Bournemouth – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.09.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 28.
Bournemouth
Teljesítmény:
N V D D N
  • Vitality Stadium
  • Szeptember 30. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Viszonylag hamar jönnek az angol meccsek is. A hét közepén, kedden és szerdán Ligakupa-fordulót tartottak, voltak ugyan meglepetések, de azért nem annyi. Jó, persze, a Man City kiesése lehet, hogy nagy meglepetés, de azért mégis csak a Newcastle-lel játszottak. Kellemes meglepetés még az is, hogy a Liverpool Szoboszlai Dominik bombagóljával verte a Leicestert.

Továbbjutottak mostani főszereplőink, Kerkez Milos Bournemoutha, illetve az Arsenal.

Most a bajnokságban kéne győzni a Cherriesnek, ami egyelőre még hiányzik a repertoárból, Andoni Iraola csapata egyetlen mérkőzést sem nyert meg idén a Premier League-ben.

Legutóbb botlott az Arsenal is, és ezt még egyszer nem engedhetik meg Mikel Artetáék, akkor ugyanis annyira eltávolodhat az élboly, hogy az ágyúsok slamasztikába kerülnek.

Sportfogadás szempontjából ez egy könnyű meccs. Mondják ezt a bukik meg a szorzóik. Amiknél azért nem árt kiszámítani a valós szorzókat, ahogy az Akadémián azt megmutattuk.

A Powbetnél 6.00 a hazai siker, 1.50 a vendég, 4.60 az iksz.

Következzen a Bournemouth – Arsenal találkozó!

Bournemouth

Annak ellenére kitart a Bournemouth vezetősége Andoni Iraola mellett, hogy a csapat még továbbra is nyeretlen a PL-ben. Hat forduló után mondjuk nem állnak kiesőhelyen, de ez az egy, aminek örülhetnek. Három döntetlenük és három vereségük van. Az érdekes az, hogy látszólag eléggé egyben van ez az együttes, minden posztra jut egy kiemelkedően jó játékos, valami mégsem jó.

A Chelsea ellen győzelmet érdemeltek volna, viszont a Brighton elleni bajnokin hiába vezettek Dominic Solanke góljával, később a sirályok fordítottak. Többek között azért, mert Kerkez Milos szerencsétlen öngólt fejelt. A vége 3-1 lett De Zerbiéknek.

A hét közben, pontosan kedden, sikerült javítani, mondjuk a Stoke elleni összecsapáson csak a győzelem volt elfogadható.

Többen pihentek, de azért így is egy erős kezdőt küldött pályára a spanyol, például végig játszott Kerkez, de ott volt még David Brooks, Dango Ouattara, Joe Rothwell vagy a Senesi – Zabarnyi páros.

A jeget a csereként beküldött Dominic Solanke törte meg, utána Rothwell is a hálóba talált.

Hazai pályán kellemetlen ellenfél a Bournemouth, és idén még egy meccsükön sem volt két és félnél több gól.

Ami az eredményeiket illeti: Iksz a West Ham és a Chelsea ellen, vereség a Spurstől, győzelem a Stoke ellen.

Sérült Emiliano Marcondes, Chris Mepham, Alex Scott, Ryan Fredericks és Lloyd Kelly.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Aarons, Zabarnyi, Senesi, Kerkez – Billing, Cook – Tavernier, Christie, Kluivert – Solanke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.04.
arsenal
3:2
bournemouth
2022.08.20.
bournemouth
0:3
arsenal
2020.01.27.
bournemouth
1:2
arsenal
2019.12.26.
bournemouth
1:1
arsenal
2019.10.06.
arsenal
1:0
bournemouth
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Egyelőre még egyben van a tabella eleje, de látni már néhány olyan csapatot, amelyek lemaradhatnak, amelyek már most lépéshátrányba kerültek. Közéjük tartozik az Arsenal csapata, amely a magabiztos BL-győzelem után nem tudott nyerni a Tottenham elleni fővárosi rangadón. Izgalmas meccset vártunk, meg is kaptuk, az ágyúsok kétszer is vezettek, de nem nyertek. Előbb Cristian Romero talált saját kapujába, majd Bukayo Saka értékesített egy tizit, de a Tottenham mindkétszer felállt a padlóról.

Így most 4-2-0-val állnak, ami szép eredmény, mégsem elég még csak a dobogóhoz sem.

Mikel Arteta csapata szintén érdekelt volt a Ligakupában, ők a Brentfordhoz látogattak. Felforgatott csapattal is nyerni tudtak, Reiss Nelson talált be az elején, ez meg elég volt a sikerhez.

Várhatóan a hétvégére a középpálya és a támadó sor egy része kicserélődik, de a sérülések miatt a most játszók is szerepet kaphatnak, a védelem megtarthat két embert, White és Gabriel Magalhaes biztos, hogy a kezdőbe kerül, jön majd vissza Saliba és Zinchenko.

Idegenben az Arsenal idén még veretlen, három meccset játszottak csak, de azokat mind megnyerték. Mindig 1 gólt szerezve.

Gabriel Martinelli, Declan Rice, Bukayo Saka és Leandro Trossard tartozik a kétséges kategóriába, Thomas Partey és Jurrien Timber sérültek, ők tuti, hogy nem léphetnek pályára.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Jorginho, F. Vieira – G. Jesus, Nketiah, Nelson

Tippelde

A Bournemouth pályáján nem könnyű nyerni. A hazaiak kicsi, de nagyon lelkes közönsége a Chelsea ellen is döntetlenbe hajszolta a sajátjait, és a játékosokat sem abból a fából faragták, hogy megijedjenek, mert az Arsenallal kell játszaniuk.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Heti Reload bónusz a Casinia oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső