Leicester – Southampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 18.
Leicester
Teljesítmény:
V D N N N
  • King Power Stadium
  • Augusztus 20. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Southampton
Teljesítmény:
D V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két forduló telt el a Premier League új idényéből, és a Leicester és a Southampton párharc mindkét résztvevője nyeretlen. Sőt majdnem minden tekintetben ugyanúgy állnak. Egy döntetlen, egy vereség, ez a mérleg jelen pillanatban. Mindkettejüknek becsúszott egy gólgazdag döntetlen, meg egy komolynak mondható vereség.

Itt a remek lehetőség, hogy javítsanak, de persze erre a rókáknak van nagyobb esélye. Nem az idei meccseik alapján mondom, hanem mondjuk a tavalyi alapján, alapozom még ezt a játékoskeretek közötti erős difire, no meg arra, hogy a meccset a King Power Stadionban játsszák le.

És bár minket ez nem szokott érdekelni a döntés szempontjából, de a bukmékerek is azt gondolják, hogy Jamie Vardyék három ponttal gazdagodnak majd szombaton délután. Ugyanis a Leicester győzelme 1.80 körül fut, ami azt jelenti, hogy őket favorizálják, viszont kissé félnek is tőlük. Ezt meg vissza lehet vezetni oda, hogy a Leicester az elmúlt két meccsén hat gólt kapott…

A döntetlen és a szentek sikere ugyanolyan szorzón fut, 4.00 és 4.20 között valahol, attól függ, melyik bukit nézzük.

Jöjjön a Leicester – Southampton találkozó!

Leicester

Az első fordulóban közel járt a Leicester a győzelemhez, a másodikban kevésbé már… Először a Brentford csapatát fogadták hazai közönség előtt, és már két góllal is vezettek, amikor a játékuk egy kissé szétesett, és a szerencse is elengedte a kezüket. A két gól mellett kétszer találták el a kapufát is, végül is, kiüthették volna a Brentford együttesét. Ám a méhek magukra találtak, és a 90. percben már 2-2 volt az állás, a rókáknak egy pont jutott. A hazai gólokat amúgy akkor Timothy Castagne és Kieran Dewsbury-Hall szerezték.

Rá egy hétre Londonba látogattak, hogy az Arsenalt fogadják. Nem nagyon sikerült mostanában nyerniük – egy kivételtől eltekintve – az ágyúsok otthonában, és most sem tudtak ezen változtatni. Mikel Arteta együttese már a félidőben 2-0-ra ment, és ugyan egy öngóllal szépíteni tudtak, felcsillant a remény, de két perccel később ismét kettő volt közte. James Maddison újfent szépített a hajrában, de a Leicester megint beragadt a középkezdést követően, és ismét azonnal sikerült kapniuk egy gólt.

A vége 4-2 lett, reális esélye nem volt a pontszerzésre a vendégeknek, kis túlzással a hazaiak akkor rúgtak gólt, amikor akartak.

Brendan Rodgers a nyár folyamán először igazolt, és nem kell nagyon izgalomba jönni, mert csak egy kapust, aki elvileg a harmadik számú portás lesz. Alex Smithies egyébként a Cardiff kapuját őrizte az elmúlt jó néhány idényben.

Korábban szó volt róla, hogy egy neves kapust szerződtetnek Schmeichel helyére, azután viszont Rodgers azt mondta, hogy Iversent és Wardot versenyeztetni fogja, és csak a 3. számú kapusnak valót szerzik meg. Egyelőre úgy tűnik, Rodgers ezt komolyan is gondolta.

Ricardo Pereira, Ryan Bertrand és Harvey Barnes még mindig sérült, és nem kizárt, hogy a menedzser nem változtat semmit a londoni vereség után.

A várható kezdőcsapat:

Ward – Fofana, Evans, Amartey – Castagne, Tielemans, Ndidi, Dewsbury-Hall, Justin – Maddison – Vardy

Egymás elleni meccsek:

A Southampton legnagyobb sikere mostanában az volt, hogy sikerült kétszer is döntetlent játszaniuk a Leicester együttesével. A tavalyi évben otthon, a St. Mary’s-ben 2-2-t játszottak, nagyon jó kis meccs volt, az első félórában három gól is született, és a Leicesternek kellett az eredmény után futni. Bednarek és Adams, valamint Evans és Maddison szerezték a gólokat. Ez idén is megismétlődhet…

A tavaszi meccs már nem volt ennyire szoros, a Leicester hazai pályán 4-1-gyel küldte haza Ralph Hasenhüttléket. Ott is betalált Maddison, mellette Jamie Vardy, illetve Ayozé Perez kétszer. A vendégek részéről James Ward-Prowse szépített.

Az utolsó öt meccs mérlege: Három Leicester-győzelem, két döntetlen.

A Leicester egyébként idegenben régóta nem győzött, de ezzel most nem is kell foglalkozni, mivel a mérkőzést a rókák otthonában rendezik meg.

Ahol viszont megy a szekér, zsinórban három győzelemnél tartanak. A Soton 2020-ban és 2019-ben is elvitte a három pontot, tehát nem lehetetlen, hogy a szentek győzelemmel lépjenek le a King Powerből.

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.22.Premier League
leicester
4:1
southampton
Premier League
2021.12.01.Premier League
southampton
2:2
leicester
Premier League
2021.04.30.Premier League
southampton
1:1
leicester
Premier League
2021.04.18.FA Kupa
leicester
1:0
southampton
FA Kupa
2021.01.16.Premier League
leicester
2:0
southampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Southampton

Ahogy már mondtam, a Southampton is nyeretlen még idén. Két meccsükből egyet elbuktak, egyszer pedig döntetlent játszottak. Az első körben a Tottenham ellen nem sok esélyük volt, noha ők szereztek vezetést, a Spurs hamar magához vette a kezdeményezést ezután, és négy góllal terhelték meg Bazunu kapuját. Egyébként James Ward-Prowse szerezte a vendégek egyetlen gólját.

A második meccsüket a Leeds United ellen játszották hazai pályán. Mi a vendégek sikerére fogadtunk, és közel is jártunk a sikerhez. Ahogy Llorentéék is. A második félidő elejéig nem esett gól, ekkor gyorsan kétszer betalált a hálóba Rodrigo, úgy tűnt, eldőlt a meccs.

A Southampton azonban nem adta fel, előbb Joe Aribo szépített beszállva a padról, majd Kyle Walker-Peters egyenlített a lefújás előtt tíz perccel.

Kicsúszott a Leeds kezéből a mérkőzés, statisztika alapján megérdemelt volt a hazaiak pontszerzése.

Több csere is lehet a Southampton kezdőjében, a gólszerző Aribo mellett Adam Armstrong és Oriol Romeu is pályára léphet. Valentino Livramento és Theo Walcott még mindig sérült.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Bella-Kotchap, Bednarek, Salisu – Walker-Peters, Ward-Prowse, Lavia, Romeu, Djenepo – A. Armstrong, Aribo

Tippelde

Mindkét csapat gyengén kezdett neki az új idénynek, és az az igazság, hogy a Leicester egy kissé fakó és halovány számomra. A nyáron egyelőre nem jött friss erő a keretbe, és a tavaly is gyengélkedő együttes így nem tud jobb lenni. Smithies érkezése pluszt nem fog hozni a csapatba, leginkáább egy gólerős támadóra, meg egy kiváló belső védőre lenne szükségük. Szerintünk idén nem lesz arra esélyük, hogy az első hatban végezzenek.

A Soton szintén nem túl erős, bár ott megvan az esély, hogy az újak beilleszkedése után javuljon a szentek helyzete.

Ezen a mérkőzésen nem várunk csodát. Sem túl jó futballt. Hajtós találkozó lesz, ahol mindketten a hálóba találhatnak. A Leicester védelme két meccsen hat gólt kapott, ahogy a Sotoné is, reális opció, hogy egyikük se zárjon kapott gól nélkül.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.63 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.60 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső