döntetlenre végeztek a felek.

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.03.Bundesliga
union berlin
1:1
bayern münchen
Bundesliga
2022.03.19.Bundesliga
bayern münchen
4:0
union berlin
Bundesliga
2021.10.30.Bundesliga
union berlin
2:5
bayern münchen
Bundesliga
2021.04.10.Bundesliga
bayern münchen
1:1
union berlin
Bundesliga
2020.12.12.Bundesliga
union berlin
1:1
bayern münchen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Union Berlin

Nem csak a bajnokságban haladnak nagyon szépen Urs Fischer legényei, hanem az Európa-ligában is. Bár hatalmas ziccert hagytak ki a múlt héten, nem tudták kihasználni, hogy a Bayern kikapott, ők csak ikszelni tudtak az utolsó helyen levő Schalke 04 csapatával.

Így ugyan beérték az első helyezettet, de egyben meg is előzték őket, a Dortmund lett a második a jobb gólarány miatt.

Az Union a hét közepén újabb mérkőzést játszott, az Ajaxot meglepően simán intézték el, az idegenbeli 0-0 után otthon 3-1-re nyertek. Védőik voltak a főszereplők, ugyanis betalált Robin Knoche, Josip Juranovic, aztán pedig Danilho Doekhi is.

Idegenben azért gyakran intézték el őket, mérlegük 6-1-4, és még így is ők gyűjtötték a második legtöbb pontot vendégségben.

Téves információ volt, hogy Schäfer András játékra kész, ő ezúttal sem lesz ott a pályán, azonban a Fradi volt játékosa, Aissa Laidouni hamar bejátszotta magát a legjobbak közé.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Jaeckel, Leite, Knoche – Juranovic, Haberer, Laidouni, Khedira, Trimmel – Behrens, Becker

Tippelde

Szerintem nem feltétlenül valósak azok a szorzók, amiket a bukik adtak. Ez az Union jóval erősebb, mint amit ők akarnak láttatni velünk. Azt nem mondom, hogy megverik a Bayernt, de benne van a pakliban egy szoros eredmény.

Magunk részéről arra tippelünk, hogy mindkét csapat a hálóba fog találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső