Bristol City – Stoke: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 14.
Bristol City
Teljesítmény:
N D V D V
  • Ashton Gate Stadium
  • December 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Stoke
Teljesítmény:
D N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai másik meccsünkre nem mondhatjuk, hogy rangadó, mégis azt mondom, megéri megnézni ezt a találkozót is. A Bristol City – Stoke mérkőzésről van szó, amelyen szintén két középcsapat feszül majd egymásnak. A Bristol – Nagy Ádám egykori csapatáról beszélünk – fontos győzelmet aratott, nincsenek is rossz formában, de összességében nézve ismét csalódást keltő szezon felé tartanak.

Közben a Stoke… hát, róluk sem tudok sok jó dolgot elmondani. Minél közelebb érünk a világbajnokság végéhez, annál inkább szükség van az ilyen meccsekre, hogy visszahozzanak minket a klubfutball világába. Szóval azt javaslom, nézzetek rá ti is a találkozóra.

A korábbi mérkőzéseik alapján nem számítok csodára, de mivel a két gárda ilyen közel van egymáshoz – konkrétan egy pont választja el őket -, így hatalmas küzdelem várható. És aki szereti a tipikus angol focit, az ezt a meccset élvezni fogja.

A bukmékerek úgy gondolják, hogy nincs különbség a két csapat között. És ezzel mi is egyet tudunk érteni. Látszik ez a kapott szorzókon is, melyet a tippmesterek készítettek minden egyes bukinál. Vegyük példának most a bet365 irodáját. Az ottani szakértők szerint a két csapatnak majdnem azonos esélyei vannak, a Bristol sikere 2.63-at ér, a Stoke-é 2.75-öt. Nem esélytelen a döntetlen sem, ami most 3.25-ért fogadható meg náluk.

Bristol City

Nagyon fura meccset játszott egymással a Bristol City és a Rotherham. Bár utóbbi újonc, nem lehetett azt mondani, hogy a nemrég még play-offban részt vevő Bristol le fogja őket győzni. Mi ismét nem a kimenetelre, hanem a gólokra fogadtunk. Nem hittük volna, hogy ez a Bristol háromszor is be fog majd találni, de ez egy nagyon fura meccs volt. Olyan gólok születtek, ami után az edzők csak a fejüket fogták. Alapjaiban változott meg a játék képe azt követően, hogy a 14. percben Harding öngólt vétett, egy baloldali beadásba tette bele úgy a lábát, hogy az a kapuba pattant. Innentől kezdve felgyorsultak az események, és félóra elteltével 1-2 volt az eredménye a mérkőzésnek, hazai oldalról Ogbene fejelt 3,5 centiről a hálóba, míg Williams egy szintén szerencsés gólt szerzett, a kapus ütött rá a testére egy beadást…

A második félidő hajrájában egy szép Pring-fejessel megtoldotta a góljainak számát a Bristol, de nekünk akkor már mindegy volt.

Hat nyeretlen mérkőzés után tudtak győzni, és most egy picit fel lehet lélegezni. De annyira azért nem. 27 pontja van a csapatnak, megelőzték a Rotherhamet, a Hull Cityt, a Cardiffot és a Stoke-ot is. De attól még egyetlen vereségre van a Wigan, akik a 22. helyen már kiesőnek számítanak.

A Bristol győzelmei többségét hazai pályán szerezte: Négyszer nyertek otthon. Közben három döntetlenjük és négy vereségük van.

Nem jó hír, hogy négy mérkőzés óta nem győztek, két döntetlen mellett kétszer kaptak ki. Nigel Pearson szerencséjére sérültek terén nem állnak olyan rosszul. Tomas Kalas mellett Kane Wilson és Ayman Benarous nem léphet pályára, legjobb tudomásom szerint a Rotherham ellen nem sérült meg senki.

Visszatért a csapatba Antoine Semenyo is, csereként jutott szóhoz az előző mérkőzésen, úgy gondolom, legközelebb már kezdő lesz.

A várható kezdőcsapat:

O’Leary – Tanner, King, Naismith – Weimann, Williams, James, Scott, Pring – Semenyo, Martin

Egymás elleni meccsek:

A bevezetőben már azért megemlítettem, hogy nem szabad csodát várni ettől a meccstől. Ennek oka pedig az, hogy általában nem szórják meg gólokkal a másikat a srácok, ha egymás elleni mérkőzésekről van szó, akkor általában egy, maximum két gólnál megállnak.

Az utolsó tíz mérkőzést nézve nyolcszor végeztek két és fél gól alatti eredménnyel, és csak kétszer jött össze az over 2,5.

A tavalyi évben a Bristol City nyerte mindkét összecsapást, hazai pályán, illetve idegenben is 1-0-ra tudtak nyerni.

A Stoke-nak nem igazán megy mostanában ellenük, az utolsó öt mérkőzésből egyen tudtak ők nyerni, egy döntetlen született még, valamint volt még három bristoli siker.

Ha a Bristol hazai pályán van, már kicsit kiegyenlítettebb a kép: Kétszer győztek ők, kétszer az ellenfelük és volt még egy iksz is.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.15.Championship
stoke
0:1
bristol city
Championship
2021.11.24.Championship
bristol city
1:0
stoke
Championship
2021.04.02.Championship
bristol city
0:2
stoke
Championship
2020.09.20.Championship
stoke
0:2
bristol city
Championship
2020.07.15.Championship
bristol city
1:1
stoke
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Stoke

Azt mondtam a Stoke – Cardiff meccsre, hogy nem a gólok fognak dominálni. Hát, tévedtem. A csapatok már az első félidőben dobatták velem a tippemet, hiszen 20 perc után már 2-1-re vezetett a Stoke együttese. Az under 2,5 egyik legfontosabb feltétele, hogy lehetőleg az első negyedórában ne szülessen gól. Ezt itt kétszer is megszegték.

A Cardiff hat perc után gólt rúgott, majd Campbell és Delap találataival a Stoke fordított. Nem tudták megtartani aztán az előnyüket, a Cardiff egyenlített, és maradt a 2-2-es végeredmény. Ez az iksz igazából egyik csapatnak sem volt jó. Mindketten maradtak a veszélyzónában, a kiesőhelyek ott vannak egy karnyújtásnyira, két, illetve egy pontra vannak a Wigantől.

Azért a Stoke-tól többet vártunk volna, hiszen nemrégiben ők még a Premier League-ben voltak, alaposan visszaestek, és most már a Championship-jelenléteük forog kockán. Ha nem szedik össze magukat, a harmadosztályba kerülhetnek, itt elég pár apróbb hiba ehhez. Főleg egy ilyen szoros mezőnyben.

Talán majd most sikerül pontot szerezniük, ugyanis idegenben jobban megy nekik a játék, mint otthon. Nem sokkal ugyan, de jobban.

Eddig négy mérkőzésüket nyerték meg, kétszer ikszeltek és ötször kaptak ki. Az utolsó öt meccsükön háromszor is legalább egy pontot szereztek, ergo csak kétszer szenvedtek vereséget.

Két sérültjük volt legutóbb, Sam Clucas és Josh Laurent nem tudott pályára lépni. Ez most is így lesz, mindkét játékos csak a hónap végén áll edzésbe, tehát januárban lehetnek ismét a pályán. De ott lesz megint Harry Souttar, aki a világbajnokságon jó játékot mutatott az ausztrál csapatban.

A várható kezdőcsapat:

Bonham – Clarke, Souttar, Wilmot, Tymon – Baker, Thompson – Campbell, Smallbone, Fosu – Delap

Tippelde

Véleményem szerint a két együttes között játékerőben nincs különbség. Szinte semmi. Apróságok fognak dönteni ezen a mérkőzésen. Az előző körben mindkét csapat kitett magáért támadások terén, de nem mondom, hogy ez mindig így lesz.

Én ezúttal is a két és fél gól alatti eredményt tartom valószínűnek, mellette pedig egygólos hazai győzelmet várok.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.825 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső