Birmingham – Reading: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 14.
Birmingham
Teljesítmény:
D V D N D
  • St. Andrew Trillion Trophy Stadium
  • December 16. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Reading
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múlt héten felemás teljesítményt értünk el a Championshipben. Tudom, most mindenki még az argentinok győzelmével van elfoglalva, meg már készül a Franciaország – Marokkó mérkőzésre, de előre is kellene néznünk, hétvégén újabb teljes forduló lesz az angol másodosztályban. Igaz, hogy voltak vesztes meccseink, de nyertesek is szép számmal. Ezt az utat folytatjuk, talán kicsit jobb eredményekkel.

A mai napra két mérkőzést hoztam, holnap és pénteken pedig az összes többiről szó fog még esni. A Birmingham – Reading találkozó egyáltalán nem egyértelmű, habár sokan tudni vélik a meccs eredményét már abból, hogy ránéznek a csapatokra. A Reading tavalyhoz képest nagyot lépett előre, és bár megtorpantak mostanában, kezd megint minden helyre állni.

Azonban én most azt mondanám, két középcsapat feszül egymásnak, és egyáltalán nem biztos, hogy a Reading ezúttal is nyertesen hagyja el a pályát. Érdekes módon, a fogadóirodák azt állítják, a Birmingham esélyesebb a győzelemre, annak ellenére is, hogy a Reading a 8. pozíciót foglalja el, míg a Birmingham a 14. Az Ivibet például 2.15-öt fizet a hazaiak sikerére, a döntetlen 3.17, míg az, hogy Paul Ince csapata győz, 3.59-ért vihető.

Érdekes meccs lesz, és amíg várjuk majd a hétvégi bronzmeccset és a finálét a VB-n, pont segítségül lesz, hogy gyorsabban teljen az idő.

Jöjjön a Birmingham – Reading mérkőzés!

Birmingham

A múlt héten John Eustace együttese a Blackpool gárdájához látogatott. Jó esélyük volt a győzelemre, hiszen a Blackpoolnál nem sok gyengébb formában levő csapat van. Mi mégsem mertük megfogadni azt, hogy győznek a vendégek. Inkább csak a gólok számára tippeltünk, két és fél alatti eredményt gondoltunk reálisnak. És ez be is jött, mivel nem született egyetlen találat sem a 90 perc alatt. Ez mondjuk nem pontos, a Birmingham kétszer is a hálóba lőtt, csakhogy mindkét alkalommal a játékvezető semmissé tette a gólokat.

Alapvetően fölényben voltak a kékek, és valóban közelebb jártak a győzelemhez, de a Blackpool is villant néha. Ha ez pontozásos sportág lenne, mi a birminghami csapat játékosainak kezét emeltük volna fel.

Ez az eredmény azt jelentette, hogy a Birmingham immáron három mérkőzés óta nyeretlen. A Stoke-ot győzték le utoljára november ötödikén, azóta ikszeltek a Swansea-val, kikaptak a Sunderlandtől, és most itt a Blackpool elleni iksz.

A gárda most a 14. helyet foglalja el, ami egy 24 csapatos bajnokságban biztonságosnak mondható… De a Championship egy kicsit mindig is más volt. Itt a 14. helyen álló csapatnak nagyon is a háta mögé kell néznie, a kiesőhely mindössze öt pontra található.

A Birmingham jobb idegenben, mérlegük 4-3-4, hazai pályán pedig 3-5-3. A különbség nem nagy, de tény, hogy több pontot szereztek otthonuktól távol.

Hazatért a vb-ről Hanibal Mejbri, valamint Krystian Bielik is, Eustace pedig egyből a kezdőbe jelölte őket. Nem lehetett viszont ott Przemyslaw Placheta, Nico Gordon, Gary Gardner és Harlee Dean sem. Mindannyian sérültek.

A gyengébb eredménye ellenére a mester nem valószínű, hogy bármin is változtat. Amit esélyesnek tartanak, az az, hogy Lukas Jutkiewicz a kezdőbe kerül, de tekintve, hogy ez eddig kétszer fordult elő, én nem tartanám valószínűnek.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Colin, Sanderson, Roberts, Trusty – Bielik, Bacuna, Mejbri, Emmanuel – Chong, Deeney

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi év egyik együttesnek sem sikerült igazán, de a Readingnek főleg nem. A bajnokság kétharmadában a kiesés közelében jártak, igaz, a Birmingham sem feltétlenül volt sokkal jobb helyzetben, de ők legalább tisztes távolságot tartottak a piros vonaltól. Mindezek ellenére a Reading a hazai és az idegenbeli meccset is meg tudta nyerni az akkor még Lee Bowyer által irányított Birminghamet. Érdekesség, hogy az utolsó négy mérkőzés eredménye 2-1 lett, kétszer a Reading győzött így, előtte kétszer a Birmingham.

Ha az utolsó öt mérkőzést nézzük, akkor a Readingnek minimális előnye van, háromszor győztek ők, kétszer ellenfeleik. A döntetlent nem igazán szeretik ezek a csapatok – ha egymás elleni meccsről van szó -, ugyanis utoljára 2019-ben ikszeltek, előtte és utána jó darabig nem.

A Reading fölénye a Birmingham pályáján rendezett meccsekre is érvényes. A mérleg változatlan: Három vendégsiker mellett kétszer örülhetett John Eustace gárdája.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.22.Championship
reading
2:1
birmingham
Championship
2021.11.06.Championship
birmingham
1:2
reading
Championship
2021.03.17.Championship
birmingham
2:1
reading
Championship
2020.12.09.Championship
reading
1:2
birmingham
Championship
2020.03.07.Championship
reading
1:3
reading
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Reading

Hogy őszinte legyek, az eredményt látva egy kicsit csalódott voltam. A Reading – Coventry mérkőzésre gondolok, ahol mi a vendégek győzelmére tettünk. Úgy gondoltuk, jobb formában vannak, és alapjáraton jobb játékosok is alkotják a keretüket. Habár tévedtünk, a mérkőzést megnézve mégsem mondanám, hogy rosszul döntöttünk volna. A Coventry uralta az egész első félidőt, három nagy helyzetük is volt, amikor csak egy centi hiányzott, vagy Lumley-nak kellett közbe lépnie.

A Reading nem játszott rosszul, volt, hogy ők is eljutottak a másik kapuig, és még helyzeteik is akadtak. De gólt egy jó ideig ők sem tudtak szerezni. Látható volt, hogy itt egyetlen találat eldöntheti a meccset, és ez így is lett: A kezdőben pályára lépő, Amadou Mbengue közeli fejese után került előnybe a Reading, és meg is tudták azt tartani.

A győzelem áldozattal is járt: Tom Holmes fejsérülést szenvedett, és a hírek szerint a mester, Paul Ince, nem fogja kockáztatni a játékát. A Coventry ellen is a skót Thomas McIntyre váltotta őt, ezúttal is így lesz, csak most már a kezdetektől fogva a pályán lesz a 24 esztendős hátvéd, aki nemrégiben még stabil kezdő volt, viszont az utóbbi időben a padon ragadt.

Kellett ez a győzelem a Readingnek, úgy tűnik, tényleg kezdenek kilábalni abból a gyenge formából, amibe októberben csúsztak bele. Sorozatban ez már a második győzelmük volt.

Mint azt mondtam egy korábbi tippnél, a Reading a jó szereplését leginkább hazai teljesítményének köszönheti, idegenben sokkal kevésbé hatékonyak. Eddig 3 meccsüket nyerték meg, 1-szer ikszeltek és már 7 vereségük van. Sok gólt kapnak, keveset rúgnak.

Ezzel meg is van, miért tartják ennyire esélytelennek őket a bukik.

Az együttesben nem léphet pályára Dejan Tetek, Liam Moore és Scott Dann sérülés miatt, de visszatértek a VB-n szereplő játékosok, azaz Junior Hoilett, Abdul-Rahman Baba és Mamadou Loum is.

A várható kezdőcsapat:

Lumley – Yiadom, McIntyre, Mbengue – Hoilett, Ince, Hendrick, Fornah, Rahman – Carroll, Meite

Tippelde

Egy vereség mindkettejüknek nagyon rosszul jönne. A Reading közel jár a play-offhoz, míg a Birmingham a kiesőzónába sodródhatna. Óvatosak lesznek, és felesleges kockázatot nem fognak vállalni. Főleg a Reading nem, amely egyébként is nagyon gyenge idegenben.

Véleményem szerint két és fél gól alatti eredményt meg lehet tenni, valamint a döntetlen sem hangzik butaságnak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.17 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.30 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.14 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső