Bournemouth – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 18.
Bournemouth
Teljesítmény:
V N V V N
  • Vitality Stadium
  • Augusztus 20. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az újonc eddigi teljesítménye egyáltalán nem rossz, meccseltek az Aston Villával és a Manchester Cityvel, és három pontjuk van. Azt hiszem, hogy Guardioláék a legtöbb csapatot valahogy így fogják elintézni, ahogy azt a The Cherriesszel tették, nincs semmi ok arra, hogy szégyenkezzenek Scott Parkerék.

Most sem vár rájuk könnyű mérkőzés, hiszen hazai pályán fogadják az Arsenal együttesét, akik hibátlanok eddig, Gabriel Jesus új lendületet hozott a csapatba, Mikel Arteta munkája kezd beérni. Vagy talán korai így piedesztálra emelni a londoni együttest. Ez a minimum azután, hogy két szezon alatt többszáz millió eurót elköltöttek.

Ennyi pénz a hazaiak rendelkezésére nem állt, de így is sikerült azért megerősíteni a csapatukat. Most úgy vagyok vele, nem gondolom, hogy lesznek kiesési gondjaik, vannak náluk gyengébbek a PL-ben, de tavaly hasonló gondolataim voltak a Watfordról is…

Az Arsenal a mérkőzés esélyese, de nem mehetünk biztosra, hiszen a Bournemouth taktikusan futballozva legyőzte az Aston Villát a nyitófordulóban.

Az oddsok úgy alakultak, ahogy az várható volt: Az ágyúsok sikere 1.40 környékén mozog, a hazai győzelem meg 8-szoros pénzt ér. Már az is sokakat meglepne, ha egy pontot megtartanának Lermáék, körülbelül 5-ös szorzón mozog most az iksz.

Folytassuk a Bournemouth – Arsenal találkozóval!

Bournemouth

Drukkoltunk annak, hogy a Bournemouth kerüljön fel az első osztályba. Volt difi köztük és a Championship többi csapata között. Csak a Fulham volt jobb, és a második helyen feljutó Cherries valóban megérdemelte azt, hogy most itt legyenek.

Képességeikhez és anyagi helyzetükhöz mérten tudtak is igazolni, bár Nat Phillipset nem sikerült egyelőre a csapathoz hozni, így a védelem nem olyan erős, mint tavaly volt.

A Bournemouth két forduló után egy győzelemmel és egy vereséggel áll. Első körben Jefferson Lerma és Kieffer Moore góljaival legyőzték az Aston Villa csapatát, amivel sokakat megleptek, ezt követően pedig a Manchesterhez utaztak. A Cityhez, nem a Unitedhoz. Pep Guardiola bombaerős együttesével nem bírtak, esélyük sem volt arra, hogy akár egy pontot is szerezzenek. Meg a gólszerzésre sem. Mi azt tippeltük, hogy csak az egyik csapat fog gólt rúgni, így is lett, a City talált be négyszer.

A City ellen nem léphetett pályára Jordan Zemura, mivel koronavírusos lett, mostanra azonban már készen áll arra, hogy pályára lépjen. Dominic Solanke szintén közel jár a visszatérésre, bár előfordulhat, hogy egyelőre csak a padon lesz jelen.

A három új fiú közül ketten még mindig sérültek, Joe Rothwell és Ryan Fredericks bemutatkozására még mindig várni kell, de a Feyenoordból igazolt Marcos Senesi készen áll arra, hogy hazai közönség előtt pályára lépjen kezdőként. Már Manchesterben jutott neki tíz perc…

David Brooks is közel áll a visszatéréshez, remekül halad a középpályás felépülése.

Más hiányzó nincs, Scott Parker így sincs könnyű helyzetben a kezdő összeállítását illetően.

A várható kezdőcsapat:

Travers – Lerma, Mepham, Senesi – Smith, Cook, Billing, Zemura – Tavernier, Christie – Moore

Egymás elleni meccsek:

Tavaly nem jár a Bournemouth az élvonalban, 2019/2020-ban búcsúztak, egy évet töltöttek a Championshipben, és egyből sikerült visszamászniuk a legjobbak közé. Az a szezon kimaradt, a két együttes utoljára nem is bajnoki meccset játszott, hanem az FA Kupában csaptak össze. Akkor a Bournemouth nem tudott nyerni, hazai pályán kaptak ki 2-1-re. Előtte a két bajnokin egy pontot gyűjtöttek, hazai pályán tudtak a fővárosiak ellen ikszelni.

Győzni viszont nagyon régóta nem sikerült, 2018-ban nyertek 2-1-re. Az utolsó öt meccsből négyet az ágyúsok nyertek meg…

Ami a Vitalityben megrendezett meccseket illeti, itt már kicsit több a sikerélmény. Kétszer is ikszeltek, egyszer nyerni tudtak, míg az Arsenalnak két sikere van.

Ami érdekes, hogy mind az öt meccsen estek szép számmal gólok, az over 2,5 aránya 5/4, míg a BTTS-é öt per öt.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.27.FA Kupa
bournemouth
1:2
arsenal
FA Kupa
2019.12.26.Premier League
bournemouth
1:1
arsenal
Premier League
2019.10.06.Premier League
arsenal
1:0
bournemouth
Premier League
2019.02.27.Premier League
arsenal
5:1
bournemouth
Premier League
2018.11.25.Premier League
bournemouth
1:2
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Nem ilyen kezdéshez szoktak az Arsenal szurkolói. Csapatuk úgy játszik, ahogy azt elvárják végre, és olyan focit is mutat be, ami tetszik mindenkinek. Nekünk is.

Az első meccsükön a Crystal Palace otthonából nyertesen távozhattak, mivel 2-0-ra nyertek egy olyan meccsen, ami könnyedén alakulhatott volna máshogy is. A második találkozón otthon léptek pályára a Leicester ellen, és egy szórakoztató mérkőzésen 4-2-re nyertek.

Az első félidőben Gabriel Jesus kétszer talált be a félidőhöz közeledve, majd a második félidőben Granit Xhaka és Gabriel Martinelli is gólt szereztek. Érdekesség, hogy a harmadik és negyedik találat is azután született egy perccel, hogy a Leicester zárkózni kezdett. Az volt az ember érzése, hogy csak szórakoznak az ellenfelükkel…

Régóta szükség volt már egy ilyen csatárra, mint Jesus. Miután Aubameyang többet balhézott, mint játszott, csak Lacazette volt, néha Pépé, de egyikük sem szállította a gólokat. Jesusnak is jól jött a váltás, az Arsenalban láthatóan főszereplő, míg a Citynél csak epizódszereplő volt.

Fábio Vieira továbbra sem egészséges, de ő az egyetlen, aki nem tudja majd vállalni a játékot.

Az egyedüli kérdés, hogy Emile Smite-Rowe ismét padon lesz-e vagy a kezdőbe kerül? Mi most azt mondjuk, hogy Ödegaard és Martinelli is marad a helyén…

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Partey, Xhaka – Saka, Ödegaard, Martinelli – G. Jesus

Tippelde

Azért nem hibátlan az Arsenal, meg kell ezt is jegyezni, de rengeteget fejlődtek. A Bournemouth otthonában győzelemre készülnek, de ahhoz mindent bele kell adniuk.

Nem feltartott kézzel fog pályára lépni Scott Parker csapata, véleményem szerint ők otthon akarják elérni a bentmaradásukat. Egy gólt kinézünk belőlük, de azt nem, hogy pontot szerezzenek. Azt mondjuk, hogy az Arsenal fog nyerni, de mindkét csapat gólt fog majd szerezni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.43 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.46 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.46 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső